OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

Kihasználnak Téged is a férfiak?

Egy társkereső nőtől idézet, aki nem egy jó ember mellett élt és írta :

"két lány mellett csak kihasználnak és semmibe veszik a kapcsolatot azt mondják így szeretik a gyerekeket, meg úgy közben jó kihasználják a másikat egy hónapba egyszer jön el mert minden másik hétvégén mással találkozik, akkor milyen férfi az ilyen."

Rövid válaszom.

- Először is egyik társkereső sem különb a másiknál. Mindegyikünk álltalánosít, ami az egyes kapcsolatokra, társkereső nőkre, vagy társkereső férfiakra nem igaz.

- Másodszor, csak azt lehet kihasználni, aki hagyja magát.

Indokom: Te szabad ember vagy bármikor mondhatod, ha Neked ez a társkapcsolat nem felel meg, tovább ez így nem mehet!! Te, ami Tőled tellett megtetted, hogy maradjon a kapcsolat.
Az közismert emberi kommunikáció a kis emberektől a nagyokig, /lásd főképp politikusok/ ,hogy a kérdésekre olyan választ adnak sokszor, ami nem az igazságot, hanem az érdekeit szolgálja. Sajnos legtöbbször ez a kettő nem fedi egymást:(

Te elfogadtad ezt a helyzetet a pasid meg élt vele.

A pasik gyakran már csak ilyenek, de mentségűkre legyen hozva, hogy él bennük a vadász ösztön, a lényegesebb:

TI CSAJOK SZINTE TÁLCÁN KÍNÁLJÁTOK MAGATOKAT.
Látok olyan képeket, amire azt kérdem magamtól, most mit akar ez a csaj egy gyors numerát, vagy korrekt, komoly kapcsolatot. /A kép nem az utóbbiról árulkodik./
Nem vagyok prűd, de ha egy nő csak a teste pucérságával akarja eladni magát, társat találni, utánna ne sírjon, ha csak a testét akarják, és nagyon nem hiányzik a lelki problémája.

 

Gyarlók vagyunk mind.

Ez nem jelenti, hogy helyeslem, csak EZ VAN.

Mindenki kivétel nélkül vétett már életében. Most is ez történt, csak most veled, de párhuzamosan sok mással is.

Mindannyiunknak korrektnek kellene lenni, de ezzel szembe a hazugság a legjobban terjedő mindennapos bűn. Sajnos nem látom, hogy valaha az életben föloldódna a hazugság, és csakis igazság terjedne.

. ..és mint mondtam sosem lesz vége.

Megoldás: Jobban figyelj és időben mondj nemet. Még akkor is, ha egyébként nagyon szeretsz valakit. Ha csak nem akarod szenvedésben élni az életed.

Ne feledd nem helyeslem, EZ VAN.

Ezek TÉNYEK nem pesszimizmus. EZ VAN.

Na ez most sok lett, pedig kezdtem bele jönni.

Bocs, ha sokat írtam, de nem kötelező elolvasni:)

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->