OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

Michael Jackson-koncert szervezői ellen magyar ügyvéd

Michael Jackson-koncert szervezői ellen magyar ügyvédEgy magyar ügyvéd be akarja perelni Michael Jackson koncert szervezőit, mivel ők már tudhatták, hogy ezt nem tudja Jako végig csinálni. Miután elkezdték árulni a jegyeket, hirtelen eladási rekordok dőltek meg. 360 ezer darab fogyott el 18 óra alatt, ami azt jelenti, hogy percenként 33 darabot adtak el, pedig a jegyek ára meghaladta majd az 500 fontot . A siker láttán végül 50 koncertet kötöttek le az Arénában. Az első július 8-án lett volna, az utolsó pedig 2010. február 12-én. Az adatok 800 ezer rajongói jegyeladás, melyek között magyar rajongók is szerepelnek. Percenként 33 jegyet adtak el. Emiatt a tíz előadásból 20, majd ötven koncert lett. Ha már lúd legyen kövér. A koncert pénzügyi tranzakciója elérte a magyarországi teljes költségvetés nagyságát állítólag.

Erre mondják ez nem semmi üzlet. És ugyebár már esetleg ki sem kell fizetni.
Hiszen a szervező producerek nem orvosi szakemberek, miért tudhatnák, hogy Michael Jackson mit képes elbírni. Végső soron, hogy ki milyen állapotban van, azt mindenki saját maga tudhatja, és leginkább esetleg a közvetlen orvosa. Elsősorban szerintem Michael Jackson-nak kellet volna tudni képes e ekkora feladatra. A szervezők inkább abban lehetnek vétkesek, bár ők is tudták, de a világ is, hogy a Michael Jackson beteg ember, de mégis ügyeskedéssel szerintem ők bírták rá, a sztárt ekkora szereplésre. Ugyanakkor tudott volt sokak előtt a, hogy Michael Jackson anyagi helyzete enyhe kifejezéssel sem rózsás, tehát talán a rábeszélés sem lehetett nehéz.
De akárhogy is hol az igazság, nehéz kideríteni. Nyílván Michael Jacksont kevesen merik hibáztatni, hiszen legenda, az egy erős szűrő az igazsághoz vezető úthoz. Még az is egy tényező lehet, hogy az említett ügyvéd valóban csak az igazat akarja, vagy egy kis plusz lehetőség mellékesen óriási hírnévre szert tenni.
Például ez neki pénzben nehezen kfejezhető siker lenne, nem beszélve, ha nyerne is, de anélkül is az. Sajnálat akár így akár úgy van, hogy egy ekkora sztár körül a halál a gyászában is perpatvarkodás folyik.
Ajajajaj:( 

Ne feledjük Elvis halálából is rengetegen gazdagodtak, miért is lenne ez most másképpen. Elvégre ismerjük gyarlóságainkat.
Na jó nem Te vagy Én leszünk ezek, de sokan mások igen.
Ezt előlehet adni, úgy hogy csak szép megemlékezés, emlék legyen.... Csak gondolkodtam, tudnám másképpen islátni, de erre a képre van nagyobb sansz:(


Források szerint, a refinanszírozása tartozása Jackson-nak 300 millió dollár kölcsön a Fortress Investment Group felé.
forrás: foxnews

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->