OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

john42 blogja

Michael Jackson-koncert szervezői ellen magyar ügyvéd

Michael Jackson-koncert szervezői ellen magyar ügyvédEgy magyar ügyvéd be akarja perelni Michael Jackson koncert szervezőit, mivel ők már tudhatták, hogy ezt nem tudja Jako végig csinálni. Miután elkezdték árulni a jegyeket, hirtelen eladási rekordok dőltek meg. 360 ezer darab fogyott el 18 óra alatt, ami azt jelenti, hogy percenként 33 darabot adtak el, pedig a jegyek ára meghaladta majd az 500 fontot . A siker láttán végül 50 koncertet

HÚSVÉT: A SZERETET ÜNNEPE!

HÚSVÉT, SZERETET ÜNNEPE, Jézus, Feltámadás, vallás,

Ismét egy ünnephez közeledünk, nevezetesen a Húsvéthoz. Ha

hátralépünk, és ünnepeinket külső szemmel tekintjük, akkor úgy tűnik, mint ha a Húsvét a Karácsony mögé helyezkedne, a fontossági sorrendet tekintve.

A karácsony egy közkedvelt ünnep; a fények, a díszek, a zene és az ajándékok teszik azzá. A karácsonyra mindenki azt mondja, hogy az a „szeretet ünnepe”, és ezért is oly nagy a készülődés erre az ünnepre.

Nők a csöcs mögött

álszentség, boldogság, nöi lélek, nők csajok szilikon, plasztika, valóság show,"Nekem csak a belső értékek számítanak" - mondja a médiaelit, majd megigazgatja szilikonozott mellét, amit az egyik kereskedelmi televízió fizetett kiadás, keresztbe teszi hosszú combjait, és porcelánfehér mosolyát kivillantva még hozzáteszi: "
Az a legfontosabb, hogy meg tudjon nevettetni".
Azért ettől néha több is kell, de más alkalommal, más helyen.
Sajnos nagyon visszacsengő, hogy legtöbben a belső érték fontosságát hangsúlyozzák, miközben mindannyian királyfikat és királylányokat keresünk. Tudom Te meg Én nem:) Akárhogy is a valóság álszenteskedés nélkül, mindenki előtt legyen férfi-nő egyaránt a külső számít prioritásban, azután ismerkedhetünk már. Azt még most sem tudom ez az álszent mizéria kin segít? Akin kellene azon biztosan nem, aki top modell, annak meg erre nincs szüksége. A pasik mell fixációs  tekintete szintén megváltoztathatlan. .
Sokat voltak napon, vagy a vonzás törvénye hatott rájuk?

Husvéti locsoló versek

Husvéti versek, Husvét, Husvét napja,     Jó reggelt, jó reggelt, kedves liliomszál,

VALENTIN NAPI SZERELMES IDÉZETEK TÁRSKERESŐ NÖKNEK, TÁRSKERESŐ FÉRFIAKTÓL

VALENTIN NAP NŐKNEK, FÉRFIAKNAK VERSEK,IDÉZETEK 

ShareThis

Tartalom átvétel
TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->