OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

teo blogja

Vágyaink vonzástörvénye pszichológiája

szerelem, társkereső tippek, társkereső titok, titok, Vágyaink vonzástörvénye, vágyakozás, vágyakozás vonzásában, vonzás törvénye
Egytekintélyes lapban, egy tekintélyes Dr. a következő tanácsokat adta a szerelemről a vágyakról, akitől a
diplomája alapján lényegesen többet vártam volna.

Az alábbi kiemelten „fontos” kulcs gondolatok voltak a cikkében.

- Dr. Különleges állapot teszi azt velünk, hogy rózsaszínnek látjuk a világot. 

Ez a rózsaszínek titulált „különleges” állapotot nem fogod kitalálni mi okozza. A titok a szerelem. A két fél vonzódik egymáshoz, ekkor a titok vonzás törvénye értelmében is spontán kialakul ez az elsöprően erős érzés.

Forrás bővebben itt: Szerelem, vágyakozás vonzásában

Két autós szőnyeget vonzottam be a törvénnyel

A Titok, A Titok nem volt titok, titkok titkai, titok, vonzás törvénye, vonzás törvénye üzleti spekulációAz alábbi idézet, nagy bizonyítékkal kívánja megerősíteni a titok vonzás törvényének

működését. Értékes 1800 Ft-ot kitevő autós szőnyeget vonzott be, a könyv 4000 Ft volt. Ez a tuti üzlet a szerzőknek.

Politika és a lehetőségek

lehetőség, pártok, politikusok, ügyeskedés, visszaélés„Potya Audival jár Szijjártó Péter - a Népszava szerint, amely úgy  tudja, hogy a Fidesz szóvivője a győri SEAT-FOTON női kosárlabdaklub  társadalmi elnökeként kapott használatra Audi A4-es gépkocsit.
...a sportklub közpénzzel,  Győr városának költségvetési támogatásával is gazdálkodik; ebből az következik, hogy a tavalyi 41 millió forintot elérő  támogatás egy részét Szijjártó autójára is költik.

Vonzás törvénye titok vers

Vonzás törvénye, magolj és gazdagodj

Megértettem a vonzás törvénye nagyszerűségét
Tudom, hogy nem kell hozzá túl sok ész.
Van komoly konkurens tinidzser jó pár
Akik a 100 oldalt bevágják simán

Kihasználnak Téged is a férfiak?

Egy társkereső nőtől idézet, aki nem egy jó ember mellett élt és írta :

"két lány mellett csak kihasználnak és semmibe veszik a kapcsolatot azt mondják így szeretik a gyerekeket, meg úgy közben jó kihasználják a másikat egy hónapba egyszer jön el mert minden másik hétvégén mással találkozik, akkor milyen férfi az ilyen."

A Titok vonzás törvénye összefoglaló

Észre fogod venni, hogy bizonyos helyeken nagybetűvel írom a „Te” szót. Ezt azért teszem, mert szeretném, ha éreznéd, hogy ezt a könyvet Neked, az Olvasónak írtam. Személyesen Hozzád beszélek. Szeretném, ha bensőséges kötődés alakulna ki benned a most következő oldalakkal kapcsolatban, hiszen A Titok érted van. Ahogy egyre inkább elmerülsz A Titok rejtelmeiben, megtudod, hogyan érhetsz el és tehetsz magadévá bármit, amit csak szeretnél. Igaz valód tárul fel előtted.

Szerelemről körvonalakban

társkapcsolat, társkereső, szerelem, elsöpró vágy.Kedves fiatal barátnőm a kérdésfeltevés alapján még nem volt igazán szerelmes, mert akkor meg tudná állapítani a jellemző tüneteket. Ez nem baj, a szerelem nem korfüggő. A "szerelemosztónak" olyan sok a dolga, hogy kihez korábban, kihez későbben jut el, és vannak sokan, akikhez egyáltalán nem kopogtat be.

Társkeresés, társtalálás körüli kérdések.

társkereső pasik, társkereső csajok, nők férfiakTársat találni nagyon nehéz, ettől csak egy nehezebb van, megtartani ezt a kapcsolatot.

ShareThis

Tartalom átvétel
TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->