OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

Társkereső ingyenes

 

társkereső férfiak, kihasználják a tarskereső nőket, csajozás, pasizás,"két lány mellett csak kihasználnak és semmibe veszik a kapcsolatot azt mondják így szeretik a gyerekeket meg ugy közben jó kihasználják a másikat egy hónapba egyszer jön el mert minden másik hétvégén mással találkozik akkor milyen férfi az ilyen."

Katalin hozzászólásához új témában reagálok:
Csak azt lehet kihasználni, aki hagyja magát.
Indokom: Te szabad ember vagy bármikor mondhatod részedről befejezed, 
ha Neked ez a kapcsolat nem felel meg, - bár Te, ami Tőled tellett megtettél. 
Az közismert emberi kommunikáció a kis emberektől a nagyokig, /lásd főképp politikusok/ ,hogy a kérdésekre olyan választ adnak sokszor, ami nem az igazságot, hanem az érdekeit szolgálja. Sajnos legtöbbször ez a kettõ nem fedi egymást:(
Te elfogadtad ezt a helyzetet a pasid meg élt vele. A pasik gyakran már csak ilyenek, de mentségükre legyen hozva, hogy él bennük a vadász ösztön, a lényegesebb: TI CSAJOK SZINTE TÁLCÁN KÍNÁLJÁTOK MAGATOKAT.

Ez nem jelenti, hogy helyeslem, csak EZ VAN.
Gyarlók vagyunk mind. Mindenki kivétel nélkül vétett már életében. Most is ez történt, csak most veled, de párhuzamosan sok mással is.
Mindannyiunknak korrektnek kellene lenni, de ezzel szembe a hazugság a legjobban terjedő mindennapos bűn. Sajnos nem látom, hogy valaha az életben föloldódna a hazugság, és csakis igazság terjedne.
. ..és mint mondtam sosem lesz vége.
Megoldás: Jobban figyelj és időben mondj nemet. Még akkor is, ha egyébként nagyon szeretsz valakit. Ha csak nem akarod szenvedésben élni az életed.
Ne feledd nem helyeslem, EZ VAN! Ezek TÉNYEK nem pesszimizmus.
Na ez most sok lett, pedig kezdtem bele jönni.
Bocs, ha sokat írtam, de nem kötelezõ elolvasni:)

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->