OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

Nők a csöcs mögött

álszentség, boldogság, nöi lélek, nők csajok szilikon, plasztika, valóság show,"Nekem csak a belső értékek számítanak" - mondja a médiaelit, majd megigazgatja szilikonozott mellét, amit az egyik kereskedelmi televízió fizetett kiadás, keresztbe teszi hosszú combjait, és porcelánfehér mosolyát kivillantva még hozzáteszi: "
Az a legfontosabb, hogy meg tudjon nevettetni".
Azért ettől néha több is kell, de más alkalommal, más helyen.
Sajnos nagyon visszacsengő, hogy legtöbben a belső érték fontosságát hangsúlyozzák, miközben mindannyian királyfikat és királylányokat keresünk. Tudom Te meg Én nem:) Akárhogy is a valóság álszenteskedés nélkül, mindenki előtt legyen férfi-nő egyaránt a külső számít prioritásban, azután ismerkedhetünk már. Azt még most sem tudom ez az álszent mizéria kin segít? Akin kellene azon biztosan nem, aki top modell, annak meg erre nincs szüksége. A pasik mell fixációs  tekintete szintén megváltoztathatlan. .
Sokat voltak napon, vagy a vonzás törvénye hatott rájuk?

Forrás teljes cikk:
http://www.mediatop.hu/nok_csajok_szilikon

NŐK FÉRFIAK EGYRE MEGY
Nehogy fidesz-mszp mintára, férfi-nő párharc legyen azonnal, hozzáteszem, az analógia csak annyira hasonlatos, hogy egyformák vagyunk, mint az említett politikai páros, csak más szintéren.
Egyik nem se jobb, mint a másik. A nők mondják, milyenek a férfiak, és viszont.
Persze általánosítás, de erősiti a szábályt.
Valahogy nem tudjuk saját magunk adni.
Olyan nagy a külső ránk hatás és annyi felöl érkezik, hogy előbb utóbb szinte valamennyien képtelenek, vagyunk igazságot látni. Talán mert már nincs.
Ami maradt olyan ritka, hogy már észre sem vesszük. A valóságtól messze kerültünk. Gyerekkorunkban, minden egyszerű volt. Amit mondtunk, azt úgy kellett érteni, most vagy megprobálod eltalálni, mi lehet a szavak mögötti valóság, vagy nem érdekel és hagyod had mondja, nem teljesen mindegy, ma ezt holnap azt mondjuk.
Mint ahogy az emlitett cikkben is. 
Szatírikus, csak egy baja van, hogy IGAZ!

 

john42
Mi-ki hiteles

Mi-ki hiteles ma, Amerika akkora szélhámos, amilyet a világ nem látott. lásd a mai világ válságot, ami ennek köszönhető.
Erről több "originál" amerikai író írt. Az hogy ez hiteles e az már nem is nagyon számít. Inkább az hogy mi milyenek tudunk maradni.
Írva volt hogy nagyon nehéz nem elveszítened önmagad, ha nem vagy elég önfigyelmemmel. Mert ugye nem lóghatunk ki a sorból..
Aki meg kilóg sajnos, az ökörködéseivel.
Aki elég nagy bolond, vagy örült tud lenni annak páholya van az RTL -en. Régen rovarokat, bogarakat ettem volna azonnal elvittek volna valami gyogyóba. Most meg ez a sikk.
Régen azt... kesztyübe se fogták meg, most már nem kukacoznak:) ..és ők a "celebek", "sztárok"..??
Kreálni kell a médiának, mindig valamit mert meg kell élniük. ..és egyre nagyobb butítást.
Erről is már forgattak filmet, hogy az emberíség teljesen elbutul hasonlók okán. Ez nem vicc, akkor amikor látom, hogy tényleg afelé haladunk.

De engem így is kiráz a hideg, azok meg eszik, csak, hogy ne keljen tisztességes munkát végezniük.
Átvette mindenki Gábor Zsazsától, ha nincs müsora csinál:)

Ne olvasd el!
De amiről tudok ha minden igaz, a mediatop -on lesz egy tényleg extra durva cikk az amerikai módszerekről.
A vakítás borzalmas ezt eddig is tudtam, és aki figyel szintén, de amit olvastam eddig nem mertem volna gondolni sem, vagy mert féltem, hogy igaz?:(
Egyszerűen nincs határa semminek.


john42
Híreket, akkor nézek, amikor

Híreket, akkor nézek, amikor bele botlok kereséskor. Valóban így is többet kap az ember, mint amennyire szüksége van. Ehhez nem kell tévézni.
A baj éppen a tévézés, vagy ha nem tudatosan nézem most már.
A tévétől jobb egy könyv, vagy egy jó vigjáték videó. Akkor legalább tudom mit nézek nem bosszantanak föl. 
Egy bigott vonzás törvényes ide jönne elájulna:) Azt mondaná negatív vagy, pedig csak látunk:)
Az viszont valóban fontos, hogy ne csak ilyen dolgok legyenek a téma, mert hamar besodródhatunk a mocsárba. Ezért TUDATOSAN figyelek, arra, hogy kellő öröm forrást szerezzek:)

Öszintén javaslom Neked is.
..ezt sose felejtsd el, mert az ember saját magáról feledkezik meg leghamarabb. Mindennapra találd ki miknek örülsz. Ezek az örömforrásaid, amik egyensúlyba tartanak, fölemelnek, mielött baj lenne. 
Hozzá teszem a szeretet és az örömforrás kéz-kézben járnak. De ne bogarakat egyél:))))) /vicccc volt Te lány/
Csak azért hogy ne vonzás törvényét említsek.


A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->