OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

Csajozós tévhitek.

A legtöbb ember, aki megismerkedik a csajozós világgal mély berögzült
tévhitekkel érkezik, amiket a társadalom és a környezete programozott belé. Ezeket ki kell törölni és felülírni. Mik is ezek általában?

"BMW-re és sok pénzre van szükségem ahhoz, hogy barátnőm legyen."

Egyik legnagyobb tévhit, amit a média és a társadalom belénk próbál nevelni. Miért tenné ezt?
Mert fogyasztói társadalomban élünk, és a fogyasztói társadalom alapja, hogy a közösség tagjai fogyasszanak minél többet. Ezért a TV, a rádió, az újság mind az mutatja, hogy nézd meg, neki van BMW-je, szőke modell csaj ül mellette. Gyűjtsél sok pénzt és akkor neked is lesz BMW-d, majd pedig barátnőd is.

"Ha nem nézek ki jól, nem vagyok kigyúrt állat, akkor sosem lesz jó
barátnőm"

A társadalom szintén azt akarja, hogy felelj meg a PLAYBOY,
COSMOPOLITAN, CKM és egyéb magazinok férfi leírásának. Biztos vagyok benne, hogy van olyan ismerősöd, aki egyáltalán nem jóképű, nem kigyúrt, alacsony stb. és mégis sok szép barátnője van/volt.

"A csajok a túlzottan kedves, aranyos fiúkat szeretik"

Ezt legfőképp szüleink nevelték belénk (teljesen megindokolható okból), hogy a körülöttünk lévő emberekhez kedvesek legyünk, és így bánjunk a nőkkel is. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a nők a túlzottan kedves srácokat elég gyorsan lekoptatják, és nem éreznek irántuk semmi különösebb vonzalmat, sőt legtöbbjük KIHASZNÁLJA a papucs férfiakat és a hátuk mögött kiröhögi őket.

"A nők választanak engem, én nem tudom befolyásolni ezt a
folyamatot"

A kedves srác lesi a csaj kívánságait, piedesztálra emeli, mindent megad neki és utána csodálkozik, hogy a nőnek nem kell többet. A nők csak akkor választanak és irányítanak, ha te átadod az irányítást az életed felett és hagyod, hogy az ő kényük-kedvük szerint történjenek a dolgok. Az egyből behódolás és a nők minden kívánságának a teljesítése SOSEM fog vonzalmat kelteni a nőkben, ezt jól jegyezd meg!

"El kell vinnem a csajt randira egy drága étterembe és virágot kell neki
vennem, hogy megkedveljen"

TÉVEDÉS! A legtöbb nő utálja és gáznak tartja, ha az első randin a srác egy virággal állít be. A másik: megalázónak tartják, hogy a pénzeddel akarod megvenni az idejüket és a kedvüket arra, hogy veled eltöltsenek egy estét akárhol. Ne megvásárolni akard a nőt, hanem a belső értékeiddel vonzd be magadhoz.

"Nem elég nagy a farkam, ez hátráltatni fog szex közben és ki fog
röhögni a csaj"

NEM! A legújabb kutatások szerint, a csajok nagy része inkább a kisebb farkat kedveli, mint a nagyobbat, mivel a puncijuk átlagban 10-12 cm-nél nagyobb farkat nem tud befogadni.
Ne problémázz a farkad méretén, biztos lehetsz benne, hogy nálad már jóval kisebb szerszámmal rendelkező tag feküdt le topmodellek tucatjaival.

"Először leszek a csaj jó barátja, aztán a szeretője"

Legtöbb srác itt rontja el a dolgot. Nem nyilvánítják ki az érzéseiket és
vágyaikat a csaj iránt, ezért a csaj berakja őket a 'barát-zónába', ahonnan kikerülni már nagyon nehéz. Ne a barátnője legyél a csajnak, hanem hódítsd meg!

Johny1
"Ha nem nézek ki jól, nem

"Ha nem nézek ki jól, nem vagyok kigyúrt állat, akkor sosem lesz jó
barátnőm" Csak megjegyzem a nőkbe ugyanazok a "benevelések" történnek, mint a férfiakba. Nekik ugyanúgy sugalja a média és a szappanoperás filmek, hogy szuper alakodnak kell lenni, különben milyen nő vagy....stb

teo49
Kihagytad a legfőbb elvárást

Ez igaz, de kimaradt a legfőbb elvárás a pénz. Az elvárási lista kölcsönös, a különbség, csupán a nemek értékrendi különbsége miatt van. EGYIK FÉL SEM SZÓLHAT SEMMIT A MAÁSIKRA.

john42
Ma a jó egzisztencia fől, emberi érték le értékelődtek.
Alapjaiba egyetértek. A rendszer változással bejött egy 180 fokos értékrendváltozás is. Az hogy ki milyen ember senkirt sem érdekel, még azokat sem akik ezt mondják. /nekünk már rég elkellett volna kelni:))/ A lényeg viszont tényleg az, hogy egy normális megélhetés kell, de ma mindenki valami extra luxust szeretne. Ezzel szemben, akik abban részesűlhetnek, gyakran nagyobb gyötrelmeket élhetnek meg, mint kevesebbel rendelkező, de harmóikus életmódra berendezett társaink.
Akik valóban nem eszeveszetten küzdenek a pozíciókért, hanem egyszerűen normálisan éknek. Ugyanakkor persze mi normális, mi nem?
A celebek jól láthattuk /"úri hölgyek is"/ bogarakat ettek, és mindent megtettek a pénzért, a szereplés mániáért, feltűnésért...stb. Igazából ilyen felszines dolgok miatt nincs az az őrültség, amibe ne vennének részt.
Régen ezért kiközösített volna mindenki és dili házba vittek volna. Ma TV "sztár" lehetsz a hülyeségből!! 
Mi itt a normalitás????
 
Dzsony32
Ez a világ soha nem lesz normális

Ez a világ soha nem lesz - nem hogy tökéletes, de a szimpla normalitási küszöböt sem éri el. Ugyanakkor nagyon sokan a pozitivisták, /talán a HIV-től/ mástól nem igazán lehet pozitív, az Orbán kormány nem sok okot szolgáltatott rá eddig.
Azzal áltatják magukat, hogy nagyon tökéletesek vagyunk. Most nézz szét a világban, nem kezdek bele, hol van háború, sztrájk, tüntetés, erőszak szóval azt látom ebbe a nagyon tökéletes világba, hogy senki sem tűnik túl boldognak. Az emberek nem olyan mosolygósak, főképpen nem barátságosak, mint régen. /Nem mondom most is van sok kivétel./ Éppen folyamatban olyan jehova ismerős kapcsolatom, akik teljesen érdekmentesen segítenek. Azt akrták, hogy lépjünk be hozzájuk, de mondtuk az kizárt és ennek ellenére segítenek. Persze Ők nem mondják a pozitivistákkal szemben, hogy pozítívak. Csak egyszerűen cselekszenek, őrülnek mindennek, ha adhanak, vagy kapnak mindegy. Nekik mondtam, Ti aztán tényleg tökéletes életet élhettek. Egyenes válasza az volt, hogy az ember sajátosságainál fogva /nem részletezem/ lehetetlen, hogy a tökéletesség állapotában kerüljön. Az is ritkaság, ha egyszerűen őszintén elmondhatja magáról, hogy jól érzem magam.

Derülátásra az adhat okot, hogy akik valóban nagy tudatossággal élik meg életüket /az hogy tudom, most elmegyek bulizni/ ehhez hasonlók nem a tudatosságra utalnak. Szóval a TUDATOSSÁGBAN élők igazi örömteljes, harmónikus, ... életet élnek. A sajnos, hogy ide is csak nagyon kevesen jutnak el:(
Szóval a legtöbbünknek marad a "maradjunk felszínen életmód".

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->