- Boltkoros naplója - ez a film biztosan tetszik
- Első blog
- Szeretni valakit, - nem mindegy hogyan teszed!
- Hiányzik egy igazi társ
- Figyeljünk önmagunkra
- Érdekes tiltások
- Husvéti locsoló versek
- Társkereső csajoknak, pasiknak
- A Valentin nap története
- Valentin napi szerelmes sms-ek társkereső férfiaknak, nőknek
Elveszett a fiam kutyája. Aki tud róla valamit, kérem értesítsen! http://kepfeltoltes.hu/view/100527/lesunk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Előre is köszönöm! |
|||
Sziasztok!
Azzal a kéréssel / kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy kb.: 2 évvel ezelött volt fent egy csinos szőke hölgy ezen az oldalon, akinek a reglapján volt egy link a Youtube-ról. A link egy videót tartalmazott ami több féle balesetet mutatott be nagyon élethűen és megelőző jelleggel. A film alatt a Metallica zenéje szólt. |
|||
Nem értem miért van nálam TILTVA mindenki,azt sem értem ha válszt kérek több levél útján,akkor mikor kapok rá feleletet!? Azt hiszem inkább törlöm magam innen ! Senkit nem TILTOTTAM !!!!!! |
|||
Normális dolog? Felnõtt korban is? Házasság alatt is? Betöltheti a kiegyenlítés szerepét? Mármint az eltérõ szexuális igények között. |
|||
Azonos fogalom a kielégülés és az orgazmus? Vagy van különbség köztük? Lehet-e magömléses orgazmusa a nõnek? Ha igen, mitõl és hogyan érhetõ el? Létezhet maszturbációs orgazmus? Egyáltalán: mi a különbség a nõ és a férfi orgazmusa között? |
|||
Ki tekinthetõ impotensnek? Valóban azonos a merevedés hiányával? Lehet-e potens az a férfi, akinek nincs merevedése? És lehet-e orgazmusa, magömlése? Van-e összefüggés a |
|||
Tényleg kóros állapot? Létezhet szerelem féltékenység nélkül? A féltékenység a szerelem fokmérõje? Van különbség a féltékenység és a féltés között? Ha igen, mi? Miért vagyunk féltékenyek? Voltár már féltékeny? És voltak rád féltékenyek? Van gyógymó |
|||
Mi a véleményetek a nyitott házasságról? |
|||
Igen,a cím szerintem mindent elmond.A fiam is fönt van ezen a társkeresõn a pasi oldalon de heti szinten rá jön hogy itt a lányok csak unalombol vannak ill.Kommunikálni tanúlnak cheten.Ugyanis talizni egyik sem akar de dumálni azt reggelig is akár. |
|||
Biztosan észre vettétek már, mennyi itt a "tökéletes" férfi"! |
|||
Cimkék a tartalomból |
||