OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

A TITOK, A VONZÁS TÖRVÉNYE - Biztosan igazakat állít?

A TITOK, A VONZÁS TÖRVÉNYE

A TITOK, A Titok nem volt titok, titkok titkai, titok, vonzás törvénye, vonzás törvénye üzleti spekulációAmikor valami, ennyire gyorsan szerveződik, mint A Titok, a vonzás törvénye, az ember ösztönösen oda figyel, miről van szó?

Nevezetesen valóban ennyire többet mond a Titok, a vonzás törvénye, mint az eddigi összes írások bármelyike? Ezt valóban, csak és kizárólag a Titok, vonzás törvényéből tudhatjuk meg?
Erre utal, hogy ország-világ, már a Titok szerint szeretné működtetni az életét, aminek nem meglepő oka van, mint rövidesen látni fogjuk.
Én tudom, hogy a Titokban van e titok, vagy nincs, a kérdés, hogy Te majdan elhiszed e, ami kiderül? Valóban ilyen elképesztő Titokról van szó, mint ahogy ezt a Titok című, a vonzás törvényéről szóló könyv elénk tárja.

Maximálisan megértem azokat, akik e témában első egy-két könyvüket veszik, és ekkor meglátják a Titok vonzás törvénye könyvét. Nyílván szuper jó könyvnek tudják be.
Ha innét szereztem volna első ismeretem egészen biztosan Én is szenzációsnak tartottam volna, lelkesedtem volna ilyen végtelen lehetőségeket megtudva, amire képes vagyok, illetve lehetek.

Ha bele olvasgatunk nagyon sokszor általános megfogalmazásokat találunk, ám semmi újat, többet nem mondtak. A másik szempont, nagyon jól hangzanak a leírások, de Te semmit nem tudsz velük kezdeni. Pl. böngéssz az Univerzum katalógusában, mit kezdesz ezzel a kijelentéssel, mint óriási lehetőséged.
Sok más író ezeket szintén leírta, csak nem ekkora misztifikáltsággal. Továbbá eleve sok író gondolatainak mixelt leirata, akik már maguk is adtak ki könyvet, illetve összeállt író csapat gondolataik idézete, amikhez az író csak tovább fűzte gondolatait. Így kell könnyen könyvet írni. No de ez mindegy lenne, ha mint már említettem, valóban szenzáció lenne, és nem szenzáció tudatos keltése. Olyan szenzáció, ami ennek a ma elkényelmesedett, csodákra, könnyű megélhetésre éhes világnak szüksége van.

Most egy darabig ezzel a Harry Pottert is túl lövő mesével eléldegélünk. Azután előbb utóbb csak felébredünk és látjuk, tényleg nem mondott újat, de olyan jó lenne elhinni, hogy csettintésre, minden megtörténhet, amit csak akarok.

A Titok könyv, a vonzás törvénye elsősorban, egy olyan marketing ötlet, mely azon alapul, hogy

a., Az író, írótársainak, kulcs gondolatait összegzi.
b., Visszatérők a szuperlatívuszok, csodák „bármit elérhetsz”, „mindent megtehetsz”, „semmit nem kell tenned, csak kitartóan higgy”
c., Ha még sem érnéd el, amit akarsz, - erre jó esélyed van -  mindig benned van a probléma.
d., Ahogy észre fogod venni, semmi különlegeset nem kapsz, de azt drágán.

e., Ami a legszebb, ilyen csak itt, csak, most csak 4000 –ért csak nálunk!

Naná, hogy egy fölkapott témára máris országos szerveződés indult meg, mintha ők többet tudnának, mint Te, ha elolvasnád a titok vonzás törvényét, és plusz egy-két könyvet hozzá.

Na így lehet meggazdagodni könnyen, gyorsan.

A lényeg, semmi különöset nem kell tenni és bármi a Tiéd, lehet. Ki ne lenne a világon egy ilyen csoda lehetőségre kíváncsi. Azért rengetegen nem hittek benne, de voltak, akik szintén nem, de érdekelte, mint jó magamat is,

A sok semmit mondó, vagy már túl ismételt aranyköpéses mondatokkal nem sokra mész.

A jó hír szemben a Titok állításával, ha valami nem sikerülne, sokszor:

                                                                 NEM BENNED VAN A HIBA.

Előre mondom, hogy a titok a vonzás törvénye szó sincs, hogy azt állítanám, teljesen ostobaság lenne, hiszen azért ennyire nem tekintheti naívnak az olvasókat.
Éppen ezért veszélyes, mert eléggé valóságszerűnek tünhet, hogy elhiggyük, de még sem eléggé az, ahogy le van írva az úgy megvalósítható lenne számodra.
Ami működik nem a titok, hanem TE.
Hasonlóan a josláshoz, persze, hogy beteljesűl, ha eleget teszel érte.

 

 

 

Key words:

A TITOK, A Titok nem volt titok, titkok titkai, titok, vonzás törvénye, vonzás törvénye üzleti spekuláció

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->