OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

Valentin napi szerelmes sms-ek társkereső férfiaknak, nőknek

Valentin nap tarskeresö nöknek, Valentin nap története, valentin napi ajándékok, Valentin napi tippek, Valentinnapi versekSzeretném, ha tudnád, hogy szeretlek téged, szeretném ha tudnád csak miattad élek! Szeretnék a szemedbe mélyen belenézni és elmondani, hogy nem tudok nélküled élni!


Hogyha szárnyam volna, mint a gerlicének nem SMS-t küldenék, hanem magam jelennék meg. Öledbe hajtanám bánatos fejemet, füledbe súgnám, hogy NAGYON SZERETLEK!

Cukor ment a szemembe? Vagy tényleg ilyen édesen nézel ki? :)

Az élet egy játék, amelyben folyamatosan fejlõdnünk kell, a szerelem maga pedig a játék megfejtése. Én tudom, hogy mi ketten nyerni fogunk!

Fájni kell a szívnek, ha igazán szeret, mert fájdalom nélkül szeretni nem lehet. Felhevült szívvel lopjuk a szerelmet, mert titkolni kell: SZERETLEK!Valentin nap tarskereső nőknek, Valentin nap története, valentin napi ajándékok, Valentin napi tippek, Valentinnapi versek

Hiába tagadnám régóta szeretlek. Könnyeim titokban te érted peregnek. Kértem a jó Istent, tanítson meg feledni. Az volt a válasza: Téged kell szeretni.

Kicsi szívem, kicsi álma, te vagy már a szívem párja! Szívem a szerelem lángjától ég, határ a csillagos ég!

Félek tõled, bár nem tudom miért, félek tõled, szerelmes szívem tiéd! Imádlak, bár nincs hozzá jogom, várlak bár nincs rá okom!

Kezem kezed nélkül, mint a virágillat nélkül. Ajkam ajkad nélkül, mint a reggel harmat nélkül. Üres vagyok nélküled, mint víz nélkül a tengerek!

Ha kinézek az ablakon látom a Hold fényeit, te látod szemem könnyeit, s ha itt lennél és kérdeznéd mi a bajom, azt felelnem: HIÁNYZOL NEKEM!

Ma ilyen vagyok, holnap más leszek, örökké változom, és örökké szeretlek!

Te azért születtél, hogy szeressenek, Én azért születtem, hogy szeresselek! Csak annyit ér az életem, amennyi boldogságot Te adsz nekem! SZERETLEK!!!

Nevet a szél, süvít és zokog, szeretni mást én sohasem fogok, míg égen csillag ragyog én addig tied vagyok!

Szeretnék Szeretni, Szerelmet Szerezni, Szerelmes Szívemet Szívedhez Szegezni. Szólj hát Szaporán, Szívemnek Szerelme, Szerelmes Szívemmel Szeretnem. Szabad-e?

Ujabb Valentin napi szerelmes sms-ek társkereső férfiaknak, nőknek 

Gondolatom körötted kering minden nap, vajon még meddig nem láthatlak?! Ha most ott lennék veled, elringatnálak, s ha már alszol füledbe súgnám: Kívánlak!

Te vagy a kezdet, te vagy a vég, Nélküled felhõs az ég, csak veled látom szépnek a napot csak Téged várlak, UGYE TUDOD?

Én jó vagyok, ha van miért, én hû vagyok ha van kiért, és szeretek, ha kellemes, én szenvedek, ha érdemes!

Nem mondom, hogy szeress, csak gondolj rám, ha szíved nem érzi, úgyis hiába mondanám: SZERETLEK!Valentin nap tarskereso noknek, Valentin nap története, valentin napi ajándékok, Valentin napi tippek, Valentinnapi versek

Féltelek!!! Ha tehetném vigyáznám minden léptedet. Vigyáznék rád, mint egy angyal. Hisz Te vagy ki már akkor hiányzik, mikor ébred a hajnal!!!

Mindnyájan angyalok vagyunk, de csak egy szárnyunk van. Csak akkor tudunk repülni, szorosan átöleljük egymást!

Ha a puszik esõcseppek, egy tengert küldök. Ha az ölelés falevél, egy erdõt küldök. Ha a szeretet örök, az örökkévalóságot küldöm NEKED!

Ha most megkerdeznék mit jelentesz nekem, én felemelt fõvel azt mondanám: Semmit, semmit...csak az EGÉSZ ÉLETEMET!

A párnámra könny hull, mert nem lehetek veled. Szívemben fény ragyog, mert NAGYON SZERETLEK!!!

Jön majd éjszakára nappal, tavasz követ minden telet, ígérem, hogy mindig a legjobb barátnõd leszek!

Csendes éjszakán, ha elér az álom minden emlékeddel te utánad vágyom, álmodok felõled csendes kis meséket és mindig az a vége, hogy IMÁDLAK TÉGED!!!

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek! Huncut mosollyal Rád kacsint, kicsi kendõbõl csillámot hint! Így adja át az üzenetet: szépálmokat NEKED!

Egy gyengéd ölelés, egy édes csók, én így kívánok neked boldog Valentin napot!!!

Az égre nézek, és a hullócsillagok záporában könnycseppek gördülnek végig az arcomon...a kíváság temérdek: Téged szeretnélek, mert SZERETLEK, és félek, elveszítenélek...

Nem ígérek kincset, csillagot, csak egy hû szívet adhatok! Érzem másé nem lehetsz, én is csak a tied, ha igazán szeretsz!

Valaki a távolból rólad álmodik, rólad szövi legszebb álmait, valaki örül ha veled lehet, valaki szemében És ez a valaki hidd el én vagyok! Miattad könnycsepp ragyog!

Valentin nap tarskereso noknek, Valentin nap története, valentin napi ajándékok, Valentin napi tippek, Valentinnapi versekSzeretnék Szeretni, szabad-e szívemet szívedhez szegezni? Szólj hát szaporán szerelmes szavakkal! Szívemnek szirmai százfelé szakadnak!!

Kinézek az ablakon, látom a napot ragyogni, érzem a könnycseppet az arcomon lefolyni. Ha most itt lennél, s kérdeznéd mi bajom, annyit mondanék: hiányzol, de nagyon!

Ha nem látlak, szívemet felemészti a bánat, ezért szeretnék mindig veled lenni, s egy életen át szeretni!

Szeretnék veled lenni egy éjszakán, elmondani, hogy szeretlek igazán. Szeretnék a karjaidba lenni, s a csókjaidat érezni, s azt a pillanatot soha nem feledni...

Leszáll az est, jön egy manó, apró, álmot hozó. Kicsiny zsákja vállát nyomja, aludni fogsz, õ már tudja. Bebújik melléd az ágyba, és füledbe súgja: JÓ ÉJT, TE DRÁGA!

Ha az égen lemegy a nap, te akkor is az eszembe vagy! Te vagy reménységem csillaga és csillag nélkül sötét az éjszaka!

Ha könnycsepp lennél a szememben, sohasem sírnék, nehogy elveszítselek...

Nevet a szél, süvít és zokog, szeretni mást én sosem fogok, míg égen csillag ragyog, én addig tied vagyok!

Elvitted tõlem a napot, a holdat és minden csillagot. Többé szivárványt sem láthatok, nem mámorítanak illatok. Nélkülük még elvagyok, de nélküled én meghalok.

Félve lázasan a nevedet suttogom, számon még csókod emléke kisért, a képen az arcodat simogatom te vagy az eggyetlen ki a szívembe fért.

Ha szeretsz.... nyomd meg a gombot!! ... Tudtam én... de édes vagy!! Na elég már, még mindig nyomod...?? Tehát SZERETSZ! Én is TÉGED!!!

Mosolyog a felhö, mosolyog az ég is! Ha lefeküdnénk... mosolyognék én is! :-)

Ha rózsákkal álmodnál, tudd azok türelmem virágai. Ha csókról álmodnál érezd, azt én küldöm. Ha netán velem álmodnák, tudd Te is álmaimban jártál.

Szeretlek, mert ilyen vagy, szeretlek mert enyém vagy, szeretlek, mert társam vagy, szeretlek, mert szeretlek!!

Szeretnék könnycsepként megszületni a szemedben, végiggördülni az arcodon és meghalni a szád szélén...

Oly szenvedélyesen szeretlek, hogy szerelmem nagy részét elrejtem, nehogy rád nehezedjen a súlya!Valentin nap tarskereso noknek, Valentin nap története, valentin napi ajándékok, Valentin napi tippek, Valentinnapi versek

Pici erdõben pici nyuszi, pici szádra pici puszi. Egy bûnöm van nem nagy vétek. Két szó az egész: SZERETLEK TÉGED!

Önnek egy jóéjt puszis üzenete érkezett! Kérem a cuppanás után aludjon el és álmodjon a feladóról! ((CUPP))

Küldtem hozzád egy angyalt, hogy vigyázzon Rád, de visszajött, mert az angyaloknak nem kell egymásra vigyázniuk!

 

 

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->