OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

Dzsozef49 blogja

Boltkoros naplója - videó részlettel

Boltkoros naplója, Isle Fsher, szuper sztár, vígjáték, A történet egy new york-i lányról, Rebeccáról szól, aki vásárlás mániás, de már annyirra, hogy a jól fizető állása sem elég a költségeinek fedezéseire.

Minden ember boldog akar lenni

Minden ember boldog akar lenniboldogság, hasonló hasonlót vonz, vonzás törvénye, szeretet, gazdagság, szegénység, megértés, akaratosság, , azt hiszem egész életünket ez határozza meg. Keressük a boldogságunkat, ettől fontosabb semmi sincs. Nincs magasabb eszme, gondolat, szemlélet, egyetlen szó sincs mi felette állna.
Mégis valaki azért nem boldog, mert szegény, valaki azért nem mert dús gazdag!
Látható a szegénységnek, vagy gazdagságnak nem sok köze van a boldogsághoz. Talán Neked is szinte mindened meg van, hogy boldog lehess, mégis úgy érzed távolabb vagy tőle, mint valaha. A világ nem boldog, Te miért lennél az?

Nem az ötödikestől, de az ötévesnél is butábbak vagyunk?

Legalábbis ez jön le a vonzás törvénye kijelentéséből lejebb.

A TITOK, A Titok nem volt titok, titkok titkai, titok, vonzás törvénye, vonzás törvénye üzleti spekulációElőszó idézet:

„A könyv, amelyet e pillanatban a kezedben tartasz, a bolygón­kon jelenleg megismerhető legnagyobb hatású tanításokat tartalmazza. „

Amit én írok az UNIVERZUM leghatalmasabb írása mindenki fölött álló!!!!

MIÉRT IS???
Ja mert Én mondtam. Ennyi nem elég neked? Nem nagyobb hülyeség, mint az előbbi állítás.

Ha figyelembe veszem, hogy Byrne pl. 1-2 éve van ebbe műsorba, én 20-30 éve akkor pláne nem! Buddha meg 2500 éve járta az erdőket, mestereket keresve és tanulva a bölcsességeiket. Byrne meg 1 év alatt páholyból kivágta a rezet?!

Vonzás törvénye plusz az érzések

A vonzás törvénye a pozitív gondolatokra koncentráltat, ehhez képest mindenki, ha megfigyeli saját magát, észre kell vegye, mennyire meghatározóak az érzéseink is.
Úgy is mondhatnánk, ha az érzéseink eluralkodnak rajtunk, akkor messze felül írják a gondolataink.

Hit, vak hit

Sikerült olyan írást ide felküldeni, hogy sérelmesnek találta egy hozzászóló, ezért írok, talán akaratlanul mást is megtévesztettem.

Egy mondattal a probléma az volt, idézem: 
„ A cikket olvasva kicsit az volt az érzésem, hogy akkor most minden keresztény / hívő ember elítéltetett a cikkíró által.”

A képzelettel minden lehetséges - vagy felébredsz

Beléptűnk az EU –ba, a fényesebb jövő reményébe, megszavaztuk a demokráciát, azután elfogadtuk, vagy fogadtatták a politikusaink a kapitalizmust, mint a jövő szenzációs egyedüli szuper rendszerét, azután eljött hozzánk is a megváltó, na nem Jézus képében, hanem a Titok vonzás törvénye néven.
Erre képzeld, amikor már-már azt hinné az ember, megyünk a kánaán felé, erre mi történik?
Nem hiszed el! Összeomlott a világ.

Jöjjön el a Te Országod, de kié?

Egyház hatalma életveszélyes lehet, Gyurcsány összes ügye, ahhoz képest piskóta.
Az emberek azt hiszik, az egyház hatalmon, olyan szépen prédikálna, mint jelenleg anélkül. De szerencsére vannak éles látóak, bízom benne elegen.

*A Sola Scriptura Teológiai Főiskola teológusprofesszor interjúból.

Hasonló hasonlót vonz?

Hasonló-hasonlót vonz, mondja a vonzás törvénye.
De más bölcseletek is vannak, akik azt állítják ellentétesen:

HELYETTED SENKI NEM ÉPÍTI A TE ÉLETED

 

gazdagság, kreativitás, titok, TITOK nincs, Titok vonzás törvénye, tudás, vonzás törvénye, vonzás törvénye üzleti spekuláció

A Titok vonzás törvénye helyett.

Nehogy abba a hibába essünk, hogy mindig mindenben a rosszat látom, csak a kedvezőtlen dolgokról beszélek. Egyáltalán nem így van. Szívesen segítek másoknak.
A Titok vonzás törvénye kritikámmal csak az egyoldalú, egy szemléletű, mondhatnám szemellenzős szuper, csodálatos, fantasztikus, pozitív élet megváltoztató, teljesítem három kívánságod helyett, most a vonzás törvényével a végtelen mennyiségű kívánságod teljesítem lehetőséged van.
 
lényeg itt találáható >>>

 

Nem a szeretet miatt ismerkedünk


Már most szólok, aki nem bírja a (ön)kritikát, ne olvassa. Bár csak tényeket írok, nem alaptalan vádakat. Viszont nehezen tudja az ember elfogadni az igazságot, mert az fájdalmas.

EMBEREK SZERETETRE ÉS IGAZSÁGRA ÉHEZNEK

Mert a világon - beleértve a saját közvetlen környezetünket is - rendkivüli módon elterjedtek az emberek minden nemű gyarlóságai a rossz tulajdonságai. Ami még fokozza az igazság szerető emberek kiábrándulását, hogy a rossz, a gonoszság, nem a csökkenő, hanem az egyre eszkalálódó, szétterjedő írányba tart és egyre erősödik.

Vonzás törvénye a titok omladozik

Dr. Joe Vitale - A Titok vonzás törvénye egyik legtöbbet idézett alakja.

            „Amint el kezdesz másként gondolkodni, mindarról, amid van, újabb jó dolgokat vonzol magadhoz.”

 Ez egy Einstein-i mondás átfogalmazása, miszerint: Ugyanazt a problémát csak egy magasabb szintű gondolkodással lehet megoldani.

A titok vonzás törvénye -től a különbség, hogy a Nobel díjas tudósnak nem kellett elcsodálatosítani a mondását, nem kellett valami nagy titokként elmondania, egyszerűen csak kifejezte a gondolatát és csodát tett. De még nem láttam egyetlen nagy embert sem, aki szuperlatívuszokban beszélne, kivéve az ezoterikus és spiritualista „bulvár” írókat.

A karácsony ünnepe Jézus születése

karácsony ünnepe, Jézus születése, szeretet ünnepe, társkeresők karácsonya, magányosság, „Ismerjem bár az összes titkokat és minden tudományt, Ha szeretet nincs bennem

Mit sem érek"

Karácsony a Jézus Krisztus születésének az ünnepe. A karácsonyi ünnep nagyságát a kereszténységben megelőzi húsvét, mégis legtöbben a karácsonyt tartjuk nagyobbnak, de minden féleképpen családiasabbnak, bensőségesebbnek.

 

 

BEE GEES 200 millió eladott lemez

sztárok a társkeresőben, biztos nem volt ilyen gondjuk:)

Aki nem tudná időhőz nem tudom kötni, de pár éve volt, hogy alig 500 ember birtokolta a föld emberíségének összes vagyonát. Ők rózsaszinbe látják a világot:)
Pontosabban a föld lakossága megtakarításának egyenlő vagyonnal rendelkeztek.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

ajándékot, ami fontos Neked. Békés, Békességet, Boldog Szép Karácsonyt!, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot, s mindent, szeretetetBékességet, boldogságot,
csengőszót és gyertyalángot,
ajándékot, szeretetet,
s mindent, ami fontos Neked.
Békés, Boldog Szép Karácsonyt!"

H1N1 KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Csak gondolkoztam magunkon, nem mindenkin:)

Pár dolgot értelmetlennek tartok kapcsolatainkban, -ami saját tapasztalatom- ilyen a sértődékenység többek között.

Albert Györgyi Szeretet hiányban

Albert Györgyi, szeretet, szeretere vágyók, szeretet hiány, csalódás, Az embert nem a fájdalom öli meg,hanem a remények melyekben csalódott!

ShareThis

Tartalom átvétel
TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->