OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ
210 tartalom / 0 új
Első beküldés
katicabogar
A férfiak csak szórakoznak

sziasztok,én a Zsofival eggyetértek,itt a férfiak csak szorakoznak,játszanak a nökkel.szerintem nincs is itt olyan uriember aki valoban hosszabb ideje egyedül éll és tarsra vagyik .

krisz (Törölve)

Ha én felteszem a képem és beszélek bárkivel webkamerán, hadd lássam már hogy kivel beszélek. Az én képeim rendszeresen megkérdöjelezik még jó hogy van webkamerám! De akinek nincs legalább egy képet tegyen ki még az is lehet hogy transzvesztitával levelezek.

csillagocska

Krisz!Ebbe igazad van!!

Margó 42

Sziasztok!

Egyet értek, biztosan mindkét nem képviselõi között vannak bõven, akik csak játszani akarnak.
Szeretnék abban hinni, hogy olyanok is vannak itt akik valóban komoly kapcsolatra vágynak. Különben miért lennék itt. Aztán a szimpátia az már más kérdés. Én mindenkinek azt javaslom tegyen fel képet, én ugyanis ritkán nézek meg fénykép nélküli adatlapot.
Izsi azt gondolom ha elõbb látják a képed és még szimpatikus is vagy leveleid alapján, akkor nem fognak sikítva menekülni a lányok.

hoember

Miért van,ha képet kérsz még csak válaszra sem méltattak? Kérem a képet ma is,de sehol semmi. Akkor miért nem rakja ki a képet és nem kellene kérni!::((

Katica

Sokan szégyenlõsek, mert kollégák, esetleg fõnökök felismerik.
Aki kisebb helyen lakik esetleg tréfálkozhatnak vele...
Meg persze akinek partnere van szintén szeretne inkognitóban maradni, hiszen az élettárs lehet infarktust kapna, ha megtudná.
:)

Margó 42

Azt gondolom, aki felismer azzal egy csónakban evezek,( Õ is keres) akkor meg mi a gond?
Ha valaki komolyan gondolja társkeresést, azon nincs mit tréfálkozni, ha mégis, akkor lehet rajta közösen jót nevetni, hacsak nem magad is szégyennek nem tartod.

vadócka48

Szia Mindenki!
Sajnos,nekem is rosszak a tapasztalataim.Voltam már pár oldalon,és azt tapasztaltam,hogy inkább 1 éjszakás kalandokat keresnek a pasik mint társat(akinek nem inge fel ne vegye!!!).
A lányok meg inkább csakbulizni és szorakozni szeretne.A mai kapcsolatokat már nem az érzelmek vezetik(sajnos).

szoboszlaikata

Szia mindenki! Nem rég léptem be de valóban igazatok van,hogy a pasik csak dögös csiliviri ruhás csajokra buknak akiknek csak addig jók mig a pasi fizet.! Miért nincs olyan pasi a földön aki egy normális biztonságos életre vágyik?Meg maradni egy mellett és csendben szeretni egymást míg lehet? Vagy esetleg hangosan,de akkor is!Nem igy kéne mûködnie? Miért jó ha kiforgatják a zsebeiket az ilyen nõk aztán egy kalap alá veszik az összes nõt aztán szórakoznak velük.El kéne dönteni végre ki mit szeretne,társat vagy csalódásokat??????????

andyca21

Szia mindenkinek!
Igazat adok goldengate-nek!!! Mindenki azt mondja, hogy komoly kapcsolatot szeretne, de ha meg egy olyan lányt v. fiiút fog ki és nem jön össze a dolog rögtön arra gondol, hogy egy normális lányt/pasit sem lehet ma már találni!
Folyton a másik nemet hibáztatjuk, pedig lehet, hogy bennünk is van vmi hiba!!
Igaza van goldengate-nek ... Elkéne már mindenkinek döntenie saját magában, hogy mit is akar!!! És olyan "társat" találni, aki ugyanazt akarja!!!

tomi

DE van! JÓmagam 4 éve vagyok együtt a párommal!!!! Õvele itt talizta elõszõr.A mai napig imádom!

szoboszlaikata

Én már eldöntöttem hogy szeretnék egy társat magamnak,de azért az ismerkedést sem a szexel akarom kezdeni! Nem hiszem hogy kihalt az összes romantikusabb pasi!!!!!!!!Miért ugy ismerkedünk hogy elõbb aszex aztán meg kérdezzük hogy hogyis hivnak?Lehet hogy leszóltok e miatt de én nem igy képzelem az ismerkedést.

gabriella111

sziasztok! uj tag vagyok az oldalo,de máris megszerettem! ugyanis nagyon jol gondolkodo nõk, férfiak leveleiket olvasom! szerintem azzal van a baj nálunk nõknél , hogy egy adoniszt keresûnk! na meg az anyagiak sem melékesek! sajnos ijen világban élûnk! én teljesen más vagyok szerintem! nekem csak a teljes értékû pasik " jõnnének" be de még nem akadtam ijenre! nem azért mert nincsennek ! azért mert nem ott vannak ahol én keresem! legyen kellemes napotok!

izsifeco

Sziasztok:
Ugyan jelenleg nincs olyan kütyüm amivel képet is
feltudok tölteni de nem biztos hogy teljesen igazatok van tudom máshonnan, hogy nagyon jól el
lehet társalogni bármiröl azután ha van kép akkor
sikitva probál menekülni a hölgy társadsalom java
bocsánat a zavarásért
üdv
izsi

csillagocska

Katicabogár eggyet értek veled nagyon is!Próbálj titkos fotót kérni valamelyik férfiról,elöször megnéz aztán engedi vagy nem!Csak tudnám akkor miért lázadoznak ha nincs a nõkrõl felrakva kép?Tök felesleges nem?

rol

Sziasztok!
Én is a saját tapasztalatom alapján tudok hozzászólni. meg kell védenem a férfiakat, már aki valós adatokat ad meg és õszinte. Nehéz a férfiaknak szerintem társat keresni, a lányok nagyon nagy százaléka nem igazán kezdeményezõ hiába szeretne párt találni. Akivel én felvettem a kapcsolatot sok még csak arra sem méltat hogy néhány sorban megírja bocs de nem érdekelsz.
Elvárások persze lennének de nem veszik a fáradságot hogy megismerjenek. Pedig lehet hogy érdemes lenne.

pipitér

Szia mindenkinek!
Egyet kell értenem saját tapasztalatomból kiindulva,hogy a hapsik csak jól szórakoznak. Most kicsit extrém adatokat adtam meg magamról, mert kiváncsi voltam arra, hogy milyen lesz ennek hatása.Ezt megelõzõen fényképpel és valódi adatokkal voltam fent.Élõben is volt találkozóm,hát ..
levélben is..csak negativ tapasztalatom van.A FÉRFIAK NAGYON CSINOS ÉS FIATAL CSAJOKAT
szeretnének maguknak, még akkor is, ha kapcsolatban vannak.HM......
Nekik nincs tükrük, de másuk sincs!!!!!

pipitér

Szia mindenkinek!
Egyet kell értenem saját tapasztalatomból kiindulva,hogy a hapsik csak jól szórakoznak. Most kicsit extrém adatokat adtam meg magamról, mert kiváncsi voltam arra, hogy milyen lesz ennek hatása.Ezt megelõzõen fényképpel és valódi adatokkal voltam fent.Élõben is volt találkozóm,hát ..
levélben is..csak negativ tapasztalatom van.A FÉRFIAK NAGYON CSINOS ÉS FIATAL CSAJOKAT
szeretnének maguknak, még akkor is, ha kapcsolatban vannak.HM......
Nekik nincs tükrük, de másuk sincs!!!!!

izsifeco

sajnos ugy néz ki ez az oldal is a arrol szol mint a többi(hogyan szapuljuk a másiuk nemet)
elnézést aki tezzvel megbántok
üdv
izsi

farkas

Nem Nincs igazad

szoboszlaikata

Már mint kinek nincs igaza???????

ladyb

Szerintem is nagyon fontos a hitelese fénykép, fõleg a nõknek. (kinevethettek, de én a használt autómat is így vettem az év elején, hogy már képen kínálta magát nekem...)
Az elsõ látásra dologról hallottatok már, azt hiszem...
Uraim, ha erõt vesz magán az ember lánya, hogy az elsõ lépést megtegye, vaktában nem fog lövöldözni... Legalábbis én úgy vagyok ezzel, hogy csak olyan pasinak írok, aki a fényképe alapján szimpi, de megnézem, azért, hogy kit keres, mert utálok pofára esni...

juhaszjanos

szia katicabogár azért nem mindenki olyan én speciel komolyan keresek olyan hölgyet akivel még boldog lehetek ebben az életben 53 éves vagyok

Nikol77

na azért a csajokat se kell félteni ám

szingli2

tisztelt szoboszlaikata én 56-éves nö létemre azt üzenem neked hogy nem a nök tették ilyennél a férfiakat amilyenek és nekünnk nöknek kell hogy tegyenek ezért valamit hogy jó vélemenyel legyenek rólunk mint nökröl mert a nö férfi nélkük a férfi nö nélkül egy nulla lenne szerintem mind két félnek harcolni kell hogy egyetértés legyen és ne az utszélinöket nézzék hanem a többi becsületes nöket részesitség elönybe ezért harcolj és törekedj az öszinteségre is mert ugy érünk el célt a férfiak is emberek nem csak a nök nekem 3 nös fiam van

csokas_eva

Szia Mindenkinek
Azt hiszem olvasva a hozzászólásokat mindenkinek igaza van valamilyen szinten,A nõk és a férfiak között is van aki csak szórakozik a másik nemmel.Ezért aztán általánosítunk.De ha valaki korrekt és komolyan keresi azt a társat magának az meri vállalni a képét és meri vállalni ,hogy megírja bocsi nem téged kereslek.Én szerintem így tisztességes.De ettõl én is estem már pofára, ejtették át a fejem ami pedig nem sokszor fordult elõ.De ha elvesztem a hitem ,hogy létezik még az a normális pasi akit keresek akkor minek vagyok itt.

edit45

Tomi a párkapcsolatodról írsz ami szép is lehetne ha nem lennél itt!!!!!!!!!!!!!!

SUCH KAMIL

Sajnos most már én is csak annak veszem.
Nekem erre már nincs idõm , meguntam, inkább eljárok táncolni, ott legalább látom kivel.
Ma éppen kedvem támadt fórumozni, elmondtam a véleményem egykét helyen.

SE VELED SE NÉLKÜLED

persze azért nem adom fel továbbra is kereslek

jessyca2

Sajnos messzirõl jött ember, azt mond amit akar.
Ezért célszerû személyes találkozáskor egy olyan beszélgetést folytatni, amibõl következtetni lehet bizonyos dolgokra. Nem könnyû, de megoldható.

Barbara

Még azt is merem lfeltételezni,hogy -mindkét nem-csak kíváncsiságból szórakozik , és nem is gondol komoly társra,ill.barátságra. Valahol ez nem igazán bizalogerjesztõ.
Ma is minden elképzelhetõ, nem csak régebben.
Számomra ez nagyon szomorú!
Ti nem így érzitek??

Lelketlen

Sziasztok!:)

Érdekesek a hozzászólások...Szóval itt tényleg azt ír mindenki amit csak akar,illetve szeretne magáról elhitettni.(Néha maga is elhiszi ,az illetõ:) )A férfiak szerintem kevésbé szórakoznak itt .mint a Nõk..:)Ez egyenesen arányos a kapott levelek számával,ha egy pasi sokat kap,akkor nagyon el tud szállni magától...:)Lehet,hogy egyszererre hülyít 3-4 hölgyet.De az ilyen mindig megbukik,és ott áll 3-4 nõ leforrázzva.Biztos,hogy akadnak normális pasik itt,semmivel sem kevesebb,mint az életben...

Zsolt,aki néha nem lelketlen:)

Ui:Jó ez a fórum..:)

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->