OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

Elitek, ha dolgoznak, ha nem dől a lé

fizetés, korrupció, pofátlanság, polgármester, visszaélésNem akármilyen hirről hallottam. Egy őseredeti mondást döntenek meg a jelenlegi "elitek", miszerint ugye "Aki nem dolgozik ne is egyék." Ezzel ezedig senkinek nem is volt gondja kivéve a mai napig.
Ugyanis komoly vita folyik arról, hogy a polgármestereknek, akiket előzetes letartoztatásban tartanak, /nincsenek a munkahelyükön, nem dolgoznak/ jár e fizetés a Mi Közpénzünkből.
/Amúgy fiatalon, iilyen pozicióval inditani, nem egy hátrány./

Itt az idézet:
"Nem jár fizetés előzetes letartóztatásban lévő polgármestereknek - közölte az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium. A VII. kerület azért utalja változatlanul az előzetesben ülő Hunvald György polgármester fizetését, mert az MSZP-s többségű képviselő-testület szerint nincs joguk a fizetés felfüggesztésére. Hunvald György
Az előzetes letartóztatásban lévő köztisztviselőknek és polgármestereknek nem jár díjazás - közölte csütörtökön az MTI-vel több törvényre hivatkozva az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium (IRM)."
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

"NINCS JOGUK" írja. Milyen nagyobb jogi alapra várnak, hogy ne fizesenek, ha nem dolgozik.
A mi esetünkben, /csak feltevés/ hasonló esetben nem hogy nem lenne kérdés, hogy nem jár, de még arra is lenne a cégnek jogi alapja, hogy soha nem vesz vissza.
Egy kis jó érzésű ember nem is menne vissza, ahol ismerik zűrös ügyeit. Persze ilyen esetben hol beszélünk a jó érzésű emberről.

teo49
Sok kicsi sokra megy

Sok kicsi sokra megy. Az ilyen pénzekből, amit lebecsülünk, - mert nem milliárdos ügy, korházat, iskolákat lehetne fejleszteni, sőt építeni is, vagy fönntartani.
Azt hiszem ezek a kis közpénzek, sokaknak az életüket menthetné meg, most a téli időszakban.
Mert hogy ezekből több kisebb menedékhelyet lehetne építeni.

 

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->