OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

teo49 blogja

Motivációs kereséseimről

Körülbelül másfél évvel ezelött eljött 33 évesen (pedig Krisztusi kor) életem második mélypontja.
De amikor mélypontot írok az tényleg úgy is gondolom. Rosszabb volt mint az elsõ.
Az elsõnél egy Popper Péter mondat húzott ki a gödörböl.
Nem szólt másrol csak arrol, hogy elösszõr el kell fogadnunk magunkat bármilyenek, és bárkik is vagyunk.
Ha ez sikerül, utánna és csakis uttána tudunk változtatni magunkon.

Boldogságról észrevétel

"Legtöbb ember egy életet tölt el azzal, hogy módszeresen, izzadva, szorgalmasan és ernyedetlenül készül a boldogságra.
Terveket dolgoznak ki, hogy boldogok legyenek, utaznak és munkálkodnak e célból, gyűjtik a boldogság kellékeit - a hangya szorgalmával és a tigris ragadozó mohóságával. S mikor eltelt az élet, megtudják, hogy nem elég megszerezni a boldogság összes kellékeit. Boldognak is kell lenni - KÖZBEN. S erről legtöbbször megfeledkeznek. " Márai

H1N1 TÉVHITEK, vagy nem TÉVHITEK

h1n1 influenza, H1N1 virus, megfázásAz alábbi tévhitek felsorolást (lásd alul) a H1N1 -el kapcsolatban hiteles forrásból  ollóztam, ezzel is segítve a tájékozódást.

Tévhit, hogy az influenza az egészségeseket nem betegíti meg.

Az északi féltekén csak ősz végén kezdődik az influenza szezon. Minden okunk megvan arra, hogy fokozott óvintézkedéseket vezessünk be, mert sok ember fogja elkapni az influenzát az idei szezonban, és bár a többségük valóban enyhe tünetekkel betegszik majd meg, mintegy 0,5-1% kórházi kezelésre kerül a súlyos lefolyás miatt. Azt viszont nem lehet tudni, hogy ki ez az 1%.

AKÁRKI BÁRKI ÉS A VALAKI

 társkereső - férfiak és többnyire a társkereső nők:), mivel nem akarják "Akárki" mellett leélni az életüket, ezért elvállnak. Legtöbbször azok vállnak el, akik nem is Akárki mellett éltek, csak a viszonyítás hiánya miatt (hogy a - piaci- felhozatal sokkal rosszabb) nem tudtak
Másfelöl a másik kertjét közismerten, mindig zöldebbnek látják.
A válás után, hogy ne Akárki mellé kerüljenek, hosszasan keresgélik leendő társukat, ne hogy már, "Bárkivel" megismerkedjenek.

Végkielégítési botrány, hányszor ismételhető

„BKV-s végkielégítési ügyre bukkant az MR1 Rádió. Több mint 30 millió forinttal távozott az igazgatótanács elnökének főtanácsadója. Futó Sándorral Tótfalusi György igazgatósági elnök kötött szerződést. A két fő vezetőnek közös üzleti érdekeltsége van pl. Pro Advis kft, melyben a Benefit G8 kft is tulajdonos. Az utóbbiban a közlekedési vállalat Igazgatótanácsi elnökének édesanyja is megtalálható.”

Melyik vírusírtót használd?

Az alábbi idézet miközben nagyon humoros, aközben nagyon tanulságos, ha védeni szeretnéd, magad a virusoktól. Korábban én nem törödtem velük, de miután 10 évnyi zenegyüjteményem majdnem tönkre ment miatuk, most már nem gondolom, hogy engem elkerülnek a vírusok. 
Tanulságul föltettem ezt az írást a forrással együtt, az adott oldalon a virusírtok összehasonlításáról is kapunk elég átlátható képet.  
"Lássuk csak tehát, hogy miért éri meg vírust fejleszteni. Régebben semmi értelme sem volt, csak a hírnév, meg az e-pénisz növelése, manapság viszont már kemény üzletté vállt. Ilyen, hogy a NASA adatainak lelopása, már gyakoraltilag senkit sem érdekel. Ki nem szarja le a sok rohadt E.T-t?

Kis karácsony, nagy karácsony,

Boldog Kellemes Karácsonyi ünnepeket, BUÉK, Kis karácsony, nagy karácsonyKis karácsony, nagy karácsony,
Kisült-e már a kalácsom?
Ha kisült már, ide véle,
Hadd egyem meg melegébe.

Elitek, ha dolgoznak, ha nem dől a lé

fizetés, korrupció, pofátlanság, polgármester, visszaélésNem akármilyen hir látott napvilágot. Egy őseredeti mondást döntenek meg a jelenlegi "elitek", miszerint ugye "Aki nem dolgozik ne is egyék." Ezzel ezedig senkinek nem is volt gondja kivéve a mai napig.
Korrupció teljes tartalom>>

 

ShareThis

Tartalom átvétel
TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->