OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ
8 tartalom / 0 új
Első beküldés
penge1
szex

mit szóltok ahhoz,ha kapcsolatban élõ ember igényei kielégitése céljából arra alkalmas partnert keres itt a neten?

vadócka48

Szerintem rossz helyen vagy.

agnesss0129

ha van rá jelentkezõ akkor mi a probléma?

bela46

Kedves penge1 Amikor annyi idõs voltam mint Te, nekem sem volt elég egy nõ, most egy is sok, bár nagyon jó és fiatal feleségem van. Igaz akkor még tartós pár kapcsolatról még álmodni sem akartam. Nem az a lényeg ki mit mond hisz mások magán életében vájkálni milyen jó, hanem az hogy a párod hogy viszonyul hozzá. Éld az életet, még fiatal vagy, nem ítéllek el érte, de biztatni sem akarlak. Az élvezetét is te éled át és a következményeit is neked kell viselni. Dönts bölcsen melyhez sok sikert és nagyon jó egészséget kívánok.

Titi

Szia agnesss0129!
Khm, az hogy nincs... :-)

jozsi65

semmi baj csak nem találja meg.miért is?nincs személyes kontaktus. a hölgyek keresik a a független milliomost aki min.stalone szinten van és elõre kiütik a többi ffit aki nem hazudik hanem öszinte.

icacica

Kedves Józsi65! Nagyon rossz tapasztalatod lehet a nõkkel kapcsolatban .Szerintem a normális nõ nem a pénzre hajt hanem 1 társra aki becsületes odaadó és hûséges! Ti férfiak nem becsülitek a normális nõket csak a kalandot keresitek és ezért képesek vagytok mindent lerombolni. Sajnos itt csak rossz tapasztalataim vannak ez nem is társkeresõ már hanem valami egészen más!. A férfiak többsége kapcsolatban van és esze ágában sincs kilépni belõle ez csak púder hogy válófélben vagyok!! Sosem fog elválni addig amíg talál magának 1 könnyû prédát tisztelet a kivételnek deõk vannak kevesebben!

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->