OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

Nem az ötödikestől, de az ötévesnél is butábbak vagyunk?

Legalábbis ez jön le a vonzás törvénye kijelentéséből lejebb.

A TITOK, A Titok nem volt titok, titkok titkai, titok, vonzás törvénye, vonzás törvénye üzleti spekulációElőszó idézet:

„A könyv, amelyet e pillanatban a kezedben tartasz, a bolygón­kon jelenleg megismerhető legnagyobb hatású tanításokat tartalmazza. „

Amit én írok az UNIVERZUM leghatalmasabb írása mindenki fölött álló!!!!

MIÉRT IS???
Ja mert Én mondtam. Ennyi nem elég neked? Nem nagyobb hülyeség, mint az előbbi állítás.

Ha figyelembe veszem, hogy Byrne pl. 1-2 éve van ebbe műsorba, én 20-30 éve akkor pláne nem! Buddha meg 2500 éve járta az erdőket, mestereket keresve és tanulva a bölcsességeiket. Byrne meg 1 év alatt páholyból kivágta a rezet?!
Bocsássanak meg akik, most veszik meg első pár ilyen jellegű künyvüket, de tudniuk kell az igazságot, nem őket kritizálom, ezt észre vehetik. Aki megsértődik, már tulzottan azonosult egy eszmével.
Erről itt írtak: http://www.mediatop.hu/isten_jezus_szeret_vonzas_torvenye_hit  
Megjegyzendő Buddha megjelenése elött már volt Buddha, másrészt a tudás jelentős része már elötte is létezett. Ez nem értékteleníti Buddha bölcsességét, mivel Ő egy pillanatra sem vonta volna kétségbe, hogy egyedüli kitalálója mindennek, bár sokkal alaposabb oka lett volna, mint Esthernek és Byrne-nek.
A Buddha a Megvilágosodott, ahhoz képest miről beszélnek a mostani csoda ontók. Hól, mitől világosodott volna meg bármelyik is, mit tud mint megvilágosodott mutatni nekünk, a sablonokon kívül.
Ha A Titok is a legjobb, és A Vonzás törvénye is az, akkor vajon melyik mégis az igazán legjobb: „A Vonzás törvénye”, vagy A Titok. A Titok szintén a vonzás törvényéről szól.

Aki nem tudná véletlen, van az Esther féle, és van a Titok szerzője Byrne féle szuper vonzás törvénye vonal.  /A KÉPEN BYRNE/ Dik mán egy szőke csaj a szuper tudós:)

Azt már a legnagyobb humoristánk Markos-Nádasból Markos is megmondta két igazság nincs. Ki-ki majd eldönti kit követ. /Javaslat egyiket se, legyen meg a Te saját véleményed./
Pár sorral lejjebb javaslom kiket érdemes, mivel tényleg abszolút hitelesek, csalódni garantáltan nem lehet bennük.
Nem vagyok nagy keresztény, nem hittéríteni akarlak, mert nem vagyok templomba járos.

Nem fogsz meglepődni:)

 

ITT DERŰL KI, BUTÁBB VAGY, MINT EGY KÉT ÉVES

A következő állítás igaz? Vonzás törvényéből idézve.
Előszóból: „Ajánljuk ezt a könyvet mindnyájatoknak,
akik a megvilágosodás és a jólét utáni vágyatoktól
vezérelve feltettétek az e lapokon megválaszolt kérdéseket;
valamint gyermekeink három elragadó gyermekének,
Laurelnek (5), Kevinnek (3) és Kate-nek (2), akik még nem
kérdeznek, mert még nem felejtettek, és így a legjobban
példázzák az itt közölt tanításokat.”


Na mi olvasók, mindjárt hülyébbek vagyunk, mint a zsenik 5-3-2 éves gyerekei, mert kérdezünk, ők meg nem?????!!!!
Közvetve lebútítanak a sárga földig, nem butább vagy most már mint egy ötödikes, hanem butább vagy, mint egy ötéves, illetve, mivel a legkisebb két éves, attól is!!!
Eközbe belőlünk vagyon halmazok közt élnek. Köszi Esther nagyon kedves vagy, de Te sem vagy okosabb azért, mint mi.

További abszurd logikába ágyazott illogikus kijelentés. „A gyerekek akik még nem kérdeznek” mi következik ebből? Szerinted miért nem kérdeznek a gyerekek, ha tudjuk, hogy 5, 3, és 2 évesek?
Először is az a gyerek, amelyik már valamennyire tud beszélni nagyon is tele van kérdésekkel, legalábbis, akikkel én találkoztam és irodalmi források is ezt igazolják állandóan kérdez. Az a gyerek amelyik semmire sem kíváncsi, az mitől is fejlődne?
Erre is van mondás, /dakota mi más/: „Aki kérdez egy percig buta, aki nem kérdez, örökre az marad.”
Esther biztos jó a logikád? Vagy Ábrahám jól sugott? Vagy álmodtál? De ha megvizsgáltatod magad az sem baj.
Bődületes ökörség, még akkor is, ha nem veszem figyelembe a világ "legbölcsebb???" embere mondta.

Én sajnos félig, kishitűségem miatt majdnem az utóbbiba maradtam, egy picit késve korrigáltam, de az elején tartok.
A lényeg, ha Neked van, vagy lesz majd gyereked, akkor örülj, ha kérdez és legyél türelmes válaszolj, mert most szívja magában azt a tudást, amit Te, a Te fejlődés szinteden át tudsz adni. Nehogy elkeseredj Estherék logikátlansága miatt, mert az ővék nem kérdez, a Tiéd kérdez.

 

Másodsorban, mikor miért nem kérdezhet a gyerek:
a., A 2 éves talán csak gagyogni tud

b., A 3 éves kialakulóban szavakat, rövidebb mondatokat mond.
c., Az ötéves már beszél a maga tudás szintjén.
Tehát a gyerek még örül, ha beszélni tud, és nem kérdezni, az ötéves korban már elkellene kezdeni, de hogy Estheré miért nem kérdez nem tudom, de nem a logikája szerinti az ok, az biztos.

Vagy már megunták a világot, esetleg mert ellettek nyomva. „pl: HagyjA TITOK, A Titok nem volt titok, titkok titkai, titok, vonzás törvénye, vonzás törvénye üzleti spekuláció már sok értelmetlen kérdéseiddel! Vagy Elegem van, menj az utcára játszani!”

A vonzás törvénye kiagyalójának szuper logikája szerint viszont a nem kérdezés tömören összegezve, az ő gyerekeiknek a zsenialitásait jelenti és slussz-passz.


Még mindig csak az előszóból:
„Ha összhangba kerülsz a béke és a szeretet energiájával, visszanyered Forrásod erejét”

Csak hogy tudjad a Béke útja a Buddha útja, a Szeretet útja az Úr Jézus útja IGÉJE.

Mind a két mester a világ legigazabb, legőszintébb, bulvárizmustól abszolút mentesek, bár a földön lassan kezdik elhomályosítani a nevüket a most felnövekvő nemzedékek előtt, a magukat önjelölt csúcs mesterek, mint a Esther és Byrne az utóbbiról tudni lehet, hogy közvetve lánya világosította föl és egy év alatti gyors talpalóval vezérelve ontja kiagyalt műszóval a titok vonzás törvényét és nagyobb a világ visszhangja, mint Jézusnak és Buddhának együttvéve.

Buddha beleszületve ebbe a táptalajba /India/ hatalmas útat kellett bejárnia, hogy megvilágosodjon.

Még vannak mások, Krishna, Patanjali, Maharishi, Ramana, Krisnamurti, Dalai Láma, Lao Ce....

De hozzájuk képest rengeteg, ha nem ennyire megyünk vissza.Most tudom sokak megbotránkoznak, de ennyire silány műveket nem olvastam. Osho talán ismerős a név a legtöbb könyvet adta ki és valóban jó könyvek egyébként ebben a műfajba, ennek ellenére, amikor meguntam rájöttem nem lettem tőle se boldogabb se gazdagabb, se bölcsebb és Ő is körbe járja már saját magát....

Remélem, azért sokan maradnak továbbra is a valóban igaz hiteles forrásnál, ahonnét a jelenlegi divat diktátorok is szedik az alapanyagot, majd átformálják, mint ha a spanyol viaszt találnák ki.
Amire felfigyeltem itt rengeteg „a csak Te érted élő Esther és Byrne” amíg hatalmas vagyonokat halmoznak föl, szeretetükkel Tőled, addig a két világ IGAZI MESTEREI szimplán csak elmondták azoknak, akik kérdeztek, akik valóban non-profit adták a tudásukat.


 

TOVÁBBRA IS TARTOM AZ ÁLLÍTÁSOM, NEM MONDANAK SEMMI ÚJAT. AKI NEM HISZI IDÉZZEN A VONZÁSBÓL ÉS RÁ MUTATOK, HOGY NEM AZ ŐVÉK.

A Titok, vagy Vonzás törvénye könyvből idézz oldal számmal ellátva. /Ha nincs meg filebe átküldüm email címre/

Amit csinálnak, csak kommunikációs konvertáció, transzformáció…egyszerűen „játék a betűkkel” nevű játék.

 

 

 

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->