OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

Dzsony32 blogja

A titok vonzása óta és ellenére történt

A vonzás törvénye titok secretkör tagok üzenik 2007 -ben:

"Pár nap múlva sétálsz az utcán felemelt fejjel, nem a földet bámulva, mert testedben-lelkedben béke van, és szembejön veled egy szempár, láttadra arcára mosoly kerül :) Pár hét múlva ez a szempár megsokszorozódik:)

Matek amit nem számolni kell, hanem nevetni

Kiszivárgott!

Halász és a piac kutató /humor lenne/ -de lehet, hogy picit magadra ismersz?

Egy kissé talán magunkra is vissza hat eza humoros írás. Javaslom ne ess ebbe a hibába.
A halász hazatér fatörzsbõl vájt csónakján és találkozik egy külföldi piackutató szakemberrel, aki ebben a fejlõdõ országban dolgozik. A piackutató megkérdezi a halásztól, hogy miért jött haza olyan korán. A halász azt feleli, hogy tovább is maradhatott volna, de elég halat fogott ahhoz, hogy gondoskodjon a családjáról.
- Mivel tölti az idejét? - kérdezi a szakember.
- Hát, például halászgatok. Játszom a gyerekeimmel. Amikor nagy a forróság, lepihenünk. Este együtt vacsorázunk. Összejövünk a barátainkkal és zenélünk egy kicsit - feleli a halász.

Együtt egyetértésben

társkeresőknek szeretettel:)A békénk abból alakulhat ki, hogy alkalmazkodom hozzád, mert másképpen nem tudnánk együtt élni, ezért engedni fogok a dolgaimból, megértem, ha valami mást akarsz, de nem biztos, hogy én is azt teszem, engedem neked legyen igazad bár másképp látom, nem sértődöm meg mindezek közben, mert tudom, hogy csak elbújnák előled és a megoldások elöl.

Számíthatunk egymásra nem csak a jóban, de amikor segíteni is kell.

Ha ezeket együtt is megtudjuk tenni, az maga az öröm, mert felépítjük egymást, mert békében és örömmel tudunk együtt élni.  Másképpen nem is lehet!

A Titok vonzás törvénye beigazolódik

"Mindannyiunkat egy végtelen erő mozgat, és ugyanazok a törvények vonatkoznak ránk. Bárhol is élj, téged is ugyanaz az erő, ugyanaz a törvény mozgat. A vonzás törvénye! Ez egy jól ismert elmélet.

ShareThis

Tartalom átvétel
TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->