OLVASS ÍRJ OSZD MEG::.. BLOGGOLJ

SEMMI UJJAT NEM AD A TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE

Becsülendő, azért a könyv elismeri, már részletek láttak előtte is napvilágot. Bár ha nem teszik meg, azért van rajtam kívül más is, aki nyílván észrevette volna ezt az alapvető tényt. Hozzátenném, amiről úgy gondolják, hogy nem, az is látott, csak ők azt nem olvasták, viszont pl. én igen. Aki bigott Titok rajongó és ellentétes az állítása, az szóljon és igazolom, előkeresem.  

Tehát teljes mértékben már másutt látható volt, semmi ujjat nem mondott, más felöl, vannak olyan meseszerű megfogalmazások, - elismerem jól hangzó - de semmire nem mész.
--------------------------------------------------------

 

A következő irodalmak konkrétan bizonyítják a gondolattal, már sokkal korábban foglalkoztak így a gondolat, gondolkodás leírása, nem a titkok, vagy a vonzás törvényének védjegyezhető, mint ahogy hasonlóképpen a többi fogalom misztifikációja sem.

A szerzési időpont ezt egyértelműsíti.

Egy baj tényleg van, hogy nem bulvárírás, de viszont valóban fogalmad lesz a gondolatról, gondolkodásról és minden másról.

Rhonda Byrne „A Titok” című könyve Amerikában 2006 –ban lett kiadva.

Amire ki lett találva, hogy megoldja mindenki problémáját, erre 2008-ban két évre rá beköszöntött a nagy gazdasági világválság.
Mondhatnánk, hogy rövid volt az idő, de a Titok szerint semmi idő sem kell és teljesül minden, amit csak kérsz.
Akkor mi volt a probléma?
Miért lett katasztrófa éppen, Amerikából kiindulva, ahol ezek az emberek, már régóta éltek, akik a titok könyvet együttesen írták.

Byrne azokat a tudásokat, csak egy könyvecskébe ollozta, semmi igazi ujat nem tett hozzá. De hát miből is?
Elötte pár honappal tanulta maga is az internetről, könyvekből. A társ írókat, csak meg kellett győznie, az üzleti lehetőségről, amit nem volt nehéz, a Harry Potter után, annak mintájára.

Ehhez képest már 1973 DR. Kardos Lajos „Általános pszichológia” a gondolat-gondolkodás kérdéséről nem néhány jó arany mondásban fejezi ki a gondolat kérdéskörét kb. 50 oldalon.
Rubinstein: „Az általános pszichológia alapjai” I-II kötet
1979 kiadás 1056 oldalas.

Csak a gondolkodásra 100 oldalt szánt.

Sellye János Álomtól a felfedezésig 1980 –ban kiadott könyve szintén jelentős oldalt szánt erre.
Sellye azt találta föl, amitől most szenvedsz, értékelve ezt Nobel díjjal.

Atkinson és Hilgard 732 oldalas nagyalakú könyve, címe egyszerűen csak: „Pszichológia” 2003. 40 oldalon ír a gondolkodásról.

Mindegyik könyv a Titok negyedét-felét gyakorlatilag kizárólag a gondolat, gondolkodás témakörét öleli át.
Akkor csak nem képzeled, hogy többet tudsz meg A Titok vonzás törvénye könyvből a gondolatról, gondolkodásról, mint említett a bulvárizmust nélkülöző könyvekben. Hozzá téve, hogy rengeteg más spirituális, ezoteriális könyv is foglalkozik vele.
Az egész világ egyébként, amibe most élünk, jó és rossz dolgaival együtt, mint indító ok gondolataink, gondolkodásunk eredményére4 vezethető vissza.

Bár akikkel együtt 6000 év óta létrehoztuk, legtöbben nem a Titok, hanem egyszerűen a gondolataink révén járultunk hozzá, minden Titok technika segítsége nélkül. Nem fordultak -tunk a bűvös univerzum katalógushoz, viszont annál többet nem csak gondolkodtunk, hanem tettünk is érte.

TEHÁT RENGETEG KÖNYV FOGLALKOZIK AZ EMBERI PSZCHÉVEL, nehogy azt gondolja valaki, na jó de a Titok, a vonzás törvénye nem csak gondolat, gondolkodásról szól.

Az említettek, de sok rengeteg más könyv, szintén nem csak arról. Sőt sokkal többről, mint amit a Titok, a vonzás törvénye leírt.

 

De egyértelműen meg kell említeni, az igazi TITKOK a TITOKZATOS INDIÁ-ból származnak, szinte minden.

A legelső egyik legértékesebb irodalmi mű is ott született 6000 éve. Amiről a Titok, vagy mi most beszélünk, ők már több ezer éve megélik. Kivéve, náluk nem a gazdagodás, a hatalom a fő szempont. A Titok ennek nagyon komoly állandóan visszatérő hangsúlyt adott. A számlákat csekké változtatja, a luxusautók, vagy dollár milliók, meg csak egy kis ráhangolódás kérdése és elém pottyannak.

Az egész Amerika 500 éves, most gondolj bele objektíve, jön egy 50 éves Rhonda Byrne szőke hölgy és Ő találja föl a spanyol viaszt. Vagy, mert a sajtó naggyá emelte, ahogy ezt már megszoktuk a médiáktól, különösen a tévétől?  
Ez a baj az egész világon, a sajtó a szentírás. Ha valaki ott szerepel, elég csak hivatkoznia, már nagyembernek tartjuk.
Elő vindikáljuk, hogy naná hogy nagy koponya, különben miért szerepelne a tévében. Ma meg már gyakorlatilag mindenki ontani akarja az észt, a spanyolviasz feltalálói megsokszorozódtak.
A Titok a vonzás törvénye tényleges titka, hogy:

A TITOK SEMMI ÚJAT NEM TUDOTT FÖLMUTATNI, AMIT ELÖTTE NE ÍRTAK VOLNA LE.

Csak ebben a témában több mint ezer könyvem van, ami hasonló gondolatokon gondolkodik.
Minek köszönhető akkor, A Titok titka?

A Titok, a vonzás törvénye elsősorban éppen a mai könnyed és főképpen bulváros leiratának köszönheti a sikerét. Másodsorban kiváló marketinges duma jellemzi végig, vagyis figyelembe vették, elsősorban a látványosság számít, a misztikusság, csodák, titokzatosság, hogyan legyünk gazdagok, amit ráadásul felturbóztak olyan kijelentéssel, hogy ehhez nem kell szinte semmit tenned. Egyébként követte a médiák már bevált gyakorlatát, tehát ez sem új. Minden bulvár médiába hasonló a séma.


IGÉNYTELENSÉGET „KÖVETELÜNK” A MÉDIÁKTÓL, ÉS A MÉDIA MEGADJA AZT
. ”Amit kérsz, megadatik” – ez jóval a Titok előtti titok.

 

Konkrétan összegezve miről szólnak a közismert médiák? Ki kit vert agyon, ölt meg, ki lopott ma, kit korrumpáltak meg, ki kit erőszakolt meg. De a sztárokról végtelenségig pletykálnak, már azt is csodáljuk, ha valamelyik elkezd randizni valakivel. De olyan is volt már, hogy megírták a sztár mit evett ma, még azt nem tudom, ki hányszor volt ma a toalettben. Ha ezekre az „igen fontos” kérdésekre nem tudsz válaszolni, kétségbe vonatik a műveltséged.
Hogy essek hasra.
Vagy oda nézz!! Figyu, ott van a VV Világból az akárki.
Ki a francot érdekel? Tudom sokakat.
Ezért vannak vv Ági, vv Zsuzsi….tele vagyunk sztárokkal, mesterekkel, észkombájnokkal, csak azt nem értem, akkor az országot miért akarja mégis Albánia is már beelőzni.
..bejön a Porsche viccből, az utas oda szól a sofőrnek, gyorsabban menjünk, mert a Trabant előzni akar, ..most itt van Albánia, de az tényleg előzni fog bennünket.
Mától A TITOK A KEZÜNKBE, csak fohászkodni kéne az univerzum végtelen kincses tárához, és a problémák azonnal megoldódnak?

Nem vetted észre, hogy ha valaki a tévében szerepel, egyből csoda lesz.
Mintha attól kezdve jobb, több, okosabb, szebb.. ,vagy nem tudom, ki mit hisz róla, de mintha az, aki tegnap egyszerűen csak a haverom, mint ember bement a tévébe, onnét kijövet mától a tévében látva, már Isten.
Mintha nem ugyanaz az ember lenne. Mindenki föl néz rá, mint a királyokra szokás, pedig kevesebbek, hidd el, mint Te, Ő, vagy Mi.
Jól mondta a Győzike, mindenki azzal védekezik, hogy azt mondja, Ő nem nézi a műsorát. Amikor jön az adás, alig várja, hogy „stikiben” nézhesse.
De érdekes mindenki ismeri és nézi a műsorát. Csak nem gondolod, egy kereskedelmi kapitalista tévé vakon szereti Gyözikét. Tudnék sok sokkal nagyobb értéket letett művészre hivatkozni, akiről a mai fiatalok talán nem is tudják, hogy létezik. Ez nem feltétlen az Ő hibájuk.

A mai kereskedelmi tévék, nem arról híresek, hogy azt adjanak, amit mi nem eszünk meg, hanem azt, amire kíváncsiak vagyunk. Győzikére tehát nincs mellé beszéd, nagyon kíváncsiak vagyunk, mert sok éve megy, vagy tán még most is - 2008 szeptember.

 

30 évvel ezelőtt, magam is játszottam kis együttesben. Annyira csodáltak bennünket, mint most egy sikeresebb együttest. Az igaz, hogy tetszett, de később, azért volt önkritikám, és magamba morfondíroztam, nem értem, miért rajonganak körül. Linkebbek vagyunk és főképpen beképzeltebbek,   (amit persze kívülről nem mutattunk, mint most sem) szinte, mint bármelyikük.
Játszottunk előzenekarban, és van közvetlen tapasztalatom a nagyokról is. De az akkori magamat is beszámítva, tettük, amit a „nagyok”. Ittunk, nőztünk, buliztunk.
A kitérőt azért írtam, mert számtalanszor tapasztaltam, semmiben sem másak, csak sokszor rosszabbak. Mindig van kivétel tudjuk!

Ismételten mi okozta a Titok sikerét?

Az egyszerűség, a bulvárság, a Titok címe önmagába kíváncsivá tette az embereket, az egyszerű dolgok, elcsodásítsa, szuperlatívusz magaslatú kifejezések halmaza, a túlzott optimista előadása, bárki képes ezekre, a csodákra, Te is!

A titok hivatkozik a nagy elődökre, akik azért lettek nagyok, mert ismerték a titkot, a vonzás törvényét. Nos nézzünk meg mindjárt egy nagy amerikait, mit mond a gazdagodásról, ami a titok fő nyomvonala. A gazdagsághoz az első 1 milliót kell, összehozni, a többit már lehet törvényesen is. Ez nem a titok vonzás törvényére írható. Viszont Fordnak ez be jött.

Aki körül néz, akár kis hazánkban is, had ne mondjam, hogy senki nem a Titok vonzás törvénye által lett gazdag. Ők akkor lettek már gazdagok, amikor ez a könyv még fogalom szinten sem létezett.
A könyv hozzájuk képest 10 évet késett.
Találkoztam jó néhány nagyon gazdag emberrel, többek között országunkban az egyik leggazdagabb magyarral, ez még akkor volt, amikor a Skála áruház igazgatója volt, annak pedig már több tíz éve.

Már abba a rendszerben gazdag volt, pedig akkor még hasonló könyveknek a nyoma sem létezett.

Erre mondják a vonzás törvényesek, semmi baj, tudattalanul is azt használta.

Ja ez mindent megmagyaráz. Ha ezt ilyen tökéletesen meg lehet oldani a könyv nélkül, akkor minek a könyv.

Inkább nem válaszolok, mert elrontanám a titkosok közérzetét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Key words:

 

bármit elérhetsz, bármit megtehetsz, A Titok, vonzás törvénye üzleti manipuláció, hsonló a hasonlót vonza,

ShareThis

TÁRSKERESŐK IGAZI ÚJ KAPCSOLATOK - TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
-->