Mediatop Hírek Társkereső Képek Blog Stressz Chat Zenék Építkezés Weboldal készítés Apróhirdetés A Dohányzás
OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

Pestszentimreiek segítsetek!

Elveszett a fiam kutyája. Aki tud róla valamit, kérem értesítsen!
A képeit a következő linkeken lehet megnézni:

http://kepfeltoltes.hu/view/100527/lesunk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100527/namivan_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Előre is köszönöm!

EGY NAGYON FONTOS VIDEO

Sziasztok!

Azzal a kéréssel / kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy kb.: 2 évvel ezelött volt fent egy csinos szőke hölgy ezen az oldalon, akinek a reglapján volt egy link a Youtube-ról.

A link egy videót tartalmazott ami több féle balesetet mutatott be nagyon élethűen és megelőző jelleggel. A film alatt a Metallica zenéje szólt.

Tiltás

Nem értem miért van nálam TILTVA mindenki,azt sem értem ha válszt kérek több levél útján,akkor mikor kapok rá feleletet!?

Azt hiszem inkább törlöm magam innen !

Senkit nem TILTOTTAM !!!!!!

ÖNKIELÉGÍTÉS

Normális dolog? Felnõtt korban is? Házasság alatt is? Betöltheti a kiegyenlítés szerepét? Mármint az eltérõ szexuális igények között.
Fontosabb a nõknek, mint a férfiaknak? Ha igen, miért?
Mi a véleményed a következõ gondolatokról:
"Akik

ORGAZMUS

Azonos fogalom a kielégülés és az orgazmus? Vagy van különbség köztük? Lehet-e magömléses orgazmusa a nõnek? Ha igen, mitõl és hogyan érhetõ el? Létezhet maszturbációs orgazmus? Egyáltalán: mi a különbség a nõ és a férfi orgazmusa között?
Ha a n

IMPTENCIA - POTENCIA

Ki tekinthetõ impotensnek? Valóban azonos a merevedés hiányával? Lehet-e potens az a férfi, akinek nincs merevedése? És lehet-e orgazmusa, magömlése? Van-e összefüggés a
nõ orgazmusa és a férfi merevedése között?
A közösülés kedvez a nõ orga

FÉLTÉKENYSÉG

Tényleg kóros állapot? Létezhet szerelem féltékenység nélkül? A féltékenység a szerelem fokmérõje? Van különbség a féltékenység és a féltés között? Ha igen, mi? Miért vagyunk féltékenyek? Voltár már féltékeny? És voltak rád féltékenyek? Van gyógymó

NYITOTT HÁZASSÁG

Mi a véleményetek a nyitott házasságról?
Valóban a jövõ házassága? Mi a különbség a nyitott és a zárt házasság között? Igaz az
a megállapítás, hogy nyitott házasság, korszerûbb életforma?

Jo lenne ha nem az unatkozók nyomulnának a társkeresõkbe

Igen,a cím szerintem mindent elmond.A fiam is fönt van ezen a társkeresõn a pasi oldalon de heti szinten rá jön hogy itt a lányok csak unalombol vannak ill.Kommunikálni tanúlnak cheten.Ugyanis talizni egyik sem akar de dumálni azt reggelig is akár.

A "tökéletes" férfi?!

Biztosan észre vettétek már, mennyi itt a "tökéletes" férfi"!
Nem szenvednek "önbizalom hiányban", az egyszer biztos!
...de mégsem tudják valójában, hogy mit is akarnak igazán...még önmagukat sem merik felvállalni!

Cimkék a tartalomból

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->