OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ
87 tartalom / 0 új
Első beküldés
admincms
Az elsõ találkozás dönt el mindent?

Azt hiszem erre a föltett kérdésre legtöbben igennel válaszolnak. Bár lehetnek, akik azonban úgy gondolják több esélyt kell adni, hogy helyesebb döntést hoznunk. Most a lényeg hogyan ismerkedjünk, ha már azon mindenképen nagyon sok múlik? Akiknek van tippje ossza meg, mi az ami bejön NÕKNÉL, FÉRFIAKNÁL.

Edited by admincms on 2019 nov 27 - 12:58
Johny1

Az elsõ találkozáskor, annyit legtöbbször eltudok dönteni, hogy ha valaki nem. De az igenhez több találkozás kell. A tippem a férfi társaknak a nõk nagyon nem szeretik, ha nem azonnali magabiztos a kezdés. A köszönéstõl a bemutatkozás és a kezedeti folyamat. A határozatlanság ekkor nagy százalékban rontja vagy semmisé is teheti a talit.:) ja vagy így jobb:(

Mami

john42 Szia!
Nagyon arin fogalmaztad meg a pár soros véleményed, hozzászólásod!
A legtöbb nõ szerintem igen ezekbõl a megmozdulásokból, gesztikulációkból vonja le a pozitív, illetve a negatív következményeket, /de ez a férfiakra is vonatkozik/ , de van olyan is, hogy azért egy második esélyt is kap a férfi, ahol már nincs olyan ravarban és valójában az elsõ találkozás ellentetjét adja, igaz ez a ritkább eset.

Johny1

A következõ tippem, ha valaki fáradt rossz hangulatban van, mondja vissza inkább a talit egy más idõpontra. Akkor kell találkozni, amikor arra rá vagy hangolódva, legyen jó és földobott hangulatban a találkozás, és vagy lehetõleg mérsékelten mosolygós arc is jelenjen meg.
Miért ne találkoztál egy klassz nõvel.
A legemberibb kifejezõdés. Semmibe nem kerûl, jól hat rád és a másikra. Azt gondolja tudatalatt is a nõ, ilyen pasi mellett érdemes élni, bearanyozod a hétköznapjaitokat. Nem kell azt a borzasztó komoly macsóst megjátszani, bár valakinél biztos az megy el. Ez a ritkább!!

gabriella111

sok mullikaz elsõ, randin, pl. a kõlcsõnõs szimpátia! de semmi rossz nincs benne! csak igy lehet ismerkedni! ha két ember beszélget egy kicsit! aztán ha ugy érzi hogy jo volt vele beszélgetni , meg szeretnéismételni! igy kezdõdik el valami! ha beugrik a szikra jo, ha nem ennyi volt! de barátkozni kell!kellemes hétvégét , mindenkinek!

leonsver

:D------------H-------------------------------H----------------:D
************************:)*****************************
Meg kell lepni valamivel a nõt (itt nem ajándékra gondolok). Egyéniségnek kell lenni...
Valami pluszt mutatni, amit eddig még nem látott...
************************:)*****************************
:D---------------------------H----------------------------------:D

szoboszlaieva

John42. Szia!

Nagyon kedves, korrekt tanácsokat adsz. Remélem férfitársaid is megfogadják õket. Szerint nagyon fontos az, hogy valamilyen szinten már a találkozásy elõtt megismerjük egymást (-itt a neten). Abból már kialakul egy kép bennünk a másikról és dönthetünk a találkozásról. Kérdés: Te is így találtál rá az IGAZI-ra?

Dzsozef49

Hallottam egy nõtõl, valaki mutatta a szerszámát. Na erre mit lehet mondani? Huuu, de bátor pasi vagy a rejtett perverzitásod, itt teszed közzé? Ez nem bátorság kezeltetni kell az ilyeneket, elfolytásaik vannak, menjenek pszichiáterhez. Ha azt gondloja a nõk erre beindulnak olyan távol van a nõi lélehez, a mentalitásuktól, mint ide egy másik galaxis. Nem az oldal rossz az ilyen bunkók teszik azzá, nincs más kifejezés.

csokas_eva

Kedves Dzsozef
Tényleg sokat számit azu elsõ találkozás,de nem szabad elkapkodni.Igen kell beszélgetni,ismerkedni elõtte és akkor már tudod szeretnéd-e megismerni,látni.Én nem hiszek abban hogy minden a külsõ.Én 3 hétig beszélgettem egy ffival anno mire találkoztunk 5évig voltunk együtt,csoda volt.De elõfordult hogy nagyon aranyos szimpatikus ffi-val találkoztam 2 nap után és világgá szaladtam ,mert 3 perc múlva el akart venni feleségül ,átrendezte az életem 2 pillanat alatt.Nehéz eldönteni mi a jó.És nem könnyû a dolog.De feladni nem szabad,

majna

Sziasztok!
Szerintem az érdeklõdési kör is számít.
Van-e közös hang?...aztán mindez nem azonnal tudható meg, az esély a hosszas megismerés-beszélgetés alatt derül ki....No a szimpátia az, ami elõrevisz már az elsõ találkozásnál akár...de lehet a másodiknál...ugyanis korrigálhat az elsõn is...:))
Mindenesetre a tiszteletet ha megadjuk egymásnak nyom a latban...akkor is,ha nemigazán megy dolog.

jessyca2

Nálam az elsõ találkozás eldönt mindent. Leginkább azt, hogy kiváncsi leszek-e mégegyszer arra a férfira, akivel találkoztam.
Én úgy gondolom, mindenki a magához valót keresse, ne legyen sok eltérés kettõjük között. Hamis, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Egyszóval az elsõ találkozáskor az a döntõ szempont, hogy saját maga tudjon lenni az illetõ. Nekem az férfi jön be, aki nem akar tetszeni, legalábbis nem minden áron, mert az elõbb-utobb kiderül, hogy csak egy felvett álarcba bújt.
Szóval uraim, legyenek önmaguk, mert akkor tud a nõ jól dönteni.

Pécsi srác

Általában az elsõ találkozásnál eldõl minden!!Mert ha valaki nem tetszik valakinek,akkór nek fog vele mégegyszer találkozní!!

daisy36

Ha mindent nem is,de a folytatást biztosan. Nem mindegy,h egy presszóba hívod meg a randira,ahol te nyugodtan kávézgatsz és kólázgatsz,míg a másik mindezt végig nézi szárazon, csak mert a legelsõ kérdésre azt a választ kaptad,h talán majd késöbb,de késõbb már nem teszed fel újra a kérdést: kérsz valamit? Ez rengeteget elárul rólad...

jessyca2

Ismerkedjünk úgy, hogy mindig legyünk önmagunk.

Tünci

Sok mindent eldönt ,ha az elsõ 10másodpercben megakarod hogy csókoljon vagy te szeretnéd az jelent valamit.
Legszivesebben sarkon fordulnál az olyan tali is gáz ,megbántani sem akarsz senkit de magadat sem akarod bántani.Szivesen fogadnék tanácsokat hogyan is kell ezt kezelni.
Igen szerintem az elsõ találkozás dönt!

kimi381226

Nem mindent az elsõ találkkozás dönt el hanem az hogy a többit is meg kekll ismerni ahoz,éas úgy lwehet választani hogy ki az igazságos jó akaró kedves elegáns megjelenésû és ne kelljen vele szégyenkezni ha valahová viszik pl: étterembe kávézóba moziba stb:

kimi381226

én úgy vagyok az elsõ talákljkozással nemdönt el mindent,és másnak is kell adni esélyt nem mindjárt beleugrani a dunába fejest!

ERZSÓ52

Szerintem az elsõ találkozáskor nem dönthet az ember! Sokszor és sokat kell ahhoz beszélgetni hogy egykicsit jobban megismerjük a másikat. De ismerek olyan párt aki pár napi ismeretség után összeköltözött, és már több éve együtt élnek.

kimi381226

Nálam nem így megy ERZSÓ52! Én ha találkozok az elsõ randin nem0 az dönti el,hogy õ lesz a feleségem vagy élettársam vagy házastársam. Ahoz nemn csak vele kell me0g ismerkedni hanem másnak is kell esélyt adni !!! Én így gondolom !!! Másnakis kell esély nem csak az elsõnek !!!

Marci39

Nem az elsõ dönt eklminde3nt hanem másnask is kell esélyt adni és nem csak az elsõnek !!!

Didus

Kedves M.39-nek üzenem,hogy nem értem,Miért sérteget,hiszen nem kerestem a társaságát!!!
Ezzel a stílussal jobb is,ha a SZÁMÍTÓGÉP mögé bújik!!!!
Az elsõ levél,az elsõ benyomás igen-igen sokat számít!!!!! Na meg az õszínteség!!!!!!

lord51

helyes !!

EGY KEZDÕ

Sziasztok.

ÕSZINTÉN!!!!!!!!!!!!!!

Márton

Az semmit nem dönt el.Mert ha találkozoás vele,és nem jön be kihez futtok? Csak a másiknak adsz annyi esélyt mint az elsõnek nem?

Márton

Azt hiszem ezzel rosszat nem mondtam !!!
Csak én is meg mondtam úgy a az én részem ahogy más is!

Didus

Valóban.
Mindenkinek jár egy esély,de azt ki kell érdemelni!
S itt jön be a képbe a bizalom,õszinteség.
Ellenkezõ esetben csak szeretnénk,ha szeretnének,s mi sem tudunk szeretni.

Márton

Didus! Akkor még is csak nekem van igazam.
Ha találkozik a kétfél,és nem jön neki be,mit csinál?
Keres másikat akivel ki jön,ésnem marad azzal akivel nem jön ki. Igaz Didus?

Ha igaz akkor mégis csak nekem van igazam nem másnak.

Didus

Akik nincsenek egy hullámhosszon,vagy nem tetszenek egymásnak,azok valóban nem találkoznak többet!
De már levelezésben is el tudod dönteni,hogy meg akarod-e ismerni.
Egyébként kár csûrni!!!!

lord51

On: a topik kérdésére az a válaszom (és azt hiszem ezzel rövidre zárom a témát), hogy a saját elgondolásomat az elsõ találkozással kapcsolatban soha nem adnám és adom fel. Mi az én gondolatom?
Az, hogy én (ha egyáltalán meg tudom oldani a randit)az elsõ talin is ugyanaz vagyok, mint BÁRMIKOR a szürke hétköznapjaimban. Miért? Mert ha csak teszem ott a szépet és arra törekszek, hogy Õ elfogadjon, az egy nagy hazugság, szinészkedés.Had lássa csak, hogy milyen vagyok és akkor nem lesz késõbb a naaaagy csalódás. De ezt elvárom én is. Ha teszik a stilusom és Én, ahogy vagyok hát isten hozta, ha nem akkor isten megáldja. Ám ez mindkét oldalról ugyanígy legyen.Na sztem ez az igazi.

Márton

Igazat adok lord51teljes mértékben !!!

Magnólia

Igaz, lord51. részt vettem elsõ találkozáson. Nekem van fent képem, neki nincs. Szerintem õ volt az idegesebb. Javasoltam, csak úgy, mintha piacra menne. A hétköznapokban sem "fényesítünk".

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->