OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

Pasi

pasik az Uj-Kapcsolat társkeresőnMég soha az életemben nem írtam blog-ot! Gőzöm sincs, hogy mit kell ide írni! Ilyen vén nő mit is írhatna? Talán kezdjük a legelején, a reglapomon minden igaz, nincs hazugság benne! Már közel 12 éve keresek, több kisebb sikerrel egy normális férfit magamnak! Miért pont 12 éve? Ezt majd talán később! Itt és most nem! Szóval az utolsó majd 12 év alatt bizony voltam már bőven randikon. Sokszor rájöttem, hogy biztos bennem van a hiba, hogy nem találok olyan pasit akit én szeretnék! Pedig ha bárki olvassa is ezeket a sorokat szerintem nem tettem nagyra a létra fokát!
Elsősorban független (nem hazudos), nem alkoholista nem 2 m magas pasit keresek. Legyen egyszerű, normális, szeressen engem és a gyermekemet - természetesen ez nálam is ugyan így működik. Sajnos dolgozó nő vagyok, aki hétfőtől péntekig minden reggel 5.50-kor kell s megy fél 7kor dolgozni. Munka után irány haza, főzés! Szerencse már nem kell tanulni a gyermekkel, mert már elég nagy (20 éves). A szombat és a vasárnap szintén főzés, sütés, háztartási munka, de bizony nagyon szívesen feladnám ezeket a dolgokat egy találkozás erejéig! Sőt inkább talán nem egy találkozásként hanem több. Vagyis nem egy alkalmi (netán nem 10 perces kalandot keresek, gondolom már rájött mindenki). Egy olyan pasit keresek, illetve keresnék aki mellett nem csak felébredni érdemes, hanem elaludni is! Szerintem mára ennyi éppen elég! Köszönöm talán hogy voltál olyan kedves és aranyos, hogy vetted a bátorságot, s idáig eljutottál a betűk halmazában!

Radus
nekem szerencsém volt, vagy van?

Szia Katalin!

Fogalmam sincs róla, hogy el fogod e olvasni ezket a sorokat, de talá mégis érdemes leirnom, hogy mit gondolok az álltalad leirtakról ill. kapcsolatban.

Ha megnézed a reglapomat, láthatod, idősebb vagyok mint Te. Jóval. Mögöttem van 4o év házasság, amiben több volt a rossz mint a jó s ma már mégis úgy gondolom, hogy érdemes volt küzdenem, majdnem "mindenáron".

Nem volt könnyű, egy jóképű stramm férfi mellett, aki előbb "csak" nőzött, aztán ivott, és csavargott, végül a baj és betegség "legyőzte" és mellettem maradt s én mellette de most tiszta lelkiismerettel és szeretettel gondolok rá, mert úgy érzem megtettem mindent ami emberileg lehetséges azért hogy amit az esküvönkön megfogadtunk egymásnak azt be is tartsam.

Közben persze elszálltak az évek, s most itt állok egyedül, mögöttem az élet, előttem a magány?

Amikor ide feliratkoztam még komolyan gondoltam a társkeresést.Ma már csak "szórakozok."

Közben ugyanis megtaláltam azt, aki mellett jól érzem magam, pedig ő sem hibátlan.

Egy dolog ma már biztos.Könnyedebben kell venni a dolgokat, nem feltétlenül kell drámát sinálni ott is ahol az nincs.Megtanultam, a férfi más anyagból van gyúrva mint a nő.Szerencsére.

Ma már megpróbálok úgy gondolkodni, ahogy ők. És a dolog működik.Jól vagyunk.Nem idegeskedek. Egy csomó dologban "egyetértek", a béke miatt. Hidd el könnyebb, mint folyton vitatkozni, esetleg veszekedni.

És Ő észre sem veszi.Azt hiszi, hogy Ő irányit.Az pedig fontos neki. Akkor pedig legyen úgy.Közben szép csendben, a dolgok úgy alakulnak ahogyan én szeretném.Ma már azt gondolom, nem lehet és nem is szabad az akaratunkat rákényszeriteni a másikra.

Persze ehhez pasi kell. Valaki akivel ezt meg lehet csinálni.

Sajnos a férfiak életvitele, legalábbis én úgy látom arra predesztinálja őket, hogy hamarabb eltávoznak s igy azután maradunk magunknak és keresgélünk a "maradék" között.

 

Rapszody
Ezt nem manipulációnak hívják?

Katalin! Sok mindenben egyetértek az általad leírtakkal. De! Amit írsz,h úgy csinálsz mintha....Nem orránál fogva vezeted-e?

Én játszmák nélkül,finom vagy durva manipulációk nélkül, sőt megalkuvás nélkül szeretném magam jól érezni-Vele.

De hát én még mindig! idealista vagyok.

Rapszody
Hol a sánta kutya elásva?:)

Egyébként nem rég olvastam,h a tartós kapcsolat titka az,ha az egyik fél vagy feladja a személyiségét,vagy eleve jól választ.

Azaz: ha én domináns egyéniség vagyok..nekem olyan papucs ember kell.(????)

Ha a férfi az erőteljes egyéniség,jobb neki egy irányitható,gyengébb nő.

Ezzel csak az a gondom,h én erős személyiség vagyok..és  nem tűröm hosszú távon a papucsságot.Ugyanis nem tudom tisztelni!

Vagyis..valószínű,h ha nincs olyan férfi,akivel egyenrangú partner lehetek-egyedül öregszem meg. Oszt???:)

Dzsozef49
Ne uralkodj, fogadj el.

„tartós kapcsolat titka az, ha az egyik fél vagy feladja a személyiségét, vagy eleve jól választ.”

Nem hiszem, hogy bármit is fel kellene adni bárkiért.
Ez esetbe ostoba helyen ostoba választ adtak.
Ez elkülönültséghez vezet. Az élet legnagyszerűbb célja nem az volt, még korábban számodra, hogy megtaláld életed párját.
Ez nem változott azóta sem, Te tévedtél helytelen következtetésekre, illetve ilyeneket elfogadnál, felül írva korábbi célod. Nem azért vagy ilyen helyen, mert valahol legbelül, még mindig hinni, bízni szeretnél valakiben.
Minek teremtődött két féle nem? A véletlen műve?
Vagy kizárólag egymás bosszantására?
Vagy alkalmi találkákra?

Szerintem igazából az igazi egységet önmagunkba, csak a társak egymással együttes harmóniájában tudják megélni. A keleti gyógyászat yin-yang, férfi-nő, elmélete is a két ellentét harmonizálásán működik.
Bármelyik rész domináns baj van.
Ugyanígy, Te ne akarj férfi szerepeket, a társad, meg engedje, és essen hasra, nőiességedtől.
Sajnos a szerepek kezdenek felcserélődni, kiegyenlítődni, de a kiegyenlítődés rajtunk kívül történik, és nem együtt bennünk, ez a probléma.
Hidd el, amint már eddig is találtál valakit, most fogsz, de ehhez valóban az „eleve jó választást” /ami alatt nem tudom mit értesz, de attól tartok nem jót/.
felejtsd el. Nem vagyunk tökéletesen egymáshoz valók, legyen szimpatikus, külsőre, belsőre innéttől csak egy dolgotok van egymást építsétek.
Erre kaptatok egy egész életet.
Sajnos a kész pasi, vagy nő nem létezik. MIÉRT NEM?

Te valakivel éltél, a másik is. Két külön szokás, mentalitás, viselkedés, rigolyák találkozása. Hogyan lehetne, hogy tökéletesen egymáshoz illeszkedjenek.
Lehetetlen, aki azt mondta ilyet talált, csak vak a pillanatnyi szerelemtől, vagy vakítani akar. Ugyanakkor ismét elkezdhetjük egymást egymáshoz építeni, ezáltal leszünk értékesek egymásnak. Aki több év után, ezt egy pillanatnyi szikráért eldobja, most már az én koromba mondhatom, megbuggyant.

Ne tegyük egymást kölcsönösen papuccsá, ne domináljunk, helyette egyetértés, megértésre törekvés, alkalmazkodás, figyelmesség, barátságosság ilyenek nem előbbre visznek.

Igazat is akarunk. Erre az a válaszom, ha igazad van, akkor mi van?
Igazad lesz?
Igazad van!
De nem lesz élettársad, aki az igazság helyett segíteni fog, ha szükséges, az igazságoddal mire mész? Hozzá téve, hogy semmi értelme keresni, azt ami nincs. Igazság nincs, nem volt, nem lesz.
Ezek után mi mellett döntesz, tőled függ.

Rapszody
Ne uralkodj...

Szia Dzsozef!

Én (majdnem) ugyanazt mondom mint te. Úgy fejeztem be,h egyenrangú kapcsolatot szeretnék.

De annyiféle ember,annyi típus van. Függ ez temparamentumtól,amit a génjeink döntenek el,függ neveltetéstől,életkörülményektől....

Igenis vannak erőteljesebb személyiségek és kevésbé erősek. Már az ovodában kiderül,h vezéregyéniség-e a kölök,vagy inkább hagyja magát vezetni.

Persze,h már akkor is mások a kislányok,és mások a kisfiúk.De mindkét nemben vannak húzók és húzni hagyók.:)

Nyilván,h később a párkapcsolatban kölcsönösen alkalmazkodni kell,összecsiszolódni.

De hogy van a mondás? Két dudás egy csárdában?:)

Így értettem a választást.

Ha két erős akaratú mondjuk kolerikus ember kerül össze..hát ott óhatalan az állandó hatalmi harc. Vagy az egyik enged. Erre írtam azt,h elveszti a személyiségét. Igaz,ez ritkán történik meg,gyakoribb a válás.

Amit te írsz,az nagyon szép. Tényleg Isten egymásnak teremtette a nőt és a férfit. És eleinte minden jó volt...

De hol vagyunk már attól!

Anyáink idejében sírig tartottak a házasságok. Boldogok voltak? Biztos volt olyan is. Viszont sokkal többet tűrtek.

Ma már nem tűrünk, válunk. Nem azt mondom ezzel,h ez a helyes. Dehogyis.

És ki vetheti egy nő szemére azt,h nem akar anyagi függésben élni? Csak azért együtt maradni valakivel,mert nélküle életképtelen?

Valahol biztos van megoldás..csak már vakok vagyunk.

Talán ott romlott el minden amikor emancipálódtunk. Átestünk a ló túloldalára.

És ti férfiak? Te Dzsozef? Te h állsz a kérdéshez? Vállalod,h te férfi vagy? Értem ez alatt,h Te keresed a nőt? Él még benned a vadászösztön?:) Vagy várod,mint oly sok férfi,h a nő vegye át ezt a szerepet? Mert úgy kényelmesebb.

És szeretnéd,h a nő csak és kizárólag csak a családdal foglalkozzon?

Vállalod,h Te egyedül eltartod a feleséged és a gyerekidet?

Mert mi nők sokan vagyunk akik így szeretnénk.Csakhogy nem megy! Sajnos a világ már nem teszi ezt lehetővé.

Vagy te másképp látod?

és még valami ami nagyon fontos.

Igazad van: egy nő legyen nő és a férfi essen hasra a nőiességemtől.

Még hozzá teszem: ne egyszerűen Nő legyek..érezzem magam jó nőnek:) Garantálom,ha igy van a férfi is egyből FÉRFINEK érzi magát.:)

john42
Tökéletes nincs

"..megtaláltam azt, aki mellett jól érzem magam, pedig ő sem hibátlan."
Ne keressétek a lehetetlent, mert az nincs.
Azért lehetetlen.
A tökéletes ember nem létezik, mivel mind kettő nem a férfi és nő is elsősorban ember, ezért következik, hogy nem tökéletesek.

A jól érzem magam, sokkal fontosabb, mint tökéletesnek lenni.

Habocska
Nem vagy egyedül!

Szia Katalin46!

Sajnos nekem is ez a tapasztalatom.Én se raktam a mércét nagyra. Már én is gondoltam bennem van a hiba?... De kezdek megnyugodni sajnos a férfiakba van.!!! Olyan partnert keresnek aki a bejáronö,szex partner szerepet játsza, és ök függetlenül tovább éljék a napjaikat minden kötötség nélkül.

Olyan szépnek,jónak inteligensnak tudják magukat leírni, mikor találkozik velük az ember még arra se volt képes,hogy megborotválkozon.

Ja és 10-ével régebbi képet tesznek fel!!!

Szép napot. Habocska

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->