OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

Mirella blogja

Csak én..........

 Társkeresés, mint olyan...........sokat gondolkodom újabban ezen a dolgon...Ide van felíratkozva x száz férfi-nő,, de miért? Talán úgyan úgy nem tudják eldönteni, mit akarnak, mint én. Ha belegondolok, nagyon (?) jól érzem magam a bőrömben, -relatíve egyedül -is. Nem kell alkalmazkodnom senkihez, legfeljebb az ebjeimhez. Leányzóm elég rugalmas, (az én nevelésem).

BÚÉK.......

BÚÉK, mindenkinek.Laughing Mostanában semmi magas röptű gondolatom nincs...

hó, meg hahó...

Leesett az első hó, már 2 napja. De máris útálom. Mi lesz velem tavaszig? Undormány. szép, de nem jó. Kuttyok sem szeretik. Zárt osztály van. Na, mék, lepihenek. Még kell irnom pár kemény szavt, mert nem elég. Na, írok, hát, hogy miről, az még kérdés.

Kutatunk, de kit?

 Keresünk,kutatunk...de vajon igazán akarjuk-e? SmileEz nagy kérdés.......Mert a szépen rögzült heppjeinket, vajon kiért áldoznánk be? Natttttyon elgondolkodtató......Én, pl. kifejezetten egy háklis nyanya vagyok.

Írok a magamnak és társkereső társaimnak.

 Tartalom: na, ez jó....honnan tudjam? Leülök, írok...aztán vagy eszembe jut valami, vagy nem. Ha nem jön semmi, amit gondolatnak lehetne nevezni, na, én akkor is írok. Mert időnként kitör rajtam a grafománia. Ami nem is igazán grafománia, csak enyhe íráskényszer. Nem mindig van épkézláb gondolatom, de igyexem.  szellemes, de szakállas....blama.....H.L jó szokásához híven, felszívódott. Antitinta ügyben nem írt semmit.

Blogella.

minek..már több nem jött elő, csak pazarolom a gondolataimat a semmire.....Na, talán fordítva, a semmi: gondolataim........megint nem mondtam vele semmit...ebben sikeres vagyok....... megint keveset írtam, állandóan így járok, nincs semmi írnivalóm, csak azt nem tudom, akkor mit kavarok erre még mindig rövid, most álljak neki összeszedni a gondolataimat, ahelyett, hogy csak firkálok össze, meg vissza. lógok itt a gép előtt, fáj a derekam, a nyakam, stb.

Bármi..

hol többet, hol kevesebbet, de írni kell....nem muszáj persze, de ha az ember lánya grafomán, hát élje ki az ezirányú késztetéseit. Én próbálok megszabadulni a nemlétező gondolataimtól is. Minek tartogassam a fejemben, ha egyszer engem is untatnak. Nem igazán történik semmi, így körülöttem, tehát nincs miről irkálnom. Megint rövid. Nincs ötven szó...borzasztó......meg felkiáltójelem sincs... lekávéztam... nem szereti, vagy bírja.. nem tudom.. nem nyilatkozott, csak hiába nyomkodom..nem történik semmi

Blogella...

Smile nem találok vissza...pedig olyan jókat írtam ide tegnap este is....Tele, magvatlan, gondolatnak sem nevezhető elmélkedésekkel. Így aztán, depresszióm burkába takarózva, korán lefeküdtem. Sajna, egyedül.. Mivel azt írja, rövid, 50 szónál kevesebb...nos kénytelen vagyok kipótolni. Nem tudom mivel, mivel nem jut eszembe semmi.

Blogella?

Szóval itt szólózom. Elég unalmas, de már kezdem megszokni, hogy itt nem túl sokan olvasnak blogot. Igaz, máshol sem. Vagy nincs róla véleményük. Hááááát, szóval, ez van. Igy jártam. legalább az idő szép, nem kell fűteni, lehet szellőztetni délutánig. Tüncilla-Mókcic tüzel, Laosomnak lesz programja jövő héten. gondoltam, ha már társkereső, hát legyen benne valami erotikus beütés is:))

Lassan Blogella

Lassan, csak Blogella. Hogy sehol- senki, sehol- semmi, az már szinte hétköznapi. Mit szinte...Valójában is...Pár helyen szólózok, ennyi. November van....lassan tél, Tüncilla-Mókcic tüzel, Laosomnak 10 nap múlva lesz programja. Fibi is aktívizálhatná magát. Szerintem Ancsur kissé régebben, titkon tüzelt. No, ez van, jó hír..Lujzus hasa nem nagyon nő, affenébe..... Rékát majd még nyomon kell követnem. Ma nagyon szorgalmasak voltunk, sajna, főleg én.

Elhatároztam, ma nem írok...

Furcsoid, hogy itt szólózom Nem baj, grafománia, az grafománia. Miért ne épp itt éljem ki magam e téren. Nézem, hallgatom a TV-t, Celebek a dzsungelben..hogy sajnálom őket....szívem szakad meg értük. Azért a "kis" pénzért, amit kapnak. Dagonya, kígyók, békák, diéta....fogyókúra, egyebek. Na, az rám is rám férne....lassan könnyebb lesz átugrani, mint megkerülni. Ma, sajna kissé le kellett terhelnem a sérült bal végtagomat.

Saját blog oldalam?

Nos, nagyon úgy néz ki, sajna, ez nem egy agyonlátogatott rendezvény.Cry Nem baj, megszoktam, hogy "más" vagyok.

Nem csak ez.......

 Tegnap, unalmas perceimben látogattam társkeresó oldalakat. A nők általában aktívabban látogatják őket, mig a pasik regisztrálnak, az általános, semmitmondó adatokat beírják, de semmi több. Még szerencsés vagy, ha a képei között nem a lankadt, vagy erektált állapotát látod meg. Nem vagyok prűd, ápolónő voltam, de ez még az én étvágyamat is elveszi. Vagy más: feladtam társkereső hírdetést a helyi (megyei) lapban.

TÁRSKERESŐ VÁLASZTÁS FELSŐ FOKON

és sokan, mások is.....

Ma már nem "keltem" fel hiába.Laughing Kutyológiai tanácsadást tartottam Marci ( a nem harcikutya) "apukájának". -leányzóm mondja Tüncilla-Mókcicnak: menj anyádhoz....(ez én lennék)..Szóval anem harci Marci apukája valójában egy üzletelgető( ló-kutya, meg ami még akad) pasi.

csak én..........

Kiss mindenkinek.

csak én..........

 Fél órával ezelőtt, itt nyögdécseltem vagy 30 sort, majd elküldtem? Hogy hova?

ShareThis

Tartalom átvétel
TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->