OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

Hasonló hasonlót vonz?

Hasonló-hasonlót vonz, mondja a vonzás törvénye. De más bölcseletek is vannak, akik azt állítják ellentétesen:
Az ellentétek vonzzák egymást. Most akkor kinek higgyünk, tehetjük föl jogosan a kérdést. Az írók eléggé visszatérően erre a mágnes példáját hozzák föl, mivel azok tényleg vonzzák egymást. Persze ki lehet magyarázni, de attól a dolog nem változik az emberiség jelentős része elvált, sőt többszörösen elvált.
Ide jön egy újabb törvény: „A bölcs ember, tanul a hibájából.” Tehát, mivel nem egyszerűen elváltunk, hanem többszörösen elváltunk, ezért a hibáinkból sem tanulunk, tehát, már bölcsek sem lehetünk, illetve nem vagyunk.
De a mágnes sem a hasonló pólust vonzza, hanem az ellentétes pólust. A negatív a pozitív pólust vonzza be. Az ugye nem hasonló, hanem teljesen ellentétes pólus. De mágnes vonzza a vasat, az acélt is. Erre most lehetne azt mondani törvényként, hogy a mágnes a fémeket vonzza. De még így sem áll meg a vonzás törvény, mivel viszont nem vonzza az alumíniumot, bár az is fém.
A ying-yang törvényre egy teljes gyógyászati rendszer jött létre évezredek óta, ami szintén az ellentétekről szól, amelyeknek harmónikus egyensúlyba kell lennie.
Most gondolkodom, hogy egyáltalán van e olyan terület, ahol garntált a hasonló-hasonlót vonz, A titok vonzás törvénye.

A férfi sem a neméhez hasonlóan férfit, hanem nagyon is ellentétes nemet, a nőt akarja vonzani, és viszont, itt is van kivétel persze. A belső tulajdonságokat tekintve is hasonlóan változatos a képlet, nem lehet egy kaptafára húzni.
Sőt iskolai végzettség esetében is borul a dolog, mert a szerelem dönt és nem a hasonló iskolázottság. Számtalan ilyen volt, van és lesz.

Ha mindezeket figyelembe vesszük, akkor megállapíthatjuk, hogy csak szabály, illetve általánosítás lehet legfeljebb a titok vonzás törvénye.

Az is kitűnik, hogy az ember sokkal bonyolultabb, mint sem egy egyszerű törvénybe lehessen megfogalmazni, az emberiség minden nyűgét baját.

Az is vita tárgya szokás lenni, ki a kezdeményező a férfi, vagy a nő. Egyébként megjegyezném nekem a végkimenetel, örökké tartó, fontosabb lenne, és abszolút mindegy lenne, melyikünk kezdeményezett.

Nos van ilyen-olyan eset is, a lényeg csak a kölcsönösség esetén fog létre jönni ismeretség.

De nagyon keveset esik szó arról, hogy ha annyira vonzódunk és vonzzuk egymást, akkor ez a vonzás miért szűnik meg.

Lemágneseződünk ilyen hamar?
Mert az egyszerű mágnesnek sok évtized kell ehhez.
Nekünk elég egy-két hónap a vonzás törvényével.
Ez milyen vonzás az ilyen vonzás.
Ja, hogy a vonzás törvénye a végleges kapcsolatot nem garantálja?
Hát nem véglegest vonzás törvénye nélkül is találtunk, valamennyien.

 

 

Dzsozef49
Rengetegen vannak így:)

Ha ez megnyugtat, akkor nagyon nem vagy egyedül.
De valóban minden alternatívát felsoroltál, amik miatt a kapcsolatnak annyi.
Probáld erősen a titok vonzás törvénye lehetőségeit latba vetni:)

Sok sikert hozzá.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->