OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

Társkereső csajoknak, pasiknak

 

vonzástörvénye, titok, A titok, élet törvényei, társkereső, ingyenes társkereső, ingyenes társkeresés, Több oka lehetséges annak, hogy egyedül vagyunk nagyon sokan. Annak is több oka van, hogy nem találjuk meg a megfelelő társunkat. Most nem azokra gondolok, akik reális elvárások mellett sem találnak társat, vagy esetleg túlzottan magasra helyezik a lécet. Vannak, akik túlzottan igyekeznek, talán úgy is mondhatnánk, hogy jobban görcsölnek, mint kellene. Nagyon akarnak mindenáron társat találni, és ha lehet, akkor még ma.

Szabadulni a magányosságtól
Sokan élik meg ezt kétségbeesetten, a magányosság érzése keríti hatalomba őket és ilyen lelki állapot egyáltalán nem kedvez az aktuális tárkereső eredményes társra találására. Mivel ezek nagyon kellemetlen érzések, ezért természetesen ettől szabadulni szeretnének, olyan sürgősen, amennyire csak lehetséges. Ez a sürgető belső erő görcsössé, erőlködötté teszi a társkeresőt, és így észre sem veszi, hogy olyan ellenszenves belső sugárzást bocsájt ki tudatlanul is, ami ellenszenvessé teszi, amely rossz hatással van az esetleg ideális partner szemében. Ezek a görcsös igyekezetek külsődlegesen is érzékelhetőek, mint tünet, például kisebb-nagyobb dadogás, kerek fogalmazásra való képtelenség, kézremegés, arca merev, nem képes kisebb mosolyra sem, illetve ha igen, akkor azon látni, hogy kényszerített mosoly, stb…

 

Időben készülődj…

A legfontosabb amit tehet az a társkereső akit hasonló tünetek jellemeznek, hogy jóval korábban kezdi el a találkozásra való felkészülést, hogy azt kényelmesen, nyugodtan meg tudja tenni, ugyanis az idő hiánya fokozza a stresszelődést, fokozza ezeket az említett kellemetlen tüneteket.

 

Vizsgadrukk helyzet…

Az egész mechanizmus oda vezethető vissza, hogy minden áron szeretné, hogy megfeleljen a másiknak, és ugyanakkor Ő is megfeleljen viszont. Ilyen vizsgadrukk szituáció alatt sokan nem tudnak jól szerepelni, mint ahogyan annak idején az iskolában sem.  Kellő fokú izgalom viszont sokakból a legjobbat hozza felszínre. Ők a feldobottak, jó hangulatúak, lelkesek, humorosak, közvetlenek. A vizsgadrukk helyzet, viszont a mindenképpen feleljünk meg egymásnak az oka.

A társkereső partnere nyilván azt olvassa le, hogy most akivel találkozott (legyen nő, vagy pasi), nem tudná igazán jól érezni magát vele. Bár könnyen lehet ez nem így van, de ezek után kevés a valószínűsége, hogy sor kerülhet újabb találkozásra, ahol még egy esély lehetne, hogy ezt meg tudjuk mutatni.

A vonzástörvénye sem segít
Olyan gondolatokat gerjeszteni, aminek kevés esélye van arra, hogy valakin pozitívan változtass irracionális. Hiába képzeled el pl., hogy „remélem, hogy Brad Pittre fog hasonlítani”.
Nem fog.
Amúgy teljesen nevetséges ilyen gyermeteg mozi hősöket keresni. Volt szerencsém találkozni, nem csak nem élnék, de nem is barátkoznék vele. Valószínű Te is láttad, olvastad már soknak milyen a VALÓSÁGOS természete, illetve éppen úgy vállnak, mint mi „egyszerű” emberek:) Ebben a kérdésben a társkeresős küszködésük pontosan olyan, mint a miénk, sőt sokkal nehezebb. /De nem róluk van szó/. Jöhetsz Te vonzástörvénye trükkökkel, nem fog semmi történni. TE VAGY A CSODA , nem a vonzástörvénye. Te valóság vagy, a vonzástörvénye meg kitaláció, egy címke. Amiről beszél a vonzás törvénye az már mind létezett sokkal korábban, csak az újszülöttnek minden vicc új esete jött be nekik, de nagyon.

Nem a nagy „Ő” –vel találkozol…

Sokkal jobb hozzáállásnak látszik az, ha nem úgy megyünk el egy találkozásra, hogy ebből most bárminek is lennie kell, hogy megtaláljam a nagy „Ő”-t a végleges társat. /Továbbra is azokról van szó, akik stresszelik magukat a másik jelenlétében./ Adjunk esélyt a kellemes meglepetésnek a kellemetlen helyett.

Tedd fel a kérdést magadnak, hogy mi van akkor, ha nem lesz ebből a találkozásból semmi.  Ha azt tudod válaszolni, hogy semmi, akkor te nyugodt leszel a találkozás alatt. A semmit értsd úgy, hogy nem dől össze a világ és neked sem lesz semmilyen problémád, ha te nem teremtesz helytelen gondolatokkal, értelmetlen elvárások beteljesülése miatt haragos, bosszús,  sőt dühös negatív érzéseket.

 

Legyél természetes…

A leg természetesebbre kell venni a találkozót, egyszerűen találkozok egy emberrel, aki elsőként ugyanolyan, mint bárki más.

Mint ahogyan az utcán sem vársz el más embertől sem semmit, hogy ilyenek legyenek, olyanok legyenek viselkedésben, (megjegyzem, hogy aki ezt teszi, az valószínűleg idegbajos lenne), tehát találkozok egy emberrel, akivel iszok, elfogyasztok egy üdítőitalt, és pár szót váltok. ENNYI AZ EGÉSZ! A szóváltásról eszembe jut, hogy az ilyenfajta embereknek célszerű felkészülni, hogy történik a találkozás pillanata, hogy köszön, mi lesz az első pár kérdés, mi lesz az első pár gondolat, egyáltalán hogyan kezdjen el beszélgetni, hogy az határozott és frappáns legyen. Mivel nem várunk el semmit, sem magunktól, sem a másiktól, ezért sokkal nyugodtabbak leszünk és természetes lesz a viselkedésünk. Akár egy olyan emberé, akivel érdemesnek tartja akár a másik társkereső is, hogy megismerje.

Mosolygás társkeresőt vonz
Próbáljunk meg természetesen mosolyogni, a mosoly kapcsolat teremtő, ami nem csak, hogy szimpatikusabb egy másik ember szemében, hanem  Ő is vissza fog mosolyogni, így sokkal oldottabb lesz a továbbiakban a társalgás, hiszen a kölcsönös mosoly négyzetesen csökkenti és megelőző hatással bír a további stresszelődés ellen. Mivel a mosolygás szebbé varázsolja az arcot, belső harmóniát tükröz, a másikból szintén kiváltja ugyanezt. Az nem garantálható, hogy biztosan társra lelünk, de hogy egy kellemes időtöltés lesz a vége, az biztos, sőt újabb találkozó is lehet ebből még, és egy jó barátság kezdete lehet.

Semmi nem biztos…
Egy valami biztos, hogy semmi nem biztos, ezt az alapszabályt ha tudomásul vesszük, akkor tudjuk, hogy nincs értelme semmi féle kellemetlen érzésnek, mert az csak minden szempontból gátló hatással bír. Figyeljünk magunkra, hogy ne előre gyártott elvárásokkal induljunk el, tegyük félre az előítéleteket, a szappanopera féle jeleneteket, mivel ezek gátolják, hogy a valóságot meg tudjuk élni. 

 

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->