OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ
6 tartalom / 0 új
Első beküldés
Josh
Miért szeretik a fiatal fiukat az idõsebb nõk?

A "férfiakról" kategoriába, nyitott téma ellenkezõje is igaz.
Miért szeretik a fiatal fiukat a sokszor jóval idõsebb nõk? Azt gondolják hûségesebbek, vagy a szex miatt?
Gyanítom a szex miatt, akkor hol van az érzelem? Vagy ki tudja, mi jár egy nõ fejébe ilyenkor?

Dzsozef49

Egyértelmûen a szex miatt. Az ilyen szerelem puder nem kell. Az egész egyszerûen kémia, ami elveszi az eszünk. Ugyanaz, mint férfiaknál a ... feláll az ész megáll. Szegény fiatalok nem gyõzik a rohamot. Komoly kapcsolat ezzel kábítjuk magunkat, "..úgy érzem, most Õ igazán a nagy Õ". Ezt 26-szor már elmondta számtalan sztár is, aztán ennyiszer tévedett. Még nekik sem jön be, mint a lottó. De, ha Te végig lottózod az életed, az a Te bajod persze.

fecsoka01

Szerintem nem a sex miatt..Az idösebb nök sokkal jobban megértik a fiatalabb fiukat és ez tetszik nekik...Sok olyan fiu van aki szivesen járna vele egykorü lányal vagy fiatalabbal de nem értik meg egymást és ez nem igazán tetszik nekik.."sztem"
Idosebb nokkel jobban megérti magát és valamilyen szinten vonzodik is hozzá..Vagy nem?

Egy nõ.

Szerintem fordított a helyzet!!!A fiatalabb férfiak szeretik az idõsebb hölgyeket!Nem a szex miatt,hanem a biztonság miatt.Az idõsebb nõk már nem követelõznek,nem akaratosak,s.t.b.Õk már élik az ÉLETET !!!kiegyensúlyozottak,tudnak megbékélni,szeretetben élni!!!

Zoltán01

A nõk 30 felett nem csak csinálják, hanem szeretik, és akarják a sexet. Megnõ a sexuális étvágyuk, amit legkönnyebben a fiatalabb férfiak tudnak kielégíteni. Az igaz, hogy a korosabb férfiak a minõségi sexben jártasabbak, és nem csak úgy, hûbelebalázs módjára durrogtatnak, de az izmos, rugalmas test komoly vonzerõ a kevésbé fital nõknek is. Az a gond, hogy a pasik 30 után elhagyják magukat, és akkor csodálkoznak, hogy a párjuk új "betevõ" után néz.

VMiki

Srácok!
Én nem tartom magam különösebben perverznek, nem is ezért mondom, de engem kifejezetten vonzanak a nálam idõsebb nõk is. Mindaddig, amíg egy hölgy nõies (- formát mutat) és úgy is viselkedik, tiszta, ápolt és csinos, addig rá tudok kattanni, akkor is ha csak épp nagykorú, de akkor is, ha esetleg már nagymama(ami lehet akár 40egynéhány évesen is!!!)

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->