OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ
31 tartalom / 0 új
Első beküldés
hoember
ötvenes lányok

Miért nem akarnak bennünket a saját korabeli férfiak? Mit akar a fiataltól? Gyereket remél?Vagy mutogatni akarja? Hiszen a szexet sem tudja nálla teljesiteni! Akkor miért öket akarják?

zoli.cseh
Gyönyörű Övenesek...

Drága ötvenes lányok! Nagyon-nagyon sokan szeretünk benneteket! Legyetek optimisták, vidámak, szépek! Csók! (Egy 48 éves pasi)

Evelyn2010
ötvenes csaj vagyok

Köszi, Te drága!

Dzsozef49

Az érdekesség az, hogy egy másik topicban meg éppen bennünket szidnak, hogy csak a fiatal lányokat keressük. Eközbe õk szintén fiatal srácokat, /olyant isl áttam, aki korban a gyereke lehetett volna/ keresenek. Akkor ezekután semmit nem szólhatnak a férfiakra, ha õk ugyanolyan fiatal lányokat keresnek. Persze tudva hogy mindegyik oldalon vannak még normális korban is magukhoz illõt keresõk.

Évus555
Magamból kiindulva

Nem osztom hoember véleményét,mert hogy ki, mit akar ,és miért egy másik embertõl-akár ha fiatal is,azt vcsakis Õ tudhatja egyedül.Azt gondolom,hogy egy ötvenes férfit kritizálni a szex teljesítménye miatt butaság,mert õk ,szerintem pontosan ezért is vállalják a fiatalabbakkal a kapcsolatot,mert -e téren nincs probléma, mellesleg a fiatalabb nõk vonzóbbak lehetnek. Van két gyönyörû felnõtt lányom, ha megyünk az utcán õket nézik még az ötvenesek is./Persze még engem megnéznek a férfiak/55 éves vagyok,és azt tudom elképzelni,hogy kb.48-58 közötti életkorban lévõ férfi illik hozzám!! Miért??folyt.

Évus555

Mert ilyen vagyok, szerintem mindenki tudja,vagy érzi, hogy ki felelne meg számára.Igaza van Dzsozef49-nek,mert mi nõk is keressükk a fiatalabb férfit. Speciel én azért,mert fiatalos vagyok,/nem vagyok ráncos /és a lelkem is az, továbbá a gondolatom nem egy reszketõ bácsikán jár.Tehát mindenki,ahogy érzi,úgy válasszon párt magának,nem szabad görcsösen,és minden áron!!!

klari

Mert hülyék. Azt hiszik egy fiatalabb mellett õk is azok maradnak. Az 50-es pasik viszont le vannak amortizálva rendesen. A pénztárcájuk viszont szerelemrelobbantja a fiatalokat. Nézzétek meg csajOK ! Tele vannak ránccal, horkolnak, szuszognak, nem bírnak velünk lépést tartani. Kész roncsok. Mi viszont szépek, kívánatosak és csinosak vagyunk. Mennyien csorgatják a nyálukat utánunk. Tapasztalat. Viszont én már rájöttem, hogy én választok,

hoember

Klárinak igaza van mi 50-esek még mindig kivánatosak vagyunk és mi valóban társat keresnénk magunknak.Sajnos az ötvenes pasik csak viritani akarnak a fiatal növel(felvágni)mégha nem is birják a tempójukat.

margó+

Igaz, az ötvenes pasik tényleg a fiatal csajokat "hajtják", bár ha kiderül, hogy költeni kell rá, nem süt-fõz úgy, ahogy a nagyi, és nincs közös témájuk, akkor besokallnak, de mégis...
Talán a hiúságuk, talán a remény, hogy visszatér a fiatalságuk, ki tudja...
Az igazság az szerintem, hogy azért aki 50-en túl egyedül van, azért mégiscsak van annak is valami oka. Én ezt gondolom.

sziszó

Sziasztok. Én meg arra nem tudok rájönni mit kar tõlem egy negyvenes, vagy uram bocs... egy huszonötös? A férfiak ötvenen felül a fiatal hölgyeket keresik,fiatalodno akarnak. Csak arra nem jönnek rá,hogy a hölgyek az anyagiakat keresik. Olvastam egy pár hirdetést,autó ,pénz ez lenne a szerelem?

BKata

sziszóhoz hasonlóan én sem értem, mit is akarhat tõlem egy 30 éves fiatalember, aki a fiammal egyidõs. Többször megkérdeztem, de választ nem kaptam. Kíváncsi lennék a férfiak véleményére!

jaskokriszti

Sziasztok. Elárulom én Nektek. Én azt gondolom, azért szeretik az idõsebb nõket a férfiak, mert már túl vannak mindenen, csalódásokon, szerelmeken, gyerekszüléseken, stb. Nomármost egy megállapodott régóta egyedül álló 50 körüli nõcinek általában meg van mindene, ergo nem kell a berendezési tárgyakért, lakásért uram bocsá... kocsiért küzdeni. Szépen belecsücsülnének egy ilyen kapcsolatba, ahol mindenük meglenne anélkül, hogy a kisújjukat mozdítaniuk kéne. A másik verzió pedig sajna szintén nem túl romantikus, de higyjétek el igaz: úgy gondolják, ki vagyunk éhezve annyira, hogy õ lesz nekünk a tökéletes társ. Persze arról nem beszélnek, hogy csak ideig - óráig.... ördögi kör ez.

juhaszjanos

sziasztok bocsi a hozzá szolásért 53 éves vagyok én például a velem egykorú illetve az idösebb hölgy szerelmét keresem mert ö már nem nem zés és megszokásbol sexel hanem a sex öröméért ez az én szerény véleményem.

Johny1

jaskokriszti Te az ellenkezõjét igazolod csak rossz helyen a topicban felvetett kérdésre, olvasd el figyelmesen. Az ellenkezõjét kérdezi hóember, hogy A FÉRFIAK MIÉRT A FIATAL NÓKET keresik.
Erre nyílt egy másik topic. Szerintem, mint legtöbbesetben, mindenkinek igaza van:)

ui: jaskokriszti ha már jól körülírtad, kikopizhatod és beillesztheted a megfelelõ helyre, mert így a végén teljesen másról beszélünk, mint egy CHATBEN. Össze-vissza.

SUCH KAMIL

Kedves hölgyeim, nagyon aranyosak vagytok.
Bizonyára mindenkinek igaza van.
Én csak egy kicsit fiatalabb (3-5év) hölgyet keresek (persze nem vagyok pénzes pasi) és azt szeretném, hogy nekem tetszen és közel lakjon hozzám. Sajnos nagyon sok 50 es NÕ (fiatalabb is) nem ad a formájára.Nem csont kollekciót keresek, csak legyen arányos. Szerintem a Nõk (50-es) többsége is fiatalabb férfit keres.

Gaal ernõné

Sziasztok ötvenesek én is az vagyok és igaz a korunkbeli férfi fiatalabbat keres tán a hiúsága , nem tudom pedig megpihenni az id.fa árnyékában lehet csak igazán jól.Õ ezzel akar bizonyítani hogy még férfi! Talán igen de sajnos olyan is van aki már nem tud nem bántani akarom õket inkább sajnálom.Engem is ostromoltak na nem itt fiatalok de hát majdnem annyi id. mint a nagy fiam . nem mentem bele azóta sem találtam korombélit. na ennyi jóéjt csók minden olvasónak.Kata.

Titi

Sziasztok! 54 éves vagyok és valóban nálam fiatalabb életkorú hölgyet keresek partnernek, de azért mert úgy érzem, hogy közelebb állnak a habitusomhoz, a mentalitásomhoz. Egy velem egykorú hölgynek, természetesen gyerekei, unokái lehetnek és mivel egyedül van (volt) szívesen unokázik. Érthetõ, hiszen a saját gyermeke-unokája. Föl is teszi, vagy elküldi nekem az unokás képeit. Nagy tisztelettel kérdezem, mit gondoljak? Mi leszek én ott? Egy vadidegen családban, ahol a nagyira hagyják, okosan, a fiatalalok az unokát amíg dolgukat intézik, vagy csinálnak amit szoktak. Nem elég szeretni színházba-kirándulni-szórakozni-úszni járni. El is kell tudni menni.

Titi

Nem fért ki...
Jah a szex, biztosan rossz tapasztalatai vannak annak aki azt írta, hogy nem képesek a magamkorabeli ffiak erre. Ha Te egy kimondottan csinos, 50 év körüli és nem fejfájós hölgy vagy, akkor nekem sincs semmi problémám. Van egy mondás: a Viagra otthonra drága, idegenben meg nem kell...

margó+

Na, Titi, te aztán jó magas lovon ülsz, csak vigyázz, hogy le ne dobjon!
Ja, és nem mindenkinek a szomszédban lakik az unokája!!!!!!!!
És egyáltalán: honnan tudsz te a Viagráról?????

Titi

Megfogtál! de nem eléggé. :-)
A ló rendben, vigyázok is nagyon.
... és nem is mindenkirõl írtam, tehát fejfájós vagy?
Ügyesen azt írtam: Van egy mondás... és nem azt, hogy tapasztaltam...

margó+

Gratulálok!!! Én is elnézhetek valamit.
Rosszabb: nekem a derekam szokott fájni, de sose találnád ki mitõl...
Szép napot!!!!!!

Titi

Semmi gond! Majd teszün alá egy párnát... :-)

õszderû

A férfi, mint sok nõ, ha szexre gondol, a fiatalság utáni nosztalgiát üldözi...Más ha szex partnert, és más ha társat keresünk. Ez nem nemiség kérdése. Vitathatatlan, hogy egy fiatalnak, legyen az nõ vagy férfi más az illata, bõre, stb. Ez az élmény rögzõdött bennünk a tapasztalat szerzéskor. Igen az ifjúság édes madarát üldözzük valamennyien. Ezért nevetséges 1 50-s ffi egy fiatal nõvel s egy hasonló korú nõ ugyan ebben a cipõben...
De ha társra vágyunk.....
Ennyi....

Titi

Jah, nevetséges. Talán a hajkurászás igen, de nem egy fiatalabb nõ keresése. Merthogy igen csak figyelmetlennek kell lenni, ha vki egy itten egy tízenéves vs 50 es kapcsolatára gondol. Mindenesetre talán kissé elõreszaladtál a szaglászásban-tapintásban. :-)
Az élmény? Nos az folyamatos...
Nosztalgia? Hol van az még...
Ja, Sharon Stone már félig megvolt. (Én már akartam)
A kérdés pedig egy 50-es hölgytõl így hangott: Miért nem akarnak bennünket...
Nekem volt válaszom. :-)

Erzsi59

Végig olvasva a fórumot én úgy látom, hogy mindenkinek van érve ellenérve. Én 49 évesen meg tudok úgy jelenni mint egy "fiatalabb" lány és még nincs öreg illatom. Sajnos azonban engem - ritka kivételtõl eltekintve - az anyagi jólét nem nyûgöz le, nem tesz vakká. Én azt vallom, hogy nekem megvan anyagiak terén ami kell nekem lelkileg és - nem tagadom - szex terén nyûgözzön le a FÉRFI. Ez a magas mérce!!! Ezt nem lehet csak úgy átugorni!!!

mosoly?

Helló sziasztok.Én 48 éves vagyok és büszke a koromra.Sokkal fiatalabbnak néznek.Igaz a barátnöim huszonévesek,azért mert az én korombeliek,vagy a párjukat szídják,vagy valamiért elégtelenkednek.Ez nem az én mûfajom.Megértem azt a pasit aki fiatalabb csajszira vágyik.Hozzá fiatalodik.

csillag vagy fecske?

Ezen a címen muszáj röhögnöm. Ötvenes lányok..:))) eszem megáll.
És tényleg..megyek az utcán..elõttem egy nõ..Kb.30nak saccolom,vagy annyinak sem. Tépett,csíkos hajzuhatag,feszes farmer,pici top..elég csinos..És akkor megfordul..Te jóságos ég!Ijedtemben nem tudom,h sírjak vagy nevessek!:)
Õ is olyan ötvenes lány a sok közül.:))))

Jácintka

Ötvenes lányok !
Ezen röhögnöm kell.
Vannak tizenéves lányok ,de ötvenes ?
Sokan vannak akik nemtudják elfogadni , hogy mennyi idõsek is valójában.
Pedig szerintem és ezt magamról tudom egy ötvenes nõ is igencsak lehet jó nõ.
Ehez nemkell szolárium barnának , vagy 6 cm vastag kencefice.
Összekeveri a bluzt a szoknyával.
A 20 éves lánya melett ugyakar kinézni mint annak a növére .
Ez már tényleg röhejes.

manó55

Sziasztok ötvenes LÁNYOK!!!
Nekem megfelel ez a megszólítás és nem érzem úgy, hogy ettõl röhögnöm lel. Mi a barátnõimmel, ha összefutunk egy kicsit trécselni egymás között lányoknak szólítjuk egymást és nem érzek benne semmi rosszat. Persze bele lehet kötni egy megszólításba,kifejezésbe, ha már mindenáron kötekedni akarunk. Más kategória, ha valaki ötven fölött húsz évesnek akar látszani. Szép napot ötvenes lányok!! :-)))

bohem

Sokan csak kirakati babának használják õket, a lányoknak meg tetszik, hogy kap egy kis pluszt a nyakára, kezére, zsebébe. Ma már nagyon anyagias a világ, egy ötvenes úr mellett megjelenik egy fiatal csajszi, a csajszit nézik és az úrnak bólogatnak.

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->