OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

Titok a vonzás törvénye. Okosságok, amik semmire sem jók.

Egy okosságokat ontó oldalon találtam az alábbi bejegyzést egy fórumon, ami talán nem egyedi probléma, talán nem ennyire utáljuk a munkahelyünket, mint az alábbi elkeseredett író. Vannak sokan akik szívesen mennek munkahelyükre. Nem lehetetlen:) Idézet, ami igazolja a címben tett állítást: „Gyűlölöm a munkahelyem! Sajnos bármennyire is küzdök, nem sikerül ezt az erős negatív érzést kiölnöm magamból, sőt mitöbb, egyre csak fokozódik.
A munkámban egyáltalán nem lelem örömöm, nem elégít ki szellemileg, sokkal többre lennék képes, és sajnos nincs esélyem továbblépésre, szakmai fejlődésre ezen a helyen. Alapvetően már ez problémát jelent számomra, de még ha csak erről lenne szó...
Ami minden nap fejfájást okoz nekem, az a munkatársak jelenléte. Még annyi rosszindulattal és aljassággal nem találkoztam életem során, mint amit ezen a helyen tapasztalok. Mintha ez lett volna a felvételi eljárás során a fő szempont, hogy összegyűjtsék egy helyre a gonoszság minden válfaját képviselő emberek csoportját. Néha egészen megrémít, hogy ilyen sokan vannak a fajtájukból, és hogy hogy élhetnek ennyi negatív és mocskos érzéssel együtt, hogy tudnak tükörbe nézni lefekvés előtt?! Egyszerűen már fizikai fájdalmat okoz ilyen közegben eltölteni a napokat, és lerázni magamról ezeket a behatásokat nap végén. Sajnos aljasságuknak minden ember áldozatául esik, én sem maradhattam ki természetesen. Ebben a helyzetben képtelen vagyok alkalmazni a TITOK a vonzás törvényei tanításait. Egyszerűen rámtelepszik ez az egész, és nem tudok mit tenni ezzel a helyzettel. Próbálok nem tudomást venni róluk, de nem megy. Bántja az igazságérzetemet, és a lelkemet. Szívem szerint felmondanék, mielőtt testi tüneteim lesznek ettől a rosszulléttől, de nem tehetem. A jelenlegi helyzetben rettentően nehéz munkát találni, nem engedhetem meg magamnak, hogy magamtól felmondjak.” 
IDÉZETNEK ITT A VÉGE.-----------------------------------------------------

Ugye nem felejtetted el, hogy a bajban lévő egyértelműen közölte, hogy a „csoda titok, vonzás törvénye program” segítségével sem tud semmire menni. Én egyáltalán nem csodálom.
Az a könyv nem arról szól, hogy gyakorlatias tanácsokat ad és tényleges konkrét baj esetén biztosan igénybe tudd venni, mint gyors SOS. Itt egy olyan alapvető hiba esett a kiútkeresővel meg, ami jellemző ránk, de szerintem rád is. Másfelől ahogy nem tudja a Titok vonzás törvénye segítségével megoldani a problémát, ugyanúgy hasalna el az agykontrollal is. /Magam is elvégeztem, tehát nem csak könyvben olvastam./ Alapvető hiányosságokat, hibákat vettem észre úgy az agykontroll, mint a Titok, a vonzás törvénye esetén. Az utóbbiban sokat. De esti mesének nagyon jó. Bár ennyiért inkább tényleg mese könyvet vennék. Egy kicsit bosszant, amikor olyan nagyon jól hangzó, „okos tanácsokkal” látnak el, amire azt lehet mondani nesze semmi fogd meg jól. De aki bajban van már korántsem látja ezt olyan jónak, pláne amikor mint most is kiderült ott a VILÁG SZENZÁCIÓS TUDÁS, OKOSSÁG és SEMMIRE NEM MEGY VELE. Ez kb. olyan, amikor valakinek szintén valamilyen kellemetlen baj éri jön az „okos segítség” szintén kéznél van: Legyél már pozitív.
Hát barátom, ha valaki nem lenne negatívba, akkor most pozitív lenne. Ha más nem HÍV pozítiv. Brrrr
De éppen azért nem tud pozitív lenni, mert „negatívba” AZAZ bajban van!!
Ez olyan pontosan, mint amikor bent vagy a mocsárba egyre süllyedsz, okos segítség lesz NEKED (aki ilyen tanácsokat ad): „Hát mi van, miért nem jössz ki már, annyira jó ott”?
Tudod, ha csak ennyi lenne a megoldás, hogy legyél pozitív, csak nem gondolod, hogy ez nem jutott eszébe rengeteg a pszichével foglalkozó szakembernek. Meg aztán, ha ennyi a megoldás, akkor minek is lennének ők.
Az egész világnak miért nem javasolják már olvassák el, vagy szrban az országok tömkelege, miért nem jut el a Titok vonzás törvénye hzzájuk.
Amerikából jött a válság és A Titok vonzás törvénye. Hát miért nem mennek oda ezek a mentalisták, mit gondolkodik az USA legelső emebre kormány programon, ott van a titok közelébe, vagy elöle is titkolják?
Vagy, jobb küzködni inkább?
Vagy?, Vagy, Vagy? Ilyen hülye a sok ország miniszterelnöke.
Jó nem nagy zsenik, de együtt csak megértenék ezt a mélyen szántó titok gondsolat sort.
Nem tudják javasolni, legyél pozitív? A helyzet jóval bonyolultabb. Ezt a javaslatot, aki mondja egyből a maximális tudatlanságáról tesz bizonyítványt. Persze nehogy az jöjjön le, hogy jobb negatívba lenni, mert irgum, burgum…. Okosságok, amik semmire sem jók. A titok sem segít.

CSAK UTÁLOM, HOGY MEGINT SOK ÜGYESKEDŐ LENYULJA AZ AMUGYIS SZEGÉNY NAIVAK ZSEBÉT.
Aki hülye haljon meg mondást sem szeretem. Ez másképpen úgy hangzik: "De jól átvágtan a balfszt." Ez átvágás, szélhámoskodás, amit úri módon át pántlikázunk. Már ők a valakik egyre többen. De így hova vezet a világ?
Kinek hihetek?
Meg mondom!
Mától nehigy senkinek. Kontrolláld, ellenőrizd szigorúan.
Ha átakart "pántlikázni":): Knok qout. Csabd le mint a csacsit.
Ha erősebb, akkor fuss el.:) 
A végét vidámra vettem.:) Tetszett? Nem baj.

key words:

Vonzás törvénye, TITOK, A Titok, titkok titkai, A Titok nem volt titok, vonzás törvénye üzleti spekuláció,

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->