OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ
7 tartalom / 0 új
Első beküldés
sziszó
Hogy az egészség természetes legyen...

Sziasztok! Akinek kedve van hozzá szeretettel meghivom ,hogy beszéljünk az egészségrõl. Megismerkedhetsz a moder norvostudomány a flavonoidok kutatásának vivmányaival.a népigyógyászat ötvozetével.legelõször "beszélnék" A Fekete bodzáról.Az allergia és asztma természetes "gyógyszere" magas vas és c vitamin tartalma van. Jelntõs B1-B6 vitamin t is tartalmaz. Akit érdekel a téma várom.

Katica

Szerintem sokakat érdekelne, úgyhogy nyugodtan tegyél közre egy ismertetõt itt.

sziszó

A flavonoidok antioxidáns tulajdonságu természetes növényi hatóanyagok. Kizárólag növényi forrásból juthatunk hozzájuk.A sötétszinû bogyós gyümölcsök magas flavonoid-tartalommal rendelkeznek.A falvonoidok tulajdonságai: Fokozzák az immunrendszer mûködését.lassitják az öregedési folyamtolat. Csökkentik a trombozis kockázatát. Fontos szerpük van a daganatos netegságek megelõzésében kedvezõen hatnak a keringési rendszer müködésére.

sziszó

Fekete áfonya: Támogatja a sziv és érrendszer mûködését.Hozzájárul a szem egészségéhez,javitja a látást.Szabályozza az emésztést.Fekete ribizli: vizhajtó és reuma ellenes hatása van,jótékonyan hat a magas vérnyomás érelmeszedés,magas koleszterinszint esetén.Kékszõlõ.Daganatmegelõzõ hatása van,jó a sziv és érrendszer mûködésére. Hatékonyan alkalmazható vérnyomásproblémák estén

horvita

Sziasztok!Engem érdekel a téma,a bodza egy igazán nagyon értékes növényünk ,én szörpöt
gyártok belõle ami nagyon finom és egészséges.
Szereti valaki a bodzaszörpöt?

uomo

Sziasztok!
horvita, gyerekkoromban rengeteget ittam belõle szerintem király itóka!

manó55

Sziasztok!

Mostanság, a megfázásos idõszak kezdetével én is hallottam a flavonoidok jótékony hatásáról. Engem minden télen minimum kétszer elkap az influenza, pedig télen, nyáron sok zöldséget, gyümölcsö eszek. Lehet érdemes lessz kipróbálnom.

Üdv. Manó

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->