OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

vonzás törvénye

Figyeljünk önmagunkra

Az önfejlesztés útja sosem ér véget "a jó pap is ..."

Emiatt nem mondhatjuk azt, hogy már mindent tudunk. Nincs olyan pont, ahonnan már véget ér a fejlődés. Néhány ötlet egyszerű, azonnal kipróbálható. Mások nagyobb léptékűek, tudatos erőfeszítést igényelnek.

Vágyaink vonzástörvénye pszichológiája

szerelem, társkereső tippek, társkereső titok, titok, Vágyaink vonzástörvénye, vágyakozás, vágyakozás vonzásában, vonzás törvénye
Egytekintélyes lapban, egy tekintélyes Dr. a következő tanácsokat adta a szerelemről a vágyakról, akitől a
diplomája alapján lényegesen többet vártam volna.

Az alábbi kiemelten „fontos” kulcs gondolatok voltak a cikkében.

- Dr. Különleges állapot teszi azt velünk, hogy rózsaszínnek látjuk a világot. 

Ez a rózsaszínek titulált „különleges” állapotot nem fogod kitalálni mi okozza. A titok a szerelem. A két fél vonzódik egymáshoz, ekkor a titok vonzás törvénye értelmében is spontán kialakul ez az elsöprően erős érzés.

Forrás bővebben itt: Szerelem, vágyakozás vonzásában

Két autós szőnyeget vonzottam be a törvénnyel

A Titok, A Titok nem volt titok, titkok titkai, titok, vonzás törvénye, vonzás törvénye üzleti spekulációAz alábbi idézet, nagy bizonyítékkal kívánja megerősíteni a titok vonzás törvényének

működését. Értékes 1800 Ft-ot kitevő autós szőnyeget vonzott be, a könyv 4000 Ft volt. Ez a tuti üzlet a szerzőknek.

Minden ember boldog akar lenni

Minden ember boldog akar lenniboldogság, hasonló hasonlót vonz, vonzás törvénye, szeretet, gazdagság, szegénység, megértés, akaratosság, , azt hiszem egész életünket ez határozza meg. Keressük a boldogságunkat, ettől fontosabb semmi sincs. Nincs magasabb eszme, gondolat, szemlélet, egyetlen szó sincs mi felette állna.
Mégis valaki azért nem boldog, mert szegény, valaki azért nem mert dús gazdag!
Látható a szegénységnek, vagy gazdagságnak nem sok köze van a boldogsághoz. Talán Neked is szinte mindened meg van, hogy boldog lehess, mégis úgy érzed távolabb vagy tőle, mint valaha. A világ nem boldog, Te miért lennél az?

Miért kell Nekünk csodálatosabb

biblia, gondolat, gondolkodás, Isten, Jézus, manipuláció, szeretet, taktikák, technikák, titok, vonzás törvényeNem tudom, miért kell nekünk csodálatosabb dolog, mint ami megadatott a természettől, természetes módon. Nyílván azért keresünk valami extra szituációt, úgy érezzük, az életünk teljesebb legyen.
Gondolj bele abba a szenzációs alkotásba, műben, ahogy Te meg vagy teremtve, anélkül, hogy ezért Neked külön bármit is tenned kellett volna. Fogalmunk sincs micsoda csodálatos az ember. Csak élünk anélkül, hogy erről bármiféle mélyebb megértésünk lenne. Vagyis minden féle hülyeségen csodálkozol, saját magadon nem. Annyira szenzációs teremtmények vagyunk, hogy az orvos tudomány jelenleg beláthatatlan mikor lesz képes megismerni az EMBERT.
Ehelyett lecseréljük magunkat a média kreált mű "csodákra". Bővebben itt>>>

Nem az ötödikestől, de az ötévesnél is butábbak vagyunk?

Legalábbis ez jön le a vonzás törvénye kijelentéséből lejebb.

A TITOK, A Titok nem volt titok, titkok titkai, titok, vonzás törvénye, vonzás törvénye üzleti spekulációElőszó idézet:

„A könyv, amelyet e pillanatban a kezedben tartasz, a bolygón­kon jelenleg megismerhető legnagyobb hatású tanításokat tartalmazza. „

Amit én írok az UNIVERZUM leghatalmasabb írása mindenki fölött álló!!!!

MIÉRT IS???
Ja mert Én mondtam. Ennyi nem elég neked? Nem nagyobb hülyeség, mint az előbbi állítás.

Ha figyelembe veszem, hogy Byrne pl. 1-2 éve van ebbe műsorba, én 20-30 éve akkor pláne nem! Buddha meg 2500 éve járta az erdőket, mestereket keresve és tanulva a bölcsességeiket. Byrne meg 1 év alatt páholyból kivágta a rezet?!

Vonzás törvénye titok vers

Vonzás törvénye, magolj és gazdagodj

Megértettem a vonzás törvénye nagyszerűségét
Tudom, hogy nem kell hozzá túl sok ész.
Van komoly konkurens tinidzser jó pár
Akik a 100 oldalt bevágják simán

Vonzás törvénye plusz az érzések

A vonzás törvénye a pozitív gondolatokra koncentráltat, ehhez képest mindenki, ha megfigyeli saját magát, észre kell vegye, mennyire meghatározóak az érzéseink is.
Úgy is mondhatnánk, ha az érzéseink eluralkodnak rajtunk, akkor messze felül írják a gondolataink.

Hit, vak hit

Sikerült olyan írást ide felküldeni, hogy sérelmesnek találta egy hozzászóló, ezért írok, talán akaratlanul mást is megtévesztettem.

Egy mondattal a probléma az volt, idézem: 
„ A cikket olvasva kicsit az volt az érzésem, hogy akkor most minden keresztény / hívő ember elítéltetett a cikkíró által.”

Fiatalabbnak látszani..mindenáron

Most olvastam a főoldalon ezt a cikket. Eszembe jutott nekem is néhány gondolat. Egyszerűen az embereknek elment az eszük. Nőknek,férfiaknak egyaránt. Valószínű,hogy tényleg ebben a legnagyobb ludas a média,meg a fogyasztói társadalom.

A képzelettel minden lehetséges - vagy felébredsz

Beléptűnk az EU –ba, a fényesebb jövő reményébe, megszavaztuk a demokráciát, azután elfogadtuk, vagy fogadtatták a politikusaink a kapitalizmust, mint a jövő szenzációs egyedüli szuper rendszerét, azután eljött hozzánk is a megváltó, na nem Jézus képében, hanem a Titok vonzás törvénye néven.
Erre képzeld, amikor már-már azt hinné az ember, megyünk a kánaán felé, erre mi történik?
Nem hiszed el! Összeomlott a világ.

-

Nők a csöcs mögött

álszentség, boldogság, nöi lélek, nők csajok szilikon, plasztika, valóság show,"Nekem csak a belső értékek számítanak" - mondja a médiaelit, majd megigazgatja szilikonozott mellét, amit az egyik kereskedelmi televízió fizetett kiadás, keresztbe teszi hosszú combjait, és porcelánfehér mosolyát kivillantva még hozzáteszi: "
Az a legfontosabb, hogy meg tudjon nevettetni".
Azért ettől néha több is kell, de más alkalommal, más helyen.
Sajnos nagyon visszacsengő, hogy legtöbben a belső érték fontosságát hangsúlyozzák, miközben mindannyian királyfikat és királylányokat keresünk. Tudom Te meg Én nem:) Akárhogy is a valóság álszenteskedés nélkül, mindenki előtt legyen férfi-nő egyaránt a külső számít prioritásban, azután ismerkedhetünk már. Azt még most sem tudom ez az álszent mizéria kin segít? Akin kellene azon biztosan nem, aki top modell, annak meg erre nincs szüksége. A pasik mell fixációs  tekintete szintén megváltoztathatlan. .
Sokat voltak napon, vagy a vonzás törvénye hatott rájuk?

A titok vonzása óta és ellenére történt

A vonzás törvénye titok secretkör tagok üzenik 2007 -ben:

"Pár nap múlva sétálsz az utcán felemelt fejjel, nem a földet bámulva, mert testedben-lelkedben béke van, és szembejön veled egy szempár, láttadra arcára mosoly kerül :) Pár hét múlva ez a szempár megsokszorozódik:)

-

Kihasználnak Téged is a férfiak?

Egy társkereső nőtől idézet, aki nem egy jó ember mellett élt és írta :

"két lány mellett csak kihasználnak és semmibe veszik a kapcsolatot azt mondják így szeretik a gyerekeket, meg úgy közben jó kihasználják a másikat egy hónapba egyszer jön el mert minden másik hétvégén mással találkozik, akkor milyen férfi az ilyen."

Így történt! :) - mintha a vonzás törvénye lenne

Az ágyamban fekszem tűnődve és tervezem a közeljövőm. Mellettem csak a gyertyák lángjainak árnyéka játszik néha a falon, miközben egy szerelemre hívó, halk zene szól a háttérben. Hallom amint el áll a víz csobogása a zuhanyzóban, majd néhány pillanat múlva köntösödbe burkolódzva megjelensz az ajtóban.

Pasi

pasik az Uj-Kapcsolat társkeresőnMég soha az életemben nem írtam blog-ot! Gőzöm sincs, hogy mit kell ide írni! Ilyen vén nő mit is írhatna? Talán kezdjük a legelején, a reglapomon minden igaz, nincs hazugság benne! Már közel 12 éve keresek, több kisebb sikerrel egy normális férfit magamnak! Miért pont 12 éve? Ezt majd talán később! Itt és most nem! Szóval az utolsó majd 12 év alatt bizony voltam már bőven randikon. Sokszor rájöttem, hogy biztos bennem van a hiba, hogy nem találok olyan pasit akit én szeretnék! Pedig ha bárki olvassa is ezeket a sorokat szerintem nem tettem nagyra a létra fokát!

Aranyosi Ervin: Titok, a vonzás törvénye

A titok magával ragad.
Lelked hullámzó örvénye,
rezgéseid, belső magad,
álmod, a vonzás törvénye.

Megszülettünk és tanultunk,
- bárcsak ezt ne tettük volna -
tiltásoktól megváltoztunk,
minden szavunk másképp szólna,
ha a lelkünk tisztasága,

A vonzás ereje,,,

A vonzás törvénye létezik!Mindenki azt vonzza be,amit kisugároz....ami a legbelsőbb önmaga...

Ha béke vagy,békét kapsz.

Ha csoda vagy,csodát kapsz.

 
Ha vidám vagy,mosolyt kapsz.

Ha gyűlölet vagy,megvetést kapsz.

ShareThis

Tartalom átvétel
TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->