OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

A Titok vonzás törvénye II

RHONDA BYRNE: A TITOK II. The Secret Mi A Titok?

Bob Proctor
Most bizonyára ott ülsz, és azon tűnődsz, mi is lehet az A Titok. Mindjárt elmesélem, én hogyan értettem meg.
Mindannyiunkat egy végtelen erő mozgat, és ugyanazok a törvények vonatkoznak ránk. Az univerzum törvényei olyan precízek, hogy lehetővé teszik űrrepülők megalkotását, amelyek embereket visznek a Holdra, századmásodperces pontossággal landolva a felszínén.

India, Ausztrália, Új-Zéland, Stockholm, London, Toronto, Montreal, New York - bárhol is élj, téged is ugyanaz az erő, ugyanaz a törvény mozgat. A vonzás törvénye!

A Titok nem más, mint a vonzás törvényei. Mindent, amit az életedben tapasztalsz, te magad vonzottál be, mégpedig az elmédben megjelenő képek által. A gondolataid által.
Bármi is történjen a fejedben, az el
őbb-utóbb az életedben is
megjelenik. „Minden gondolatod valóság - igazi hatalom.  A valaha élt legnagyobb tanítók mondták, hogy a vonzás törvénye az univerzum leghatalmasabb törvénye.

Johny1
Hol a szabdságunk

Bob Proktor a legelején mondta:
"Mindannyiunkat egy végtelen erő mozgat,..."
Szerintem helyesebb úgy hogy a végtelen erőt igénybe vehetjük.
Ha ez, az erő mozgatna, akkor bábuk lennénk. Mi döntjük el, hogy egyáltalán megmozdulunk e vagy sem. mostanában inkább az utóbbi jellemző ránk. Nem annyira rohanunk, mint amennyire azt mondjuk, hisszük.
Ez a szabadság messze felül áll a vonzás törvényén, hisz mi emberek, szabadon bármit tehetünk egymással, ez is a szabad választásunk. Az egy másik kérdés, hogy mennyire erkölcsös. Hazudunk, agresszívak, önzőek vagyunk.., ezek mindennapos esetek. Ezeket rád erőszakolta bárki is? Nem érzed úgy, hogy Te magad másképen is dönthettél volna?
Mindannyian tudjuk, hogy igen.
 

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->