OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

társkereső nők

Fiatalabbnak látszani..mindenáron

Most olvastam a főoldalon ezt a cikket. Eszembe jutott nekem is néhány gondolat. Egyszerűen az embereknek elment az eszük. Nőknek,férfiaknak egyaránt. Valószínű,hogy tényleg ebben a legnagyobb ludas a média,meg a fogyasztói társadalom.

Kihasználnak Téged is a férfiak?

Egy társkereső nőtől idézet, aki nem egy jó ember mellett élt és írta :

"két lány mellett csak kihasználnak és semmibe veszik a kapcsolatot azt mondják így szeretik a gyerekeket, meg úgy közben jó kihasználják a másikat egy hónapba egyszer jön el mert minden másik hétvégén mással találkozik, akkor milyen férfi az ilyen."

Pasi

pasik az Uj-Kapcsolat társkeresőnMég soha az életemben nem írtam blog-ot! Gőzöm sincs, hogy mit kell ide írni! Ilyen vén nő mit is írhatna? Talán kezdjük a legelején, a reglapomon minden igaz, nincs hazugság benne! Már közel 12 éve keresek, több kisebb sikerrel egy normális férfit magamnak! Miért pont 12 éve? Ezt majd talán később! Itt és most nem! Szóval az utolsó majd 12 év alatt bizony voltam már bőven randikon. Sokszor rájöttem, hogy biztos bennem van a hiba, hogy nem találok olyan pasit akit én szeretnék! Pedig ha bárki olvassa is ezeket a sorokat szerintem nem tettem nagyra a létra fokát!

Társkereső férfiak mit gondolnak

Szerbusztok.azt szeretném tudni,a férfiak mit gondolnak magukban rólunk????.Irnak nekem ,szeretnélek megismerni,komoly kapcsit keresek jelszóval,és amikor ,kezdem is elhinni füstté válik.pl.múltkor,,pilóta,rendes.szerény csak hát elfoglalt.küldd mellé képet is,elájulsz.jóképű,persze.mire felocsúdnál.pár levél után már eltünik.Az benne a legnevetségesebb hogy elötte leirta ő nem olyan mint a kollég&a

ShareThis

Tartalom átvétel
TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->