OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

Társkereső férfiak mit gondolnak

Szerbusztok.azt szeretném tudni,a férfiak mit gondolnak magukban rólunk????.Irnak nekem ,szeretnélek megismerni,komoly kapcsit keresek jelszóval,és amikor ,kezdem is elhinni füstté válik.pl.múltkor,,pilóta,rendes.szerény csak hát elfoglalt.küldd mellé képet is,elájulsz.jóképű,persze.mire felocsúdnál.pár levél után már eltünik.Az benne a legnevetségesebb hogy elötte leirta ő nem olyan mint a kollégái,akik linkek,és eltünnek.Lehet csak álmodtam az egészet??,Ébresztő....TUNDI61 ...IRJÁTOK MEG TI MIT GONDOLNAK RÓLUNK...

tonio
eGY ILYAN DÉRFI,AKINEK A GYOMRA FORDUL FEK EGYES NŐKKTŐL4

69.ÉVES FÉRFI VAHYOK,12.ÉVE ÁT egyedül neveltemfela fiamat.két éve keresel magamnak olyan kb.velem egykorú asszonyt,aki elfogadna társául.Volt is olyan "kedves"nő,aki nem volt rest,naűűrandira hivott az ország másik felére és amikor odaértem a np sehol!!!A legszebb a dologban az volt,hogy mire onnan hazaértm ,már a társkeresőből is kilépett!!nem egyszer fordult ilye,vagy ehhet hasonló eser,de még mindi nem tanultam belőle,hátha az egyiknél nem lesz ilyen eset?

tothmargo
Kedves tonio!

Margó vagyok!Sajnálattal olvasom az esetet!Jól átverték azt hiszem!Sokan csak hitegetik az embert!Én még csak félve fogok ebbe a keresésbe,mert nem szeretném ugyanezt,mint önnek!Margó vagyok:06305494760,Üdvözlöm!

arje
Nök is tudnak komolytalanok lenni

Higgyék el Hölgyeim,a nők is tudnak eléggé komolytalanok lenni,volt benne részem,talán ezért is nagy a passzivítás.

szisza
Akár hogy is nézük egy férfi

Akár hogy is nézük egy férfi hamarabb átgázol egy nőn!A férfi hamarabb kitudja használni azt hogy van!A férfiak jobban avval foglalkoznak hogy nekik jo léegyen!Mi nők meg mindig azt nézük hogy jo legyen a férfinek!

Ameliox
Én is kíváncsi vagyok, hogy

Én is kíváncsi vagyok, hogy szex után miért kell eltűnni, msn-t letiltani, sms-re pedig nem válaszolni.  Jaj, világosítson már fel egy férfi!

 

szisza
Mert meg kapta amit

Mert meg kapta amit akkart!Kész onnan őtet nem érdekled megadtad neki ami éppen akkor kellett és kész!Egy nö lettél a sok közül neki!Te se esszel tovább ha nem birsz!

Dzsozef
A felszines kapcsolatok velejárója

A felszines kapcsolatok velejárója, hogy a férfi eltűnik, hiszen logikus, ha ellenkezője lenne a célja, vagyis komoly társat keresne, akkor miért hagyná azt akivel hosszútávú elképzelése van.
A probléma oka már a kezdeteknél jelentkezik. igazából mindkettő fél csak a felszines dolgokat nézi. Ha csak testet keresünk egymásban az nem egy olyan tulajdonság, amiből ne lenne éppen annyi amennyi ember.

Ellenben, ha elsőként, mint emberi értékeket, szokásokat, tulajdonságokat, is néznénk, akkor valószínű sokkal kevesebb olyan kapcsolat jönne létre aminek a végét, már az elején is lehet látni. Azaz a biztos válást.
Azt sem tudom ma már egyáltalán gondolkodik e TÉNYLEG komoly társ kapcsolatban.

Huncutka53
hihetetlen....

Azt gondolom, az ilyen fórumokon, az ilyen kérdésekre férfiaknak kellene válaszolni. De ők ezt, amit írtál, nem érzik hibának. Tudod ők válogatnak a csemegekosárból, nicsak neked jó a cicid, te jöhetsz. Neked hosszú a combod, akkor félre teszem a jócicist. És igy megy ez. Sokkal többen vagyunk nők számszerint, mint a férfiak. Tehát, nekik van miből válogatni.  És bizony megtehetik azt is, hogy eltűnnek, de én ezen már csak mosolygok, ugyanis ez a viselkedés azt az embert minősíti, aki ilyet csinál. Nem vagyok ffi. gyűlölő, és nem kritizálni akarok, de a téma felvetője azzal az általános társkereső-kizárólag férfi betegséggel szembesít, amit már oly régóta ismerek. Van aki játszik, és ha komolynak érzi a dolog alakulását, nem meri felvállalni a felelősséget. Van, aki felesége vagy élettársa mellől irogat, esténként, mikor az asszony már alszik. De ismerek olyat is, aki minden nap csak megnézi adatlapomat, mintha nagyon vágyakozna, de semmit nem tesz. Biztos vannak ilyen nők is... nem tudom. Engem becsületre, őszinteségre tanitottak a szüleim. De ez már rég volt, azóta nagyott változott a világ. Ma már az az érték, ha a férfi játszik, becsap, eltűnik, ezen jót lehet nevetni. Hogy megnyomorítja lelkileg azt a nőt, aki hitt benne, aki a reményt vélte felfedezni, az nem számít. A férfiak szocializálódtak, és szolidálisak egymással. Mi meg jó birka módjára reménykedünk, hogy van köztük olyan is, akire érdemes ennyit várni.

Rapszody
Hihetetlen? De igaz

Lányok!(asszonyok!) valamit nagyon kevertek ti..szezont a fazonnal?:)) Pont annyi férfi mint nő az akinek így-úgy sérült a lelke,az önérzete.Talán sok volt a pofon..esetleg visszautasítás. Nem szándékosan (na jó! akad olyan is.) csapjuk be egymást. Egy ilyen netes társkeresés nagyon is alkalmas javítani a helyzeten. Egy a titka,nem szabad semmit vérkomolyan venni.Az a baj velünk nőkkel,h annyira éhezzük a szeretetet,annyira nagy a kötődés utáni vágy,h vakok lettünk. Ír a pasi..te vissza...levelekre,de még telefonokra se lehet építeni. Eltűnik közben? Oké...örüljünk,h neki ennyi elég volt,h kicsit javítson az önképén.Mert ugye,rajta múlt..ha akarta volna lehetett volna..de nem akarta. Ez jó-neki. De ettől a másikfél ne érezze becsapva magát...hiszen nem volt itt még semmi komoly.

Aki azt állítja,h virtuálisan beleszeretett valakibe,az nagyot téved! Nem az illetőbe..a szerelembe szeretet bele! És most megfosztották egy illúziótól...

Sokkal könnyedébben kell ezt venni,aki nem tudja inkább hagyja abba a keresésnek ezt a módját.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->