OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ
26 tartalom / 0 új
Első beküldés
kevax
A legtöbb no tündéri, de..

Van összehasonlítási alapom,már nem vagyok siheder,kezdő társkereső, de azért nem lehet még leírni. A nõk sajna nem tudják mit is akarnak,válogatnak,minél jobb partit szeretnének a legkevesebb befektetéssel.Õk nem mennek el kicsit messzebb ha szinpi valaki,nem hívnak meg soha még egy szódára sem,pedig hát mindenki ugyan ugy dolgozik és keres.Nem mondják hogy nem vagy az esete,elhúzzák a mézesmadzagot,aztán egyszerüen faképnél hagynak. De nem bántom õket,mert mi lenne nélkülük. Amugy is a többség tündéri nő,aranyos fõleg ha nagy ciciei vannak és kerek feneke és imádja a szexet. B

Edited by john42 on 2010 jan 26 - 10:41
csillagocska

Kevax!Hiába van valakinek nagy cicie,és kerek feneke ha nincs igazi belsõ értéke.Próbálkoztál már az ellenkezõével?Lehet,hogy az sokkal többet ér.

kevax

Igen,igazad van.Ezt nem is gondoltam komolyan,nem ez a lényeg.Azt tudom hogy a kicsi nagyon érzékeny,sokkal jobb. Köszi a válaszod. Béla

Margó 42

Csillagocska! Ez 10 pontos válasz volt.

evica44

kevax! ne ködösíts, mert nekem is csak a nagy mellekrõl írtál :))) ha te erre buksz, akkor vállald fel, mert ez elõbb-utóbb kiderül ám!

Évus555

Miért Gondolja azt bárki is,hogy a nagy cicik , kerek fenék, kizárja annak a lehetõségét, hogy valakinek legyen belsõ értéke? Üdv. Évus555

sziszó

A külsõ és belsõ érték egy formán számit mert van egy közmondás "mit ér a szép tál ha üres". Befektetés kedves kevax általában a legjobb ha közössen fizetnek még ha gy szódát iszik valaki akkor is. Ha valakivel megérted magad és szimpi akkor már mindegy,hogy nagy cicci vagy kicsi a lényeg a szimpátia.

Kata

kevax! én teljesen egyetértek csillagocskával. A másik, hogy amit sziszó is írt, hogy közösen fizessék a számlájukat, még ha az egy ásványvíz is volt. Szerintem a belsõ érték többet ér, mint a külsõ, de nem árt, ha a kettõ még összhangban is van. Kata

csillagocska

Kata Fejér Megyébõl!Ha igazat adsz vajon miért tiltottál ki az adatlapodról???

uomo

Elõször!
Üzenet Kata tagtársnak, nem tudom miért tiltott le, de a sok bölcs hozzászólása után már nem is érdekel!
A másik, a nõk csak addig beszélnek emancipációról ameddig nekik kényelmes!
Bocsánat hölgyeim de a valóságban tényleg így van, és nagyon kevesen vannak kivételek!

Margó 42

uomo! Azt hiszem igazad van, kevesen vannak az emancipációt teljességgel gyakorló nõk. Én sem tartozom közéjük, bár pár lépcsõt már megtettem.Egy harmonikus párkapcsolatban azomban szívesen lennék "csak" Nõ a Férfi mellett.
Vajon akarják-e a férfiak az emancipált nõt? vagy õk is csak egy határig szeretnék ezt?

women

kevax, az a baj,hogy te csak a nagy cicikre,kerek fenékre és a szexre hajtasz.Na már most elmondom neked,ha még nem tudnád.... igaz már nem vagy siheder,vannak BELSÕ ÉRTÉKEK!!!!! Tudod a külsõ
megfog,a belsõ megtart! A szóda kérdése?..................

SUCH KAMIL

Tündéri nõ??

Pl A múlt héten vert át egy?
Küldött képet, csak nem magáról. A személyes találkozáskor ,azért mégis meghívtam egy italra. Naná, hogy elfogadta.
Persze, Ö csak ingyenes társkeresést vesz igénybe.
Természetesen azért keresek tovább mert :
SE VELED SE NÉLKÜLED

daisy36

Fiúk, ffiak!
Egyáltalán! Miért veritek költségbe magatokat? Miért csak egy pohár folyadék mellett lehet ismerkedni??? Miért nem mentek inkább sétálni a szabadba, vagy lecsüccsenni egy parkban egy padra??Ha nem jön be a másik,fél órát kibír nélküle is. Ha bejön a másik fél és szomjas, akkor vehetsz neki egy üveg vizet,bármit..
Egyszer már én is találkoztam "presszóban".. Megkérdezte,kérek-e vmit. Mondtam,talán késõbb.. De a kérdés mégegyszer nem hangzott el. Akkor inkább a friss levegõ... részemrõl.. Találkoztunk még ez után is párszor, de nem mentem mégegyszer presszóba vele,nem is lett belöle semmi.

jaskokriszti

Tudjátok én azt gondolom, hogy az elsõ randira ne vigyenek virágot a ffiak. Képzeljétek csak el, szegény megveszi és találkozik egy olyan nõcivel, aki nem álmai netovábbja akit nem áldott meg a természet nagy cicikkel és kerék fenékkel, vagy netán az arca sem szép, annak is kell társat találni, hisz igénye van rá. Ezért tele vannak a társkerik ilyen nõcikkel is. Szóval a ffi befektet, és virágot vesz, vagy meghív udvariasságból, és aztán nem lesz a dologból semmi. Ha õ érzi, meg akar lepni, mert tetszem Neki, hát tegye. Ugyanis ha már többször látott, NEKEM szól a virág is és a meghívás is, nem egy vakrepülésben találkozott idegennek. Hát nehéz dolog ez...... K.

Titi

Volt egy randim, Elmentem X városba, idõben érkeztem, találkoztunk puszi-puszi és beültünk egy étterembe.
Kávé, nyár lévén kis üdítõ. Kellemes beszélgetés, semmi extra, mindketten kutatuk egymást, hogy õszinte legyek, nekem nagyon tetszett amit láttam.
Nem vittem virágot, mert azt gondoltam, hogy feszélyezet a partnerem, csak idétlenkedtünk volna a virággal. Ráadásul amilyen hülye vagyok a kocsiban maradt volna... Talán két óra múlva hazavittem és elköszöntünk. Azzal, hogy ennek bizony folytatása lesz. Nem lett. Kitört rajtam valami pánik és még a város közelébe sem merek menni. Pedig a partnerem tündéri volt. Kedves, szép...

jaskokriszti

Mint látjuk, Titi tündéri, de gyáva. Vagy még nincs felkészülve. A trauma oka lehet például az elõzõ kapcsolatának le nem zárása, vagy az, hogy a volt barátnõhöz esetleg feleséghez méri a következõt. Mindenki saját egyéniség. Ne szomorkodj Titi, egész biztos hogy a hölgy tetszését is elnyerted, de neki legalább annyira kellett volna keresgélni Téget, mint Neked õt. Van úgy, hogy megfeneklik a dolog. Akkor nem is volt az igazi. A partnerválasztás két emberen múlik... :-) Krisztina

Titi

Más szemében a szálkát, magáéban a gerendát...
Sok hibám van, ha Benned kevés a szeretet...
vagy: Addig jár a korsó a kútra... ez nem is való ide!
Mindegy, megpróbáltam a lehetetlent: nem tanácsokat adni és nem minõsíteni, de rosszul is viselem mindkettõt. Oroszlán vagyok!

kimi381226

Na! Most én jövök:a múltkor megkérdeztem egy nõt mit néz meg elsõnek egy férfin azt mondta a szemét
kérdeztem tovább mit nézel meg másodiknak a férfin
azt mondta hogy a farkát! Akkor most minden nõnek
a nagy farok tetszik vagy mi van ilyenkor? Mert engem a nõben nem a mellei fognak meg hanem a belsõ tulajdonsága,aztán jön csak a végén a külsõ!

Titi

Ezen én is gondolkodtam már... na jó nem pont ezen. Hanem, hogy mi volna ha én is ezt mondanám? Sajna nem megy, szégyellem, de igenis a mellei fognak meg! Persze csak akkor, ha azokat látom meg elõször. Azért vannak kivételek, itt az oldalon is, olyanok akiknek gyönyörû a szeme és egyszerûen nem lehet nem azt látni elõször. Fotografikusan olvasok, de még úgy sem látom, ha egyáltalán van fénykép, hogy millen belsõ tulajdonságokkal bír egy hölgy..., de miért is volna ez baj?

Boszi10

Nem biztos,hogy mindig a külsõ alapján kell itélni.Sokszor lehet,hogy egy nagyon értékes ember ismeretségét hagyjuk ki, ha az elsõ benyomás alapján itélünk.Fontos,hogy összhangba kerülj a másik féllel , lelki szinten is. Szerintem.:)

Titi

Persze, hogy nem mindig a külsõ alapján kell ítélni, de megismerni itt az oldalon, más alapján igen nehéz lenne. Elkezdeni egy kapcsolatot úgy, hogy azt mondjuk, nem számít látlak-e, vagy írtunk egymásnak néhány sort, esetleg más módon megismerni egymást, nem lehet. Természetesen a találkozáskor kiderül, hogy ki is az illetõ, a gesztusai, az öltözködése, a járása, a beszédmódja alapján. De itt és most marad a külcsín, mint elsõ benyomás.

pitipaldi

Olvasva a kérdést én is hozzáteszem a saját mondanivalómat.Mondjuk azt, hogy igen a legtöbb nõ tündéri,de az is igaz,hogy meddig? tapasztalatom szerint,azt mindenkinek magának kell megállapitania amennyiben,figyelemmel kiséri körülötte történteket.
Nõkröl,igy általánosságban nehéz véleményt alkotni, mert szerintem mindenki más.Ugyan úgy mi férfiak,s mint nõk egyaránt.Az nagy tévedés a férfiak részérõl,hogy a nõk nem tudják mit akarnak, no de még mennyire tudjákés érvényesitik is akaratukat.Bizonyára azt is kimondják a bátran a férfi szemébe,hogy nem az õ esete és ha még ez sem segit részükröl figyelmeztetésnek,hát bizony megtörténik a faképnél hagyás

Zsolt67

Zsolt67
Általában a nök többsége a randevu végén mindig azt mondják,hogy nem vagyok az esete.
De ez csak egy kibuvo.Mert a nök többsége a pénzes pasikat keresik.
Ha látják valakin ,hogy nem veti fel a pénz egyböl faképnél hagyják.

haban

Kedvesnek nem mondható érzéki nõ, aki különbözõ neveken próbálkozik, (utóbb Linduska néven) sikertelenül, ne csodálkozz a sikertelenségen ha olyan leveleket küldesz mint az alábbi. Idézem „ok hugyagy!Te meg olyan ronda lehetsz, hogy nem vállalsz képet magadról. Emlékszem hánytam tõled! Fogd be a moslék pofád!Egyedül neked nem tetszem!Ne nézzél vén fasz!” Nos kedves nõ és férfi társaim ki ki alkosson véleményt a nõi nem ezen jeles képviselõjérõl, és magatartásáról.

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->