OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

boldogság

Minden ember boldog akar lenni

Minden ember boldog akar lenniboldogság, hasonló hasonlót vonz, vonzás törvénye, szeretet, gazdagság, szegénység, megértés, akaratosság, , azt hiszem egész életünket ez határozza meg. Keressük a boldogságunkat, ettől fontosabb semmi sincs. Nincs magasabb eszme, gondolat, szemlélet, egyetlen szó sincs mi felette állna.
Mégis valaki azért nem boldog, mert szegény, valaki azért nem mert dús gazdag!
Látható a szegénységnek, vagy gazdagságnak nem sok köze van a boldogsághoz. Talán Neked is szinte mindened meg van, hogy boldog lehess, mégis úgy érzed távolabb vagy tőle, mint valaha. A világ nem boldog, Te miért lennél az?

Nők a csöcs mögött

álszentség, boldogság, nöi lélek, nők csajok szilikon, plasztika, valóság show,"Nekem csak a belső értékek számítanak" - mondja a médiaelit, majd megigazgatja szilikonozott mellét, amit az egyik kereskedelmi televízió fizetett kiadás, keresztbe teszi hosszú combjait, és porcelánfehér mosolyát kivillantva még hozzáteszi: "
Az a legfontosabb, hogy meg tudjon nevettetni".
Azért ettől néha több is kell, de más alkalommal, más helyen.
Sajnos nagyon visszacsengő, hogy legtöbben a belső érték fontosságát hangsúlyozzák, miközben mindannyian királyfikat és királylányokat keresünk. Tudom Te meg Én nem:) Akárhogy is a valóság álszenteskedés nélkül, mindenki előtt legyen férfi-nő egyaránt a külső számít prioritásban, azután ismerkedhetünk már. Azt még most sem tudom ez az álszent mizéria kin segít? Akin kellene azon biztosan nem, aki top modell, annak meg erre nincs szüksége. A pasik mell fixációs  tekintete szintén megváltoztathatlan. .
Sokat voltak napon, vagy a vonzás törvénye hatott rájuk?

-

"Boldogság, gyere haza!" (2. rész .. kész)

"Itthon vagyok! Lemegyek, mindjárt nyitom a kaput!"

- Te nem vagy 100-as! Mióta vagy itt?
- Este 11 óta, négy órája. Tudom, hogy nem vagyok, meg tudom, hogy csajos buli volt, de annyira látni akartalak. Szeretlek. - válaszolta a férfi.
- Gyere, Te bolond! Melegedj át!

A férfi összekoccanó fogai ellenére is az előtte lágyan ringó csípőt figyelte!

- Ha nem lennék átfagyva, megölelnélek- mondta ki hangosan a férfi.

ShareThis

Tartalom átvétel
TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->