OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ
32 tartalom / 0 új
Első beküldés
hoember
élettárs

Nagyon kiváncsi lennék arra,hogy akinek élettársa van,az miért keres tartós kapcsolatot?Nagyon sok van itt a lapon ilyen!

Dzsozef49

Az már nem is kaland, hanem két élettárs. :)Lassan azt hiszem meg kell barátkozni a kapcsolatokban kialakuló legkülönfélébb formációkról. Ma már semmin nem csodálkozom, és nem botránkozom. Ez a legjobb:)

Pótanyu

Az élettárs nem mindég az igazi társat jelenti. Élek valakivel, akivel nem igazán jó, de sajnos több okból is kénytelen vagyok. Adok egy esélyt az igazinak, hogy megtalálhassuk egymást.

kattinka

Úgy gondolom, akinek élettársa van, az azzal éljen! Ha nem jó neki vele, vállalja be, hogy egyedül él, amíg nem talál igazi társat. E nélkül nem korrekt a dolog. Megalázza azt akivel él, eleve nem lehet tiszta érzelmekkel közelíteni az új lehetõséghez, ha otthon csücsül az élettárs. Ugyan ez a véleményem, a "házastársamtól külün élek" kategóriáról.

Eri66

hoember! Erre én is kíváncsi lennék, ha megtudod kérlrk írd meg!

hoember

eri66 ez most enyhe gúny lett volna? Ha viszont megtudom szólni fogok.:)) üdv

Eri66

Hóember! Gúgy kizárva, a kérdés õszinte.
Ha valaki kapcsolatban él, miért keres másikat. Szerintem elöbb tisztázza azt, amiben él, és ha le tudta zárni, utána keressen mást.

Margó 42

Ha valaki társ mellett keres új "tartós kapcsolatot "azt gondolom kudarcra ítéli a régit és az újat is. Nincs tisztában azzal, hogy mit szeretne, nincs tisztában Önmagával, nincs bátorsága maga lenni. Ha még nem tudsz egyedül élni, nem tudod kit keresel. Az ilyen keresõk mindig beérik"ha ló nincs, a szamárral is"
És mire számít az aki belemegy egy ilyen szerelmi háromszögbe? Szerintem tartós kapcsolatra kicsi az esély, önámítás, hogy én jobb vagyok mint a másik.

Pótanyu

Nagyon szeretném, hogyha ez ilyen egyszerû lenne, ahogy ti gondoljátok. Éltem már egyedül, és nagyon jól is éreztem magam akkor. De most van egy kislányom, aki nem látna mást rajtam kívül, egy nagyon drága rezsijû házam ( amit a családom miatt nem adhatok el, és nincsenek is az országban) úgyhogy tök egyedül lennék a lányommal és a GYED-emmel. A társam egész nap nincs itthon, a lányával nem igazán törõdik, de neki is kényelmes így, mert van hol laknia, és fõznek, mosnak rá. Persze mindent meg lehet oldani, de ez az életem fenekestül felforgatását jelentené 4 éven belül már másodszor. Ehhez viszont tényleg nincs túl sok kedvem, de nyugodtan ítéljetek el érte.

Ági67

Margóval teljesen egyetértek. Szerintem is elõbb igenis vállalja azt, hogy egyedül él, és ha már teljesen lezárta az elõzõ kapcsolatát, akkor keressen új társat magának. Saját tapasztalatból merítve jó néhány férfi csak akkor akar váltani, ha már egy új kapcsolata kialakulóban van. Õk szerintem gyenge jellemû emberek.

Margó 42

Pótanyu! Csak a véleményemet írtam meg, nincs senkitõl felhatalmazásom hogy ítélkezzek. Nem vagyok a helyedben, nem tudom hogy mit tennék én akkor. Ha te ezt érzed jónak, tett ezt.
Sajnos azonban valószínû, hogy ugyan olyan függõ kapcsolatot alakítasz majd ki, mint amiben most élsz. Meg kellene próbálni a saját lábadra állni, hogy ne légy kiszolgáltatott, és más érték alapján választhass.
Elsõ a biztonság iránti vágy, majd csak utána jöhet a szerelem. Így mûködünk. Kívánom, hogy Te a "kettõt az egyben" találd meg.

Mesi

Hogy mit keresnek itt a kapcsolatban élõk?
Nem csak tartós kapcsolat keresésre találták ki ezt az oldalt, másik öt ismerkedési célt is megjelölhetsz !
De mi bizonyára azért nem vagyunk egyedül, mert nyitottak vagyunk és vannak barátaink..... ilyenek is olyanok is.
Születtek már tartós kapcsolatok barátságnak indúló kapcsolatokból.

A nagy Õ csak a mesében lovagol be az életedbe hófehér paripán !

mutti4

Sziasztok Nekem a házas független sem világos .Ha valaki tudja irjon

Dzsozef49

Sok új fogalom jött be, ezért bizonytalan az ember mi-mit jelent. Mint a takarítónõ most higiéniai aszisztens. Szerintem, papír szempontjából /adminisztratíve/ még együtt vannak, - házasok, ahogy írja is, de egyébként lelkileg már nem kötödnek egymáshoz, tehát teljesen függetlenek. Ez jobb, mint fordítva. Ha konkrétan fontos ez Neked, nyugodtan, kezdeményezhetsz vele, bár legyél óvatos, hogy valóban lelki-érzelmi szinten nincsenek akadályok.
Hogy folyamatban van a válás, vagy miért nem váltak, azt kérdezd meg az illetõtõl, hiszen minden ilyen konkrét kérdés már egyénileg más okot rejthet magában.

daisy36

Mesi! Itt nem a barátot keresõkrõl van szó, hanem a kapcsolatban élõ társkeresõkrõl!Én nem tartom fairnek! Képzelje mki magát a másik helyébe! Bele kezdenétek olyan kapcsolatba, amibe tudjátok,h nem ti vagytok az elsõk a párotoknak, mert van valakije, aki várja otthon és akit õ is vár haza, bármilyen okból??? Nah ez számomra gusztustalan.

Laja61

Daiy36!

Most mondtad ki a legfontosabbat! Számodra gusztustalan!
Miért kellene bárki helyzetébe belegondolnod magad? Majd megoldja úgy, ahogy neki jó!
Attól, hogy tudjuk, a másiknak van valakije még nem biztos, hogy nem szerethetjük.
Ahogy Popper mondta, amikor a féltékenységrõl beszélt: attól nem lesz kevésbé féltékeny, hogy tudja, a felesége másfelé keresi a boldogságot, de az isten szerelmére, pár év múlva halott lesz! Miért sajnálná azt a néhány boldog pillanatot tõle!?

manó55

Az összes hozzászólásból Eri66-tal értek egyet. Nem beszélve arról, boldog kapcsolat alapja az õszinteség, körülöttem, az életemben. Hazugsággal kezdett kapcsolat, ha nem is nekünk szól a hazugság, elõbb utóbb mindent megmérkez, felemészt ami körülöttünk van. Elsõsorben magunkat. Az ilyet, én legalább is nagyivben kerülöm.

kimi381226

Igen én is láttam már hoember! Lehet hogy azért keres tartós kapcsolatot mert arra már ráunt,és úgfy dönt más kell neki mert azt már nem szereti csak vele van azért mert a férfi szeretiõt,de nem szerteti a férfit! ezért keresnek sokan olyanok ûtartóst kapcsolatot szerintem mert azt hiszi a másikkal jobb lesz neki! Üdv: Kimi381226

duciboszi

Kimi, úgy látom, sajnos sok rossz tapasztalatod van.De hidd el, nem minden nõ olyan... csak eddig kifogtad. Vannak olyan férfiak is, akik csak kalandot keresnek, nem pedig társat. Mindkét nembõl sok ilyen példát lehetne felhozni. De vannak igazán társkeresõ hölgyek és urak, csak türelmesen meg kell keresni. Kívánom, hogy találd meg azt a hölgyet, aki tényleg önmagadért szeret, és boldogságot hoz az életedbe.
Mindenkinek ezt kívánom!

Marci39

Én meg azt mondom! Ha valaki a másik szívébe fényt visz azt maga sem kerülheti el azt!

lord51

Narci hü de szép volt ez az idézet.
Ám folyamatosan azon gondolkozok, hogy annyi mindent tudnék hozzászólni ehhez a témához, de vagy kevés az idõm, vagy nem férne be ide.
Miért nem jöttök hozzám és hallgatjátok meg ezeket a rádióban? Nálam adásban? http://xat.com/feherhollo99

ezen a címen vagyok esténként. Szokott lenni 18 éven felüli mûsorom is esetenként.
De lehet hallani engem este adásban is winamp-on ha beirod az URL címbe ezt hhtp://www.radioszerver.hu:8066

..))

Márton

Mindenkinek van egy álma az enyém te lettél,mindenkinek van egy ideállja az enyém te lettél.
mindenkinek van egy bolondos ideállja az enyém te lettél, mindenkinek van egy tévedése jaj nehogy te légy, vigyázz hogy szerelmes álmaink ne tépje semmi szét !!!

Jessyca1

Akinek élettársa van ....unja a régit, és gondolja egy kis újdoság jól jön, nyilván nem úgy hirdeti magát, hogy egy éjszakás kaland érdekel, hisz este haza kell menni,na és titokban kell tartani,... a lopott csók mindig édesebb. Vagy azt sem írhatja, egy órára keresek egy nõt, mert senki sem jelentkezne, vagy nem a legigényesebb külsõvel...hát gondolom ilyen okai lehetnek

andika000

Elmondanám nektek hogy az én kedves párom is hirdette magát még azt is letagadta hogy gyereke van.Úgyhogy a saját bõrömön tapasztaltam milyen ezt átélni.

BOXY ROCK 21

Heló!
Mért keresnek tartos kapcsolatot?A válasz az hogy a biztosságos kényelmes kapcsolatot nem akarják othagyni de valmi hiányzik a szenvedély! Szereti az ember ha valkinek teszik bokol incselkedik flörtöl és ez egy idö után szenvedély eltünik A párkapcsolatbol és ellaposodik!

manó55

Véleményem szerint részben lustaságból. Lusta arra, hogy a társára odafigyeljen és örömet szerezzen neki. A másik ok - talán erõs amit mondok- gerinctelenségbõl. Hazudik a társának amivel nap mint nap megalázza, még akkor is ha jól színlel. Attól az embertõl aki a társához nem õszinte õszinteséget az új partner se várjon.

lotifuti

En elttarsi kapcsolatban elek.Egy ismerosom at mondta regebben nekem:"ameddig egyedul vagy semmi gond nincs, csak maganyos ne legyel".Na- gondoltam magamban- ez tiszta hulye.Hat maganyos akkor vagy ha egyedul vagy!!!
Aztan evekkel kesobb megertettem.Rossz az amikor maganyos vagy, de legfokeppen ha tarsas maganyban elsz.Amikor mar barmit csinalsz nem vesznek eszre, nem becsulnek, es nem figyelnek oda rad.vagy, csak hogy legye.Rend, kaja, tisztaruha es egyeb vagyak kielegitesere jo vagy.Aztan hogy te mit szeretnel vagy akarsz szerinted kit erdekel...????

lotifuti

Es hogy miert vagyok itt.Hianyzik egy kedves szo, egy megerto ember.Olyan nagy baj ez.?

lotifuti

En a sajat esetemrol beszelek, termeszetesen.

Icu52

lótifuti robbants!! Mindjárt kiderül igaz e amit írsz, amit gondolsz. Ha igaz nem lesz kár a kapcsolatodért. Másnak könnyû tanácsot adni, megfogadni csak akkor ha úgy gondolod. Egy élettárs, akit társa "barátja" rángat és még nem tud kilépni, de próbál.

lotifuti

Kedves Icu56. Tudom hogy nem lessz kar, csak olyan nagyon nehez lepni.

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->