OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

Társkereső ismerkedés internetes tévedései

értékrend, internetes tévedés, szerelem, szeretet, szex, társkereső, titok, vonzás törvényeSzerencsés dolgunk van otthonról kényelmes körülmények között mehet a társkeresősdi. Irány az internet kereshetjük a leendő nagy Ő -t. Hogy a társkeresőkön milyen gondokkal  találkozunk, erre próbál rámutatni a következő pontokban szedett gondolat morzsák.
Ha magunkra ismerünk, az nem a véletlen műve:)

Az interneten az alábbi alapigazságokra, - na jó néha féligazságokra - jöttem rá:

1., Az interneten mindenki azt hiszi –legtárskereső, internetes tévedés, vonzás törvénye, titok, szerelem,  szeretet, szex, értékrend, yen társkereső férfi, vagy nő- , hogy amennyi levelet kap kezdetben, az naponta ismétlődik.
2., Azt hisszük, akik írtak mind potenciális ismerőseink lesznek, - bár csak egy nagy Ő –t keresünk, erről egy rövid pillanatra megfeledkezünk a nagy lelkesedésben.

 

 

 

 

 

 

Többet:

http://tarskeresom.hu/tarskereso-cikkek/tarskereso-nok-csajozasi-tippek-...

Johny1
Heló Csillagocska

Nem az a probléma, hogy nem találnánk "társat", hanem az hogy csak nagyon rövid időre. 1-6 hónap között a fele megszakad, 1 év alatt a 70 %-a 3-4 év alatt szinte mind, ritka kivételek vannak, ezek NEM TÖRVÉNYEK.
Azt mondhatnánk, hogy a 3-4 év már jónak mondható.

Nekem nem, ha figyelembe veszem semmi ésszel és emberismeret nélkül 15 évet éltem a társammal és ettől jobb adatok is vannak. Erről eszembe jut egy külön cikk is:)
Azt tudom, hogy régóta nem csak én keresek, de aki őszinte az tudja, hogy szinte a legtöbben. Azok a más társkeresők csak ügyes marketing fogásnak teszik ki, hogy LÁM mit lehet itt elérni.
Ezen a társkeresőn ugyanakkora az esélyed, vagy esélytelenséged mint a többin, ezt csak Ti cimkézitek itt jó emberek vannak, ott nem. 
Mindenhol az utca embere van, aki mellett ma mentél el talán, még udvarias lehetett, de az interneten elbujva előjön belőlünk a kisördög:)

 

 

Johny1
Nem Ti nők

Nem Ti nők.
Ti összes társ keresők:) Én nem, ezért nem mi:)
Látod, mindjárt előitélkezel, hogy biztos férfi vagyok, akkor a nőkre vonatkozik a megállapítás. Az igaz, hogy többnyire a nők tesznek ilyen megjegyzést, de mert ők komolyan szeretnének /legalábbis azt hiszem/ találni valakit. Mi pasik, meg aki akad:)
Ez olyan például, mint amikor azt mondja a pasi a lánynak, hogy fogadjunk, ha egyszer megcsokollak, a következőt már kérni fogod.
Fogadtak, a pasi megcsokolta,  elvesztette a fogadást. A lány örült ennek, a pasi még jobban.
Aztán talán leesett a lánynak is.:)

Látom kezdesz érteni hozzá. Tegyél a cikked mellé, valami témához hasonló fotot is az földobja. Meg tudod oldani?

...és végül, de nem utolsó sorba BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!Smile

..és a titok vonzás törvénye is segítsen az utadon.

admincms
Csak látom mi történik

Csak látom mi történik, az emberekkel, erre nem cinikusan reagálok, lehet így jön ki az írásból.
Inkább bosszant, hogy hülyére manipulálnak bennünk, sőt fanatizálnak, vagy sajnálok sokakat, hogy bedőlnek másoknak.
Most nem akarom konkrétan nyílvánosan mondani, hogyan nyúlnak le emberek embereket, mintha valami fantasztikusat adnának, csak most csak neked...

De írd le mi volt ilyen cinikus és megnézem.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->