OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

bármit megtehetsz

HELYETTED SENKI NEM ÉPÍTI A TE ÉLETED

 

gazdagság, kreativitás, titok, TITOK nincs, Titok vonzás törvénye, tudás, vonzás törvénye, vonzás törvénye üzleti spekuláció

A Titok vonzás törvénye helyett.

Nehogy abba a hibába essünk, hogy mindig mindenben a rosszat látom, csak a kedvezőtlen dolgokról beszélek. Egyáltalán nem így van. Szívesen segítek másoknak.
A Titok vonzás törvénye kritikámmal csak az egyoldalú, egy szemléletű, mondhatnám szemellenzős szuper, csodálatos, fantasztikus, pozitív élet megváltoztató, teljesítem három kívánságod helyett, most a vonzás törvényével a végtelen mennyiségű kívánságod teljesítem lehetőséged van.
 
lényeg itt találáható >>>

 

„Bármit megtehetsz” "Mindent elérhetsz"

sok pénz, gazdagság, vagyon,Dr. Joe Vital metafizikus, marketing-szakértő és író idézet:

 „Bármit megtehetsz, mindent elérhetsz”


Meg cáfolom, független, hogy mennyire ismert íróról van szó. Hozzá teszem az idézet írója ezt teljesen komolyan állította.
Nem költői túlzás.
Ennek ellenére nem állja meg a helyét a valóságban. Tehát bármit megtehetsz, és bármit elérhetsz állítja az író. Aki hatalmon van, az is csak igen sokat, de nem mindent tehet meg vagy érhet el. Ma a világon egyedüli szuper hatalom Amerika, aki ezt elmondhatja magáról, hogy SZINTE bármit megtehet. De nem az egyes amerikai emberek érhetnek el mindent.

Így történt! :) - mintha a vonzás törvénye lenne

Az ágyamban fekszem tűnődve és tervezem a közeljövőm. Mellettem csak a gyertyák lángjainak árnyéka játszik néha a falon, miközben egy szerelemre hívó, halk zene szól a háttérben. Hallom amint el áll a víz csobogása a zuhanyzóban, majd néhány pillanat múlva köntösödbe burkolódzva megjelensz az ajtóban.

ShareThis

Tartalom átvétel
TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->