OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

szerelem

Nem a szeretet miatt ismerkedünk


Már most szólok, aki nem bírja a (ön)kritikát, ne olvassa. Bár csak tényeket írok, nem alaptalan vádakat. Viszont nehezen tudja az ember elfogadni az igazságot, mert az fájdalmas.

hol az igazi?

Mi a titok nyitja? hogy sikeres legyek a csajoknál? több chet oldalon se járok szerencsével, vanhol még a köszönést se viszonozzák a csajok miért? erre keresem a választ, akinek erre van tippjé a miértre kérem ossza meg velem. köszönöm.

marcsi61
Nem tudom mi ez, de jó nagyon!!

 Sziasztok!! Elég rég óta vagyok már itt. Van sok Barátom és megismertem mindenféle emberkét. Azt hittem már nem is létezik olyan Ember akinek normális felfogása van és vannak érzései, sőt mi több Ember tudott maradni ebben a csúnya világban.

Nem a szeretet miatt ismerkedünk

Ha valóban őszinték akarunk lenni, azzal ismerkedünk, aki megtetszik, nem azért, mert szeretem. Előbb egymásba "zúgunk", majd később alakul át szeretetté ez az érzés. Vannak kivételek, azt nem mondom, de a pasik ez eddig, csak úgy ismerkedtek, ha a lányt tetszetősnek találták, valamilyen, bármilyen szempontból megtetszett.

Szeretni csak úgy?

..és hová lett a "KEREKASZTAL", meg a többiek...mind, ami valódi érték...???
nagyon nehéz SZERETETET kimutatni, adni , ebben az "adok-kapok"-tól megveszekedett világban!

szingli2
Vannak, akik a XVIII sz.-ban élnek

nekem az a meglátásom hogy még a 18 században élnek azt hiszik hogy ök a mindenhatok, pedig már válthatnának mert nö nélkül elveszettek

ShareThis

Tartalom átvétel
TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->