OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

Társkeresés, társtalálás körüli kérdések.

társkereső pasik, társkereső csajok, nők férfiakTársat találni nagyon nehéz, ettől csak egy nehezebb van, megtartani ezt a kapcsolatot.
Azt hiszem ebben vannak egyetértők.
A fenti kitétel, azért korosztályonként változhat. A fiatalabbak, hamarabb találnak társat, előbb bele mennek egy kapcsolatban, és hisznek annak tényleges tartalmában. Az idősebbek inkább kételkedősebbek, mivel többet csalódtak nehezen hisznek már, hogy komoly társ tényleg létezik, még középkorban is.

Sok férfi focimeccsek nézésével, motorozással tölti a szabadidejét. Párválasztásnál szerencsés, ha a nő is hasonló dolgok iránt érdeklődik. Mit tehet egy nő, ha férjhez szeretne menni?
A forróvérű pasi nem papucstípus. Folyton külön utakon jár, tele van elfoglaltságokkal. Sörözgetéssel, motorozással vagy vasárnapi focimeccsekkel tölti szabadidejét. Szerencsés, ha te is hasonló szenvedélyeknek hódolsz. A külön utak bizonytalanságban tartják a partnert. Nem lehet biztos abban, hogy a férfi valóban szerelmes. És hol van még ilyenkor a lánykérés, vagy az esküvő?
Társadalmi normáink szerint egyébként sem a nő vadászik áldozatára. Egy rendes lány csak várja a herceget a fehér lovon. Azért illegni-billegni szabad az áhított hím előtt. Az sem baj, ha naponta többször futsz vele össze „véletlenül” a munkahelyen, és abban sincs kivetnivaló, ha pont akkor indulsz haza, amikor ő. A pasiknál ugyanis sosem lehet tudni. A macsó modor időnként csak álca. A felszín alatt bizonytalan kamasz rejtőzhet. A visszautasítástól való félelem erősebb a vonzalomnál. A vágy hosszú vívódás után győzi le a bizonytalanságot.Rúgd fel a szabályokat, tedd meg az első lépést. Szólítsd meg egy kreált ügy miatt. Csábításkor figyelj jobban megjelenésedre. Használj szempilla-spirált, hogy tekinteted hódítóbb legyen. Tegyél szexis mozdulatokat. Túrj a hajadba, nyald meg finoman ajkaidat, és mosolyogj sokat. Azért ne domboríts túl nagyot.Sose próbáljunk többet mutatni annál, mint amilyenek valójában vagyunk. Ismerjük meg társunkat, hogy eldönthessük, meddig mehetünk el a kapcsolat elmélyítése érdekében – mondja dr. Belső Nóra pszichiáter. – Az emberek általában megérzik, ha egy szerelem több puszta kalandnál. Bízzunk benne, hogy helyesen ítéltük meg a másik fél viselkedését. Persze nem kell túlértékelni az érzelmeket. Ha túl nagyok az elvárásaink vagy szabályok közé akarjuk szorítani a szerelmet, csalódni fogunk. Riasztóan hat a férfiakra, ha egy nő sokat követel, de az is, hogyha túl sokat ad. A túlzott ragaszkodás, a számonkérés vagy a duzzogás nem vezet eredményre. Amikor a pasi úgy érzi, láncra akarják verni, visszahúzódik, s gyorsan megpattan. Az első hetek SMS-dömpingje, a naponta vásárolt virágcsokrok fogyatkozása nem azt jelenti, hogy már nem szeret téged. Egyszerűen nyeregben érzi magát, ezért lassít a tempón. Sokan azt gondolják, ilyenkor jó, ha kicsit féltékennyé teszik párjukat. Ebből a praktikából azonban ritkán lesz házasság. Hatásosabb, ha titokzatosan viselkedsz. Váratlanul lemondhatsz néhány randevút, persze indokkal. Mondd azt, hogy a barátnődnek van lelki segélyre szüksége. A férfit a hiúságán esett csorba újabb erőfeszítésekre sarkallja majd. Ez az a pillanat, amikortól okosan elkezdheted irányítani őt. És ez az igazság pillanata is. Ha igazán fontos vagy neki, érkezni fognak a csokrok. Ne ess túlzásokba.  Felnőttek esetében nincs kiszolgáltatott helyzet, a kapcsolatban kölcsönösségre, egyenrangúságra kell törekedni – folytatja a pszichiáter. – Persze, ha az embert a vágyai fűtik, hajlamos rá, hogy meggondolatlanul cselekedjen. A túlzott ragaszkodás, a heves érzelemnyilvánítás azonban ronthat a helyzeten. Tudomásul kell venni, hogy partnerünknek is megvan a maga tempója, vérmérséklete. Alkalmazkodjunk ehhez, számoljunk tízig, mielőtt butaságot követnénk el.Sok nő nehezen tudja eldönteni, mennyit adjon magából. Egy igazán mély kapcsolatban nem lehetnek tabuk. Mutasd meg magad hibáiddal és erényeiddel együtt.

bakker
Jürgen a csávó

Na ha Te így gondolod,akkor nagyon nagy esélyed van,hogy bevonzad a képenlátható "Jürgent" Gratulálok a bevonzásodhoz!

 

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->