OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

GIANNI MORANDI KONCERT A SZIGETEN - Videó felvételről Térden állva jövök hozzád.

Gianni Morandi az MTV vendége lesz a Nap-kelte műsorában. Idézet a program leírásból:

"Ezen a koncerten Gianni Morandi és zenekara előadásában újra meghallgathatjuk azokat a dalokat, amelyek végigkísérték Olaszország történelmét és szokásait a 60-as évektől napjainkig.
Elhangzanak a felejthetetlen sikerdalok, úgy mint a „In ginocchio da te” (Térden állva jövök hozzád) Migliacci/Fontana páros által a 70-es években szerzett “Che sará”, Domenico Modugno dala ,a “Nel blu dipinto di blu” és egy Eros Ramazzotti dal újrafeldolgozása, a “Non ti dimenticheró”."

Cím : Magyarország 1138 Budapest, Margitsziget
Telefonszám : 061-340-4196
2009. június 27. szombat

JEGYEK VALÓSZÍNŰ MÁR ELFOGYTAK!!!

ELŐZETES ITT LÁTHATÓ. /Képre klikkelve teljes képernyőn látható/

Röviden Gianni Morandiról:

1944-ben született. A helyi filmszínházban,  szülővárosában, Monghidoróban. 12 éves korában debütált, szülei látva kitűnő zenei tehetségét, a hagyományos iskolából egy bolognai zeneiskolába íratták, ahol alkalma volt kibontakoztatni és továbbfejleszteni zenei tehetségét, dalt és előadás művészetet tanult. Olyan jól haladt a tanulással, hogy pár év múlva már az olasz  Paul Ankaként emlegették. Egykettőre megismerte kitűnő tehetségét a világ.
Az 1970-es években kissé hanyatlott népszerűsége, de az utána következő évtizedek a nagy korszakát jelentették. 18 filmszerepet játszott, és sok népszerű televízió szerepben láthatta a közönség. Négy évtized népszerűségének örvendett és hazájában minden idők legnagyobb olasz  előadóművészei   között tartják  számon. L
egnépszerűbb filmszerepe a " Térden állva jövök hozzád " című filmben volt. Betétdalát sokan dúdolják, népszerű magyar előadóművészek is gyakran veszik műsorukra. Íme néhány kép a filmből, majd hallgassuk meg  a betétdalt is.

Gianni Morandi fiatalabb kori előadásán. Ezt a dalt Korda György énekelte magyarul, Gyöngéden ölelj át címmel.

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->